Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

612 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      113
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Πες το ψέματα... εμένα μου άρεσε που έβγαλαν και το συμπέρασμα ότι από την μολυνσμένη δεξαμενή έπιναν νερό τα κοτόπουλα...

Πάντως είδα τα πρώτα 10-15 λεπτά και πείνασα, μάλλον αύριο θα πάω να φάω Mc Nuggets :P

:lol:

ε όχι! Εγώ δεν τρώω πια κοτόπουλο ούτως ή άλλως... φοβάμαιιιιι την γρίπη :O

Εμένα το μόνο που με αηδίασε ήταν οι ιστοί από αράχνες στα κάγκελα :alien:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

:lol:

ε όχι! Εγώ δεν τρώω πια κοτόπουλο ούτως ή άλλως... φοβάμαιιιιι την γρίπη :O

Υπερβολες...:p πιο πολυ να φοβασαι τους ατσιδες της ελληνικης πτηνοτροφειας...:X :rolleyes:

Σήμερα ο Ευαγγελάτος υπερέβαλλε πραγματικά... Ιδιαίτερα εκεί με τα φώτα νύχτα... Ήθελε ντε και καλά να μας πείσει ότι κρατάνε ξύπνια επί 24ώρου βάσεως τα κοτοπουλάκια για να τρώνε συνέχεια και να αναπτύσσονται... :blink: :wacko:

Όπως πολύ σωστά παρατήρησε κάποιος παρευρισκόμενος, ρωτήστε λέει οποιονδήποτε ειδικό: Είναι δυνατόν ζωντανός οργανισμός να αντέχει χωρίς ύπνο πάνω από 1μέρα; Ήθελε να μας πει ότι για 21 μέρες δεν κοιμούνται καθόλου ο Ευαγγελάτος; Μα τι εμμονή πια...

Για τα άλλα έχει δίκιο αλλά και πάλι εν μέρει, αυτό όμως ήταν απαράδεκτο... :down:

Αντεχουν τα κοτοπουλακια χωρις υπνο για καποιες μερες,με τα καταλληλα βοηθηματα...;)

Παντως ειναι απαραδεκτοι,οτι τρωμε βρωμιες το ξερουμε,αλλα να μας πλασαρουν αυγα...καταξανθα:lol: για να μας πεισουν οτι ειναι...χωριατικα,ειναι γελοιο...:mad:

Αντεχουν τα κοτοπουλακια χωρις υπνο για καποιες μερες,με τα καταλληλα βοηθηματα...;)

Απλά αν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα την έβγαζε πρώτη-πρώτη ο Ευαγγελάτος. Δε θα το άφηνε έτσι. Οπότε αφού δε μας είπε τίποτα για αμφεταμίνες σε κοτόπουλα (:p) για να τα διατηρούν ξύπνια τότε δεν ισχύει...

Υπερβολες...:p πιο πολυ να φοβασαι τους ατσιδες της ελληνικης πτηνοτροφειας...:X :rolleyes:

:(

και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πεθαίνουν καθημερινά τόσοι από καρκίνο...

Τι να φάμε πια ρε γμτ? Όλα σκ@τ@ είναι... :/

:(

και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πεθαίνουν καθημερινά τόσοι από καρκίνο...

Τι να φάμε πια ρε γμτ? Όλα σκ@τ@ είναι... :/

Μην το σκέφτεσαι έτσι. Πάρτο διαφορετικά. Τόσα χρόνια που τρώμε από αυτά τι πάθαμε; Άντε καμιά διάρροια παραπάνω, άντε καμιά απλή γαστρεντερίτιδα. :p Tίποτα παραπάνω. Γιατί σε αυτά τα πράματα οι επιπτώσεις είναι άμεσες και όχι μακροπρόθεσμες... Συνήθως...

Το θέμα είναι τι ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν και κατά πόσο το κράτος μας προστατεύει...

Μην το σκέφτεσαι έτσι. Πάρτο διαφορετικά. Τόσα χρόνια που τρώμε από αυτά τι πάθαμε; Άντε καμιά διάρροια παραπάνω, άντε καμιά απλή γαστρεντερίτιδα. :p Tίποτα παραπάνω. Γιατί σε αυτά τα πράματα οι επιπτώσεις είναι άμεσες και όχι μακροπρόθεσμες... Συνήθως...

Το θέμα είναι τι ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν και κατά πόσο το κράτος μας προστατεύει...

Εγώ νομίζω ότι αυτά που τρώμε είναι η αιτία των θανάτων από καρκίνο.! Το ένα φέρνει το άλλο...

Αφού όλοι κοιτάνε πως να γλυτώσουν λεφτά τι να λέμε τώρα...

Εγώ νομίζω ότι αυτά που τρώμε είναι η αιτία των θανάτων από καρκίνο.! Το ένα φέρνει το άλλο...

Αφού όλοι κοιτάνε πως να γλυτώσουν λεφτά τι να λέμε τώρα...

Ο καρκίνος είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία που σε καμιά περίπτωση δεν δημιουργείται από έναν μόνο παράγοντα. Είναι αποτέλεσμα πολλών περιπτώσεων μαζί. Σίγουρα πάντως παίζουν και αυτά τον επιβαρυντικό ρόλο τους.

Όλη αυτή η κακή διατροφή ειδικά σε ανθρώπους που έχουν την προδιάθεση για κάποιες ασθένεις δεν είναι και τόσο αθώα...

Σε κάτι τέτοιες πριπτώσεις τα συμπτώματα δεν είναι και τόσο άμμεσα ,δεν μιλάμε απ΄λως για ένα κρυολόγημα που κάνεις ..γκούχου ..γκούχου

Ο καρκίνος είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία που σε καμιά περίπτωση δεν δημιουργείται από έναν μόνο παράγοντα. Είναι αποτέλεσμα πολλών περιπτώσεων μαζί. Σίγουρα πάντως παίζουν και αυτά τον επιβαρυντικό ρόλο τους.

H σπογγώδης εγγεφαλοπάθεια (τρελλές αγελάδες) προκλήθηκε απο το τάισμα των Βοοειδών με κρέας.

Οχι μόνο προκάλεσε καρκίνο αλλα μια πολύ χειρότερη νοσο!

H σπογγώδης εγγεφαλοπάθεια (τρελλές αγελάδες) προκλήθηκε απο το τάισμα των Βοοειδών με κρέας.

Οχι μόνο προκάλεσε καρκίνο αλλα μια πολύ χειρότερη νοσο!

Σωστό αυτό που λες, αλλά... τι σχέση έχει με τον καρκίνο;

Σωστό αυτό που λες, αλλά... τι σχέση έχει με τον καρκίνο;

Και τα 2 οδηγούν στον θάνατο....

Η σπογγώδεις εγκεφαλοπάθεια δεν προκλήθηκει από το τάισμα με κτηνάλευρα αλλά από την φαεινή ιδέα της κυβέρνησης Θάτσερ να μην αποστειρώνονται αυτά σε θερμοκρασία 120 βαθμών όπως επιβάλλεται αλλά στους 80 για το ίδιο χρονικό διάστημα για λόγους οικονομίας.

Τα φυράματα δεν είναι κατα ανάγκη ζωικής προελεύσεως, με τη λέξη φύραμα οι κτηνοτρόφοι περιγράφουν το άλεσμένο φαγητό. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι καλαμπόκι κονιορτοποιημένο. Οι νεοσοί άλλωστε αποκλειτικά με φύραμα μπορούν να τραφούν. Στη φυση, η κλώσσα μασάει τη τροφή και μετά τη δίνει στο νεοσό.

Τέλος, αυτό με τα αύπνα κοτόπουλα είναι κατα ένα μέρος αληθές. Δεν πρόκειται για κοτόπουλα που προορίζονται για κρεατοπαραγωγή, αλλά για κοτόπουλα ωοπαραγωγης. Ζουν σε περιβάλλον όπου σκοτάδι επικρατεί για 2 ώρες το 24ώρο, ώστε να θεωρούν οτι ξημέρωσε ξανά μετά την πάροδο των 2 ωρών και άρα να αρχίσουν να τρεφονται ξανά. Αυτό το κάνουν γιατί όσο περισσότερο τρώει μία κότα τόσο συχνότερα γεννά.

Για μένα πάντως ακόμη και ιδανικές να ήταν οι συνθήκες στο χώρο ενός πτηνοτροφείου ωοπαραγωγής κυρίως, είναι για κλάμματα. Οι κοτούλες στην σειρά μέσα σε κλουβάκια που ίσα που χωράνε να γεννάνε συνεχώς.

Οπως και να χει αυτοι οι πτηνοτροφοι θελουν κρεμασμα για να βγαζουν λεφτα βαζουν σε κινδυνο τη δημοσια υγεια!!!!!Σοκαριστηκα απο αυτα που ε ιδα χθες στην εκπομπη.... Δε φοβαμαι πλεον τοσο τη γριπη των πουλερικων οσο φοβαμαι να μη φαω κοτοπουλο-βομβα πτηνοτροφιου!Ποτε ξανα κοτοπουλο......
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ που δίνω τόσα χρήματα για να πάρω ελευθέρας βοσκής και τα κιτρινίζουν με φάρμακα σε κλουβιά οι αλήτες

Το σούπερ μάρκετ στη γειτονιά μου έχει ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ !!!!!!

ΑΦΟΥ απαγορεύονται ελευθέρας βοσκής τώρα πως τα λένε έτσι ? ελευθέρας από τα κλουβιά ?

ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ που δίνω τόσα χρήματα για να πάρω ελευθέρας βοσκής και τα κιτρινίζουν με φάρμακα σε κλουβιά οι αλήτες

Το σούπερ μάρκετ στη γειτονιά μου έχει ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ !!!!!!

ΑΦΟΥ απαγορεύονται ελευθέρας βοσκής τώρα πως τα λένε έτσι ? ελευθέρας από τα κλουβιά ?

Στα Γιάννενα που έδειχνε πρέπει να ήταν τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ...

Πέρα από τα όσα ειπώθηκαν σε σχέση με την ποιότητα διατροφής, η οποία εκτείνεται σε ένα γενικότερο φάσμα και όχι μόνο στα κοτόπουλα (αν σας πω παραδείγματα που έχω διαπιστώσει εγώ ο ίδιος όταν δούλευα σε διάφορους τομείς των τροφίμων, θα αρχίσετε να τρέφεστε με...ορό!), πήρε χαμπάρι κανένας ότι το "ρεπορτάζ" της εκπομπής παρουσίασε μισές αλήθειες δημιουργώντας ακόμα χειρότερες εντυπώσεις;

Π.χ. ότι ο σωρός με τα νεκρά κοτόπουλα ήταν σε πτηνοσφαγείο και όχι σε πτηνοτροφείο;

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από αυτού του είδους τις εκπομπές, είναι ότι αυτό που θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη θα το περάσουν ακόμα κι αν δεν έχουν επαρκείς "αποδείξεις", ή αυτές που πιστεύουν ότι είναι αποδείξεις τις "κόβουν και τις ράβουν" έτσι ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε κανείς, αλλά χτες ο Ευαγγελάτος "ατύχησε" και σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Ας μην συζητήσουμε ότι προσπερνούσε σαν να μην άκουγε τις τεκμηριωμένες απαντήσεις στις "αποδείξεις" του..

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Δεν ξερω εαν το εχετε συζητησει στο παρελθον αλλα ξερει κανεις εαν ισχυουν τα διαφορα που εχουν ακουστει για το πως ''μεγαλωνουν'' τα κοτοπουλα των MDs'/KFC?

Πέρα από τα όσα ειπώθηκαν σε σχέση με την ποιότητα διατροφής, η οποία εκτείνεται σε ένα γενικότερο φάσμα και όχι μόνο στα κοτόπουλα (αν σας πω παραδείγματα που έχω διαπιστώσει εγώ ο ίδιος όταν δούλευα σε διάφορους τομείς των τροφίμων, θα αρχίσετε να τρέφεστε με...ορό!), πήρε χαμπάρι κανένας ότι το "ρεπορτάζ" της εκπομπής παρουσίασε μισές αλήθειες δημιουργώντας ακόμα χειρότερες εντυπώσεις;

Π.χ. ότι ο σωρός με τα νεκρά κοτόπουλα ήταν σε πτηνοσφαγείο και όχι σε πτηνοτροφείο;

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από αυτού του είδους τις εκπομπές, είναι ότι αυτό που θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη θα το περάσουν ακόμα κι αν δεν έχουν επαρκείς "αποδείξεις", ή αυτές που πιστεύουν ότι είναι αποδείξεις τις "κόβουν και τις ράβουν" έτσι ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε κανείς, αλλά χτες ο Ευαγγελάτος "ατύχησε" και σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Ας μην συζητήσουμε ότι προσπερνούσε σαν να μην άκουγε τις τεκμηριωμένες απαντήσεις στις "αποδείξεις" του..

Εδώ θα συμφωνήσω... Ενώ μέχρι τώρα κατά τη γνώμη μου έκανε καλά ρεπορτάζ, και αποκάλυπτε πραγματικά αίσχη, χθες μου φάνηκε ότι όντως το ζόριζε πολύ το πράγμα προκειμένου να του "βγει" όπως ήθελε. Και ναι όντως ήρθε σε δύσκολη θέση αρκετές φορές και προσπαθούσε να τα μπαλώσει.

Εντάξει ρε Νικολάκη, μαζί σου είμαστε, καλά κάνεις και ξεμπροστιάζεις τους απατεώνες / εγκληματίες, αλλά να τα λες όπως έχουν, μην το πιέζεις να σου βγει πιο δραματικό από όσο είναι, επειδή ίσως γλυκάθηκες από την AGB !

nixx

Ναι,αλλα απ'τα νεκρα αυτα κοτοπουλα εβγαζαν φυραμα & πτηναλευρα που ταιζαν τα κοτοπουλα του πτηνοτροφειου,δηλαδη αυτα που τρωμε ολοι μας.;)

Αληθεια,τι διαφορα εχει το πτηνοσφαγειο & το πτηνοτροφειο?Και στα δυο δεν τα σφαζουν?:p :rolleyes:

Ναι,αλλα απ'τα νεκρα αυτα κοτοπουλα εβγαζαν φυραμα & πτηναλευρα που ταιζαν τα κοτοπουλα του πτηνοτροφειου,δηλαδη αυτα που τρωμε ολοι μας.;)

Αληθεια,τι διαφορα εχει το πτηνοσφαγειο & το πτηνοτροφειο?Και στα δυο δεν τα σφαζουν?:p :rolleyes:

Εδώ φάνηκε η πρώτη αδυναμία του "ρεπορτάζ" του Νικολάκη.

Δεν διευκρίνισε ότι πρόκειται για πτηνοσφαγείο, αλλά άφηνε να εννοηθεί ότο επρόκειτο για πτηνοτροφείο. Διευκρινίστηκε επίσης από τους παρεβρισκόμενους πως δικαιολογήται ο σωρός με τα νεκρά κοτόπουλα.

Το αστείο είναι ότι το Νικολιό έσπευσε να μας πει ότι δίπλα στο πτηνοσφαγείο, υπάρχει και το πτηνοτροφείο, ώσπου αποκατέστησε κάποιος την αλήθεια. Ότι δηλαδή, το πτηνοτροφείο που είναι δίπλα, δεν.....λειτουργεί γιατί έχει κλείσει!

Καλά, εκεί που έβαλα τα γέλια, ήταν όταν ο Νικόλας μας εξομολογήθηκε ότι νιώθει τύψεις που τρώει κοτόπουλα που τ' αφήνουν άυπνα! ήμαρτον δηλαδή...

Όσο για την διαφορά πτηνοτροφείου και πτηνοσφαγείου, πιστεύω ότι οι ίδιες οι λέξεις τα λένε όλα ετυμολογικώς..

Νομίζω ότι ο Ευαγγελάτος έχει κάνει την αηδία εικόνισμα. Ξεκολλήστε λιγο..

Επειδή Δημητράκη απ' ότι καταλαβαίνω η αηδία σε "αγριεύει" (λες και κάποια πράγματα τα ανακάλυψε πρώτος ο Ευαγγελάτος), να σου πω επίσης, ότι ο ντοματοχυμός που βάζει η μάνα σου στο φαγητό περιέχει σε μεγάλο βαθμό ντομάτα η οποία θα έπρεπε να είναι στην χωματερή και όχι στο πιάτο σου. Τουτέστιν είναι σάπια. Και ξέρεις πως μυρίζει η σάπια ντομάτα; Σκατίλα..

Να σε πληροφορήσω επίσης ότι τα όσπρια και το ρύζι δεν είναι 100% αγνά προϊόντα, μιας και αναμιγνύονται κατά ένα μέρος με επιστροφές από καταστήματα λόγω ημερομηνίας λήξεως (βγάζουν μικρόβια και ψείρες) και τα οποία ξαναγίνονται "κατάλληλα" με χημικές διαδικασίες.

Τέλος, να μην σου πω καλύτερα πως γίνονται τα αλλαντικά και με ποιες πρώτες ύλες.

Ντοματοχυμο βαζουμε μονο απο φρεσκιες-δηλαδη πηγμενες στα φυτοφαρμακα-ντοματες...:p

Αλλαντικα δεν τρωω σχεδον ποτε γιατι ξερω οτι περιεχουν σκ@τα...:mad:

Οσπρια ξερω οτι ουτε ελληνικα ειναι,ουτε εντελως καθαρα...σιγουρα ομως προτιμοτερα απο αλλα φαγητα...

Το θεμα δεν ειναι πως ολοι ξερουμε πανω-κατω με τι σκουπιδια τρεφομαστε.Αλλα οτι επειδη βγηκε,εστω ο Ευαγγελατος,με τις χιλιες δυο παραλειψεις του,να δειξει την αθλιοτητα ορισμενων,πεσαν να τον φανε σαν "λαικιστη".Ενταξει,ας αφησουμε τα φαγητα.Για τα στρωματα υπηρχε περιπτωση να μαθει κανεις κατι αν δεν υπηρχαν αυτες οι εκπομπες?

Κι αν εσυ εχεις παθει...ανοσια στην αηδια,σορυ,αλλα δε σημαινει οτι πρεπει να κανουν το ιδιο και οι υπολοιποι...:!:

Ενταξει,ας αφησουμε τα φαγητα.Για τα στρωματα υπηρχε περιπτωση να μαθει κανεις κατι αν δεν υπηρχαν αυτες οι εκπομπες?

Κι αν εσυ εχεις παθει...ανοσια στην αηδια,σορυ,αλλα δε σημαινει οτι πρεπει να κανουν το ιδιο και οι υπολοιποι...:!:

Τι σχέση έχουν τα στρώματα με τα κοτόπουλα; :wacko: Μου θυμίζεις το ανέκδοτο "τα τσιγάρα τα έφερες;"

Τώρα όσον αφορά την αηδία, συγνώμη βρε φίλε, αλλά μετά από κάθε εκπομπή του Ευαγγελάτου αφαιρείς από την διατροφή σου ή την καθημερινή ζωή και ένα προϊόν;

Αλλα οτι επειδη βγηκε,εστω ο Ευαγγελατος,με τις χιλιες δυο παραλειψεις του,να δειξει την αθλιοτητα ορισμενων,πεσαν να τον φανε σαν "λαικιστη".

Εσκεμενες παραλειψεις του στο συγκεκριμενο ρεπορταζ τουλαχιστον.;)

απλως το γραφω ΟΧΙ για να δικαιολογησω κανεναν απο αυτους που κανουν ολα αυτα, αλλα γιατι ξερουμε καλα τι λαμογιο ειναι ο κυριος!:mad: :!: