bluenavy Δημοσιεύτηκε June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2022 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για κάποιο gps mini. Το θέλω κατά κύριο λόγο για να το τοποθετήσω σε σακίδιο ταξιδιού και ως δεύτερη χρήση στη μηχανή. Θέλω να υποστηρίζει live tracking καθώς επίσης να με ειδοποιεί όταν απομακρύνετε απο το κινητό μου(σύνδεση με bluetooth ίσως). Διαπιστώνω οτι υπάρχουν και gps με σύνδεση 4g. Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα η και στο 2g δουλεύει σωστά. Η 2g κάλυψη είναι πολύ καλή σε ολα τα δίκτυα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για κάποιο gps mini. Το θέλω κατά κύριο λόγο για να το τοποθετήσω σε σακίδιο ταξιδιού και ως δεύτερη χρήση στη μηχανή. Θέλω να υποστηρίζει live tracking καθώς επίσης να με ειδοποιεί όταν απομακρύνετε απο το κινητό μου(σύνδεση με bluetooth ίσως). Διαπιστώνω οτι υπάρχουν και gps με σύνδεση 4g. Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα η και στο 2g δουλεύει σωστά. Η 2g κάλυψη είναι πολύ καλή σε ολα τα δίκτυα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/vodafone-smart-tech/ciot-trackimocurve-vst-slate/p-127523/Μια λύση αξιόπιστη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. July 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 20 ώρες πριν, zerokill said: https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/vodafone-smart-tech/ciot-trackimocurve-vst-slate/p-127523/ Μια λύση αξιόπιστη Sent from my iPhone using Tapatalk Το εχω κοιτάξει. Η αξιολόγηση στο play store είναι απογοητευτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Εγω προσωπικά εχω tk star 905 το οποίο δουλευει με sms command’s η κλήσηΗ αυτονομία του ομως παει μήνα + και η δουλίτσα του άψογη αλλα χρειάζεται σετάρισμα λίγο απο σένα.Απο έξοδο μου τρώει 10 το 2μηνο Αγοράζω καθε μήνα πακέτο μηνυμάτων για να μου στέλνει όταν το ζηταω.Υπάρχουν πολλά στήν αγορά μόνος θα δεις τι σου κάνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Δείτε και το salind 11. Το αγόρασα πριν μερικούς μήνες.Εξαιρετική αυτόνομη συσκευή με τρομερό software για παρακολούθηση.Τη φορτίζεις στο σπίτι οπότε γλυτώνεις καλώδια κλπ αλλά θέλει συνδρομή γιατί έρχεται με δικό του sim card.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts