TrobocopR Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ποιό είναι το νόημα τότε να μας δείχνει τα λαμόγια από κάθε επαγγελματικό τομέα, όταν ξέρουμε ότι υπάρχουν (εκτός φυσικά από την τηλεθέαση); Τι κερδίζουμε εκτός του ότι μαθαίνουμε το αυτονόητο; :worry: Μας ανοίγει την όρεξη, και δεν αφήνουμε μπουκιά στο πιάτο. Έτσι γλιτώνουμε απορρυπαντικό και τελικά προστατεύουμε το περιβάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ποιό είναι το νόημα τότε να μας δείχνει τα λαμόγια από κάθε επαγγελματικό τομέα, όταν ξέρουμε ότι υπάρχουν (εκτός φυσικά από την τηλεθέαση); Τι κερδίζουμε εκτός του ότι μαθαίνουμε το αυτονόητο; :worry: τίποτα δεν ξέρεις στην τελική.ή μήπως ήξερες οτι στο σωτηρία χρησιμοποιούν ληγμένα με εσφαλμένα αποτελέσματα και την λοιπή κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο??? και δε μιλάμε για ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο.εξυπηρετούνται καθημερινά χιλιάδες πολίτες εκεί.και δε μιλάμε για έναν ή δύο νοσηλευτές όπως αναφέρθηκε.γιατί έτσι όπως παρουσιάσθηκε στο ρεπορτάζ,κάποιοι αναγκάζουν τους νοσηλευτές να χρησιμοποιούν τα ληγμένα ας πούμε θέλοντας και μη. κι εκεί δεν υπάρχει δικαιολογία άπο την στιγμή που έχουν γνώση της ζημιάς που κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 (Zhtw ameso anebasma tiw ekpompis sta torrents...:p ). Όλη η εκπομπή ανέβηκε ήδη στο GT. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 To συμπερασμα που βγαζω εγω απο ολα αυτα ειναι οτι ναι μεν λαμογια/κακοι επαγγελματιες υπαρχουν παντου(και καπως ετσι ειναι,στραβα συμβαινουν σε ολους τους χωρους) αλλα οι δημοσιογραφοι ειναι ολοι καλοι και ενδιαφερονται για την προοδο της κοινωνιας..... Τι συμφερον εχω προσωπικο?Εχω ιδιωτικο μαγαζι και αν δεν ερθετε θα πεινασω?Οχι...Σε νοσοκομειο ειμαι(τωρα σε κεντρο υγειας) στο οποιο ετσι και αλλιως θα ερθει ο αλλος αν αρρωστησει.Οποτε τη δουλεια μου την κανω καλα λογω συνειδησης και οχι για να αυξησω την πελατεια μου.Ισα ισα,που οσο πιο λιγους ασθενεις εχω τοσο πιο ξεκουραστη θα ειναι η δουλεια μου.Δε μπορω να μιλησω για ολα τα νοσοκομεια,μονο για αυτα που εχω περασει εστω και ως φοιτητης(και ειναι αρκετα)...Εκει που δεν εχω παει εννοειται οτι δεν ξερω τι συμβαινει(αλλα μου φαινεται περιεργο να γινονται "τερατα") Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ωραία λοιπόν. Ας μπούμε στη λογική ότι οι εκπομπές σαν αυτή του Ευαγγελάτου παρουσιάζουν τα αυτονόητα. Όποιος δεν θέλει να βλέπει τα αυτονόητα, ας μη βλέπει την εκπομπή. Αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν κάτι αν δεν το δουν με τα μάτια τους???? Γι' αυτούς που δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι δε ζούμε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, τέτοιες εκπομπές αξίζει να υπάρχουν και να μας τονίζουν σαν γροθιά στο στομάχι, την πραγματικότητα που ζούμε. Όποιος νιώθει στρουθοκάμηλος, δεν θέλει να βλέπει την πραγματικότητα, ή δεν αντέχει να βλέπει τα κακώς κείμενα των συναδέλφων του, ας αλλάξει κανάλι. Δόξα τω Θεώ, η τηλεόραση έχει πολλή σαβούρα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Εισαι καλα???Ξερεις τι λες???Τα σκεφτεσαι???:mad: Εχεις αποδειξεις??? Ειδες κανενα να χρησιμοποιει την ιδια βελονα??? Δεν μας νοιαζει και ουτε θα παθουμε τιποτα αν χαλασουμε παραπανω βελονες η αν χασουμε θερμομετρα..Ουτε βαριομαστε...Καταλαβε οτι το να χρησιμοποιησουμε την ιδια βελονα βαζει σε κυνδινο 1 την δικη μας ζωη και για σενα που λεει ο λογος να μη μας νοιαζει μας νοιαζει για εμας... Εγω κατι λαβιδες ειδα και σε αυτα δεν φταινε οι απλοι νοσηλευτες..Αμα δεν ξερετε μη μιλατε ρε γμτ.... Υπαρχουν και κακοι στην δουλεια τους οκ... Δεν καταλαβα ομως γιατι αλητεια ολοι οι νοσηλευτες επειδη 1 στους 10.000 ειναι ερασιτεχνης σε αυτα που κανει και θα μας παρει ολους η μπαλα επειδη εσυ τα γενικευεις???Δηλαδη εσυ σε αυτο που ασχολεισαι ολοι ειναι αψογοι??? Εμεις παντως δεν μαθαμε ετσι,ουτε λειτουργουμε ετσι...Και δεν δειξαμε ΠΟΤΕ ανοχη σε οσα ειδαμε και βλεπουμε ακομα και σε γιατρους ακομα και σε χειρουργειο που εχω παρακολουθησει... μήπως ήθελες να πείς οτι 1 στους 10.000 είναι ευσυνείδητος και κάνει σωστά τη δουλειά του??απο ότι βλέπω μάλλον έτσι είναι τα πράγματα. και γιατί να μη τα δείχνει αυτά ο ευαγγελάτος???στη συγκεκριμένη περίπτωση ανεξάρτητα με το ποιόν ήθελε να χτυπήσει,πολιτική σκοπιμότητα ή οτιδήποτε άλλο,ήταν αξιοθάυμαστη ηπροσπάθεια του γιατί αναφερόταν στη δημόσια υγεία,και έστω και ένα κακώς κείμενο να εντόπιζε όφειλε να το βγάλει στον αέρα και να τους ξεφτιλίσει ,όπως και έκανε άλλωστε. δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.υποτίθεται οτι γιατροί και νοσηλευτές είναι επαγγελματίες δημόσιοι λειτουργοί,όταν πας στο οποιοδήποτε νοσοκομείο ,πας με το σκεπτικό να γίνεις καλά,όχι να πεθάνεις ή να γίνεις χειρότερα επειδή κάποιοι νομίζουν οτι είναι σωστό να κάνουν παιχνιδάκια. μεγάλος καραγκιόζης ο γιατρός πο είπε στην δημοσιογράφο έλα να βγάλεις τα ράμματα.απλά φανταστείτε ανάλογα σκηνικά που σίγουρα θα έχουν γίνει απο γιατρούς που βαριούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Stalitsa σε καταλαβαίνω απόλυτα,στην ίδια θέση με σένα ήμουν και γω μιας και ο Ευαγγελάτος ασχολήθηκε με τον δικό μου κλάδο στις πρώτες εκπομπές.Την ίδια "ευθιξία" είχα και γω αλλά κατάλαβα σχετικά νωρίς ότι δεν υπάρχει λόγος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου πρώτα και όλους τους συναδέλφους μου στη συνέχεια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Tην άλλη βδομάδα πάντως θα μας κοψει το γαλα...ετοιμαστειτε απο τωρα. Ανελυσαν γαλατα γνωστων εταιρειων και βρηκαν μολυβδο και διοξινες. :cry: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Προφανώς το ξέρεις καλύτερα από μένα οτι αρκετοί έχουν φοβία με τις βελόνες και τα σχετικά. Φτάνουν μέχρι τη λιποθυμία... Τι να κάνουμε δλδ; Δεν αισθανόνται όλοι άνετα να κοιτάν τις βελόνες και τα τρυπήματα; Συμφωνα με τα λεγομενα σου λοιπόν, όποιος δεν μπορεί να κοιτάξει τις βελόνες είναι άξιος της μοιρας του και καλά να πάθει που ο νοσοκομος/γιατρός μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποίησει μεταχειρισμένη βελόνα.:mad: Συγχαρητήρια. Ωραία λογική. :down: Δεν είπα καλά να πάθει..προς Θεού!Δεν θα το έλεγα ΠΟΤΕ αυτό..Αλλά αν έχεις μια υπόνοια ή φοβάσαι για κάτι τέτοιο καλό είναι να κοιτάς την ώρα της προετοιμασίας και όχι το τρύπημα...Και εγώ φοβάμαι να δώ εκείνη την ώρα το τρύπημα αλλά πάντα κοιτάω αν ανοίγουν εκείνη την ώρα τις βελόνες και αν είναι καθαρά.. :stupid: Καταρχην σβήσε γιατί θα αρπάξεις... Κουβέντα κάνουμε..:) Ειδες πουθενα να πω οτι ΟΛΟΙ οι εφοριακοί τα παίρνουν, ΟΛΟΙ οι γιατροί δεν αποστειρώνουν τα εργαλέια τους, ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφικοι δεν ειναι ρουφιάνοι; :p Σαν την εκπομπή του Ευαγγελάτου το κάναμε. Που ακουγεται 400 φορες το 15λεπτο οτι ΔΕΝ ειναι ολοι οι νοσοκομοι εγκληματίες, ΔΕΝ ειναι όλοι οι αστυνομικοί σταρχιδιστές κ.ο.κ. Δλδ πρέπει κάθε φορά να τονίζουμε τα αυτονόητα, ότι δλδ σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, οι ευσυνειδητοι και οι ασυνειδητοι;:O Elementary, my dear Stalitsa.:D Συγνώμη δημοσίως αν σου μίλησα κάπως...Είναι λογική η αντίδραση σας αλλά σκέψου και την θέση μας οκ?? Για μένα είναι καλό να το αναφέρουμε όταν χρησιμοποιούμε εκφράσεις του τύπου αλητεία κλπ...Μας παίρνει η μπάλα όλους..Αυτό είναι το κακό γιατί κάποιοι αγαπάνε πολύ την δουλειά τους και όταν βλέπουνε ακούνε την αηδία του καθένα ερασιτέχνη αδικούντε μαζί με τους άλλους...Τεσπα... Αυτό με τις βελόνες μου φαίνεται ΑΠΙΘΑΝΟ αλλά αν κάποιος φοβάται καλό θα είναι απο εδώ και πέρα να πηγαίνει σε σίγουρα εργαστηριακά κέντρα ή να έχει το νού του... Κρίμα που κάποιοι ασυνείδητοι γιατροί,νοσηλευτές κλπ διακυνδινέυουν τις ζωές των ανθρώπων και δεν σέβοντε τον εαυτό και τον όρκο τους...(Μη πέσουν στα χέρια μου μόνο...:mad: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Stalitsa σε καταλαβαίνω απόλυτα,στην ίδια θέση με σένα ήμουν και γω μιας και ο Ευαγγελάτος ασχολήθηκε με τον δικό μου κλάδο στις πρώτες εκπομπές.Την ίδια "ευθιξία" είχα και γω αλλά κατάλαβα σχετικά νωρίς ότι δεν υπάρχει λόγος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου πρώτα και όλους τους συναδέλφους μου στη συνέχεια..:) Α ρε Βασίλη μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Για μένα είναι καλό να το αναφέρουμε όταν χρησιμοποιούμε εκφράσεις του τύπου αλητεία κλπ...Μας παίρνει η μπάλα όλους..Αυτό είναι το κακό γιατί κάποιοι αγαπάνε πολύ την δουλειά τους και όταν βλέπουνε ακούνε την αηδία του καθένα ερασιτέχνη αδικούντε μαζί με τους άλλους...Τεσπα... Αυτό με τις βελόνες μου φαίνεται ΑΠΙΘΑΝΟ αλλά αν κάποιος φοβάται καλό θα είναι απο εδώ και πέρα να πηγαίνει σε σίγουρα εργαστηριακά κέντρα ή να έχει το νού του... Κρίμα που κάποιοι ασυνείδητοι γιατροί,νοσηλευτές κλπ διακυνδινέυουν τις ζωές των ανθρώπων και δεν σέβοντε τον εαυτό και τον όρκο τους...(Μη πέσουν στα χέρια μου μόνο...:mad: ) Μα γι' αυτούς ακριβώς πήγαινε το "αλητεία"... Εσείς πάνω στον πανικό σας νομίζετε πως σας θίξανε τον κλάδο ολόκληρο. Chill :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Tην άλλη βδομάδα πάντως θα μας κοψει το γαλα...ετοιμαστειτε απο τωρα. Αναλυσαν γαλατα γνωστων εταιρειων και βρηκαν μολυβδο και διοξινες. Αχαχαχαχαχααχαχαα, όντως αυτό το σκεφτήκατε???? Εγώ από τώρα θα αρχίσω να σκέφτομαι πώς στο καλό θα πρέπει να συνηθήσω να πίνω τον καφέ μου χωρίς γάλα !!!! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Οσον αφορα το θεμα με γιατρους,νοσοκομους,βελονες κλπ: Ειναι απαραδεκτο να υππρχει εστω και μισος που κανει οσα εδειξε ο Ευαγγελατος στην εκπομπη του.:mad: Εδω κυριοι και κυριες μιλαμε για την ανθρωπινη υγεια 100%,οχι για "εμμεσες" (ναι,καλα...) επιπτωσεις οπως αυτες με τα κουρελο-στρωματα,τα ληγμενα & σαπια φαγητα κλπ.Το καταλαβαινετε οτι υπαρχουν ατομα που παιζουν με την υγεια του καθενος?Και βγαινει η Σταλιτσα να υπερασπιστει τον κλαδο της...:rolleyes: θεμιτο,αλλα δεν ειναι δυνατον καθε φορα να φταιει ο "κακος Ευαγγελατος" για οσα δειχνει & οι ιδιοι οι επαγγελματιες να μη φροντιζουν να βαλουν στη θεση τους τους συνειδητους συναδελφους τους,αλλα να βαυκαλιζονται λεγοντας "η πλειοψηφια δεν ειναι ετσι" κλπ.Απομονωστε τους & καντε τους βουκινο εσεις,αν δε θελετε να το κανει ο Ευαγγελατος!Ομως με το να βγαινετε & να τους καλυπτετε,ουσιαστικα τους δικαιολογειτε. Γιατι το αλλο?"Να βλεπουν τη βελονα",λεει.Και το μικρο παιδακι θα τη δει?Η γριουλα?Ο παππους?Ο αρρωστος?Αλλη δουλεια δε θα'χει απ'το να στεκεται κερβερος για να του κανουν μια ενεση σωστα καποιοι?Αν ειναι δυνατον!:mad: Σιγουρα ο Ευαγγελατος κοιταζει να δειξει αυτες τις περιπτωσεις και για την τηλεθεαση.Ομως,το να λεμε απαθεις "ελα μωρε,αυτα τα ξερουμε,τι θα κερδισει δειχνοντας τα" ειναι κλασικος τροπος σκεψης νεοελληνα ωχαδερφιστη.Γι'αυτο δεν παμε μπροστα πουθενα,απ'τις βελονες μεχρι αλλα,σημαντικοτερα. Υ.Η.Ευχαριστω minovg για το upload...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Απομονωστε τους & καντε τους βουκινο εσεις,αν δε θελετε να το κανει ο Ευαγγελατος!Ομως με το να βγαινετε & να τους καλυπτετε,ουσιαστικα τους δικαιολογειτε. Πεσ' τα χρυσόστομε!!!!!!!!!! Συμφωνώ και επαυξάνω. :up: :up: :up: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Και βγαινει η Σταλιτσα να υπερασπιστει τον κλαδο της...:rolleyes: Θυμώνω και καταδικάζω όσα είδα αλλά υπερασπίζομαι όσα εσείς δεν υπερασπίζετε και δεν υπολογίζετε...Δεν λέω ότι όλοι είναι οι άγιοι γιατροί,νοσηλευτές κλπ αντίθετα υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι δυστυχώς.. Εγώ μπορεί να υπερασπίζομαι το κλάδο μου (όπως και εσύ τον δικό σου)ξέροντας 3 πράγματα παραπάνω απο εσένα αλλά και καταδικάζω και φοβάμαι το ίδιο όπως και εσύ..Και με τίποτα δεν θα αψηφούσα και δεν θα δικαιολογούσα κάποιον που δεν κάνει καλά την δουλεία του...Αντίθετα θα του δημιουργούσα πρόβλημα... Δεν πόσταρα με σκοπό να τους δικαιολογήσω και πίστεψε με τσαντίζομαι και φοβάμαι πολύ περισσότερο απο εσένα όταν ξέρω 3 πράγματα παραπάνω και δεν βλέπω να γίνονται και όταν εμάς μας κάνουν βίωμα ένα σωρο κανόνες για την ασφάλεια του ασθενή και ένας ηλίθιος με ελαφρά την καρδία τους αγνοεί και μπορεί να θέσει σε κύνδινο εσένα,εμένα,την οικογένεια μου ακόμα και την ζωή ενός μικρού παιδιού :mad: Γιατι το αλλο?"Να βλεπουν τη βελονα",λεει.Και το μικρο παιδακι θα τη δει?Η γριουλα?Ο παππους?Ο αρρωστος?Αλλη δουλεια δε θα'χει απ'το να στεκεται κερβερος για να του κανουν μια ενεση σωστα καποιοι?Αν ειναι δυνατον!:mad: Καλά θέμα ένεσης δεν τίθεται... Δεν είπα να μην προσέχουν οι γιατροι και να προσέχουν οι ασθενείς και αν πάθουν κάτι οι ασθενείς καλά να πάθουν...Υποχρέωση μας είναι να προστατέυουμε την υγεία μας/σας ΑΛΛΑ αφού μερικόι κατάφεραν με την βλακεία τους να σε κάνουν να φοβάσαι καλό θα είναι να διορθωθούν ΟΛΟΙ και εσύ που πλέον είσαι επιφυλακτικός έχε παραπάνω το νού σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Θυμώνω και καταδικάζω όσα είδα αλλά υπερασπίζομαι όσα εσείς δεν υπερασπίζετε και δεν υπολογίζετε...Δεν λέω ότι όλοι είναι οι άγιοι γιατροί,νοσηλευτές κλπ αντίθετα υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι δυστυχώς.. Εγώ μπορεί να υπερασπίζομαι το κλάδο μου (όπως και εσύ τον δικό σου)ξέροντας 3 πράγματα παραπάνω απο εσένα αλλά και καταδικάζω και φοβάμαι το ίδιο όπως και εσύ..Και με τίποτα δεν θα αψηφούσα και δεν θα δικαιολογούσα κάποιον που δεν κάνει καλά την δουλεία του...Αντίθετα θα του δημιουργούσα πρόβλημα... Δεν πόσταρα με σκοπό να τους δικαιολογήσω και πίστεψε με τσαντίζομαι και φοβάμαι πολύ περισσότερο απο εσένα όταν ξέρω 3 πράγματα παραπάνω και δεν βλέπω να γίνονται και όταν εμάς μας κάνουν βίωμα ένα σωρο κανόνες για την ασφάλεια του ασθενή και ένας ηλίθιος με ελαφρά την καρδία τους αγνοεί και μπορεί να θέσει σε κύνδινο εσένα,εμένα,την οικογένεια μου ακόμα και την ζωή ενός μικρού παιδιού :mad: Κοίτα λες συνέχεια ότι γνωρίζεις 3 πράματα παραπάνω συνέχεια. Απόσο ξέρω και ο Dimitris79 ξέρει 10 πράματα παραπάνω γιατί αυτός είναι σε πιο άμεση επαφή με αυτά που λες λόγω του κλάδου του. Όπως και εγώ. :rolleyes: Άλλο να υπερασπίζεσαι τον κλάδο σου σε κάποια άλλα πράματα και άλλο να υποστηρίζεις χωρίς λόγο κάτι που είναι οφθαλμοφανές και είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ασυνείδητοι υπάρχουν παντού, αλλά σε αυτόν τον κλάδο δεν χωρά ασυνειδησία γιατί παίζονται ανθρώπινες ζωές. BTW καταλάβατε για ποιο μεγάλο νοσοκομείο μιλούσε; Ευαγγελισμός δεν πρέπει να ήταν πάντως... Υ.Γ. Δηλαδή Σταλίτσα άμα σου πω τι ακούω από ένα φίλο μου αγροτικό γιατρό σε κάποιο Κέντρο Υγείας στην επαρχία, τι γίνεται μεταξύ παντρεμένων ιατρών και γυναικών νοσοκόμων τα βράδια των εφημεριών, θα τις υπερασπιστείς κι αυτές; :p Που κανονίζουν να έχουν και τις ίδιες μέρες εφημερία για να μπορούν να είναι μαζί... Και αυτά δεν είναι λόγια απλά, όλο το κέντρο υγείας το ξέρει. Μένει απλά η καταγγελία στον Μάκη και τα σχετικά βίντεο... Εκεί να δείτε τηλεθέαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ενταξει βρε συ φιλε μου mivong ψιλο-ακυρο εκει που το πηγες το θεμα...:O :p Οχι οτι δεν γινεται και αυτο, αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα.(Εκτος να εχει πει κατι και για αυτο ο Ευαγγελατος.) Γιατι κι εγω μπορω να βγω και να πω για τις κλικες γιατρων-φαρμακοποιων(αναμεσα τους αλλα και αναμεταξυ τους), καθως και για φαρμακοποιο που εδινε παρανομα ηρεμιστικα σε πρεζονια.(Εντελως τυχαια για τους φαρμακοποιους ε;απλως τωρα αυτο μου ηρθε στο μυαλο.) Αλλα θα ειμαι "ακυρος",αν περιμενω να μην βγει καποιος του κλαδου να πει "Παιδια δεν ειμαστε ολοι ετσι." Μην το παρεις προσωπικα το παραπανω ετσι;Καταλαβα πως το γραφεις, απλως μωρε μου φανηκε λιγο..."καπως". ;) Το θεμα ειναι απλο.("Απλο" μεσα στην πολυπλοκοτητα του) Σκαρτοι υπαρχουν σε ολους κλαδους.(Τι σας ειπα τωρα ε;:p Το ξερω εχει ειπωθει 1000000 φορες) Και γιατροι, και φαρμακοποιοι και δικηγοροι και στον κλαδο τον δικο μου(Τηλαπικοινωνιες) και και.Και μιλαμε για γερα λαμογια οχι μαμακιες! Το πιο σωστο θα ηταν ολοι αυτοι να "ξεμπροστιαζονται" απο τους υπολοιπους σωστους επαγγελματιες του κλαδου τους(εφοσον εχει υποπεσει στην αντιληψη τους οτι κατι δεν παει καλα) και μετα να γινονταν αμεσες και γρηγορες ενεργειες "καθαρσης" απο τα αρμοδια οργανα , και να μην εχουμε αναγαγει σε δικαστη και αστυνομο τον Ευαγγελατο και τον καθε Ευαγγελατο.;) Αλλα απο την στιγμη που κατι τετοιο δεν φαινεται να γινεται, ας μεινει τουλαχιστον αυτος. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Κοίτα λες συνέχεια ότι γνωρίζεις 3 πράματα παραπάνω συνέχεια. Απόσο ξέρω και ο Dimitris79 ξέρει 10 πράματα παραπάνω γιατί αυτός είναι σε πιο άμεση επαφή με αυτά που λες λόγω του κλάδου του. Όπως και εγώ. :rolleyes: E αμα ξέρεις παραπάνω καλό θα είναι να τα λές και να μην τα εκμηδενίζεις όλα....:) Υ.Γ. Δηλαδή Σταλίτσα άμα σου πω τι ακούω από ένα φίλο μου αγροτικό γιατρό σε κάποιο Κέντρο Υγείας στην επαρχία, τι γίνεται μεταξύ παντρεμένων ιατρών και γυναικών νοσοκόμων τα βράδια των εφημεριών, θα τις υπερασπιστείς κι αυτές; :p Που κανονίζουν να έχουν και τις ίδιες μέρες εφημερία για να μπορούν να είναι μαζί... Το ψόφησες λίγο το θέμα ή μου φαίνεται...;;;;:lol: :lol: Μάλλον παραπαρεξηγήθηκα από κάποιους επειδή θέλω να σας πείσω ότι ναί μεν γίνοντε μπούρδες απο κάποιους ασυνείδητους ηλίθιους γιατρούς ή νοσηλευτές αλλά δεν είναι όλα έτσι...γι'αυτό σταματάω εδώ το θέμα...Δεν πήγα να καλύψω ΚΑΝΕΝΑΝ,ούτε να υποστηρίξω τα λάθη τους...Απλά υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους κάθε φορά και είναι αρκετοί τέτοιοι άνθρωποι και είναι τουλάχιστον ΑΔΙΚΟ να του βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι...:( Έυχομαι απο εδώ και πέρα όλα να αλλάξουν για το καλό όλων μας και πάνω απο όλα για την υγεία όλων μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ξαναλεω οτι εγω μπορω να ειμαι παρα πολυ προσεκτικος μ'αυτα τα θεματα,οπως & με οτιδηποτε...οσοι ομως δεν μπορουν ή δε θελουν τι θ'απογινουν?Ερμαια στα χερια του καθε ασυνειδητου?:mad: Υποχρεωση τους επαγγελματια γιατρου,νοσοκομου κλπ & του κρατους ειναι να προστατευουν τους πολιτες,οι οποιοι ειναι οι τελευταιοι που ευθυνονται αν κατι παει στραβα,ειδικα σε θεματα υγειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 egw pisteuw pws o euaggelatos me tin ekpompi tou kanei 1 kalo k 1000000 kaka...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Kαλά εδώ στην Ελλάδα γεμίσαμε με υπερσπιστές του πολίτη.Αυτα που δειχνει υπαρχουν υπήρξαν και θα υπάρχουν.Ιδρώνει το αυτάκι του Ελληνα ρε..Την έχω δει 2-3 φορες .Και όταν ειδά σε ολη την Αθήνα στα σκουπίδια στρώματα λέω καλοί μα%%κες και εσεις πατε τώρα να αγοράσετε καινούρια που πιθανον να είναι τα ίδια και χειρότερα,τρελαθηκα.Αυτη η υστερία μόνο στη πρωτευουσα σε άλλες πόλεις τιποτα.Τι να πεις ο tempora o mores.Ο τύπος βγάζει λεφτα με αυτα που κάνει και οι άλλοι μπεεε μπεεεε.Η συνείδηση του ανθρώπου δεν αλλάζει με μια εκπομπή Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Εννοειται πως δεν προκειται ν'αλλαξουν ολα με τις εκπομπες του Ευαγγελατου,ομως αυτο δε σημαινει οτι δε πρεπει να τις δειχνει,ετσι?Και στο κατω κατω,βαρεθηκα πια αυτο τον ωχαδερφισμο!Βγαζει καποιος τα στραβα στη φορα,λεμε οτι "οικονομαει".Δεν τα βγαζει,τον λεμε δειλο.Αποφασιστε τι θελετε...:rolleyes: Και εννοειται πως δεν ειναι μονο θεμα εντος Αθηνας...εχει δειξει επανειλημμενως ρεπορταζ απ'ολη την Ελλαδα...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ε, ρε Νεοέλληνα, δε διορθώνεσαι ούτε στον αιώνα τον άπαντα.... Κοιμάσαι εν έτει 2006 τον ύπνο του δικαίου... :zzz: :zzz::zzz::zzz::zzz::zzz::zzz::zzz: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Eχουμε για ξυπνητήρι τον Ευαγγελάτο ,τον Μάνεση ,τον Τριανταφυλλόπουλο:) :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 sigoura ayksanei ta kerdi twn kanaliwn se diafimiseis pantos,exete dei kata poso ayksithikan oi diafimiseis,kotopoula pindos,mimikos,kai ta strwmata mediastrom,candiastrom kai elite,perimente meta ti tetarti na doume poia galaktokomiki etairia tha diplasiasei tis diafimiseis tis. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts