trinoo Δημοσιεύτηκε June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2022 Καλησπέρα. Πως μπορώ να μάθω τον αριθμό βρόγχου? Στο τηλ έχει μονίμως αναμονή πάνω από 30 λεπτά. Στο chat μου λένε ότι έχουν ειδοποιήσει το ανάλογο τμήμα και θα επικοινωνήσει μαζί μου αλλά αυτό δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Δεν είναι γραμμένος στο λογαριασμό;Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 46 minutes ago, trinoo said: Καλησπέρα. Πως μπορώ να μάθω τον αριθμό βρόγχου? Στο τηλ έχει μονίμως αναμονή πάνω από 30 λεπτά. Στο chat μου λένε ότι έχουν ειδοποιήσει το ανάλογο τμήμα και θα επικοινωνήσει μαζί μου αλλά αυτό δε γίνεται. Καλησπέρα trinoo , Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε; Γιώργος, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. June 21, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, georgeavl3 said: Δεν είναι γραμμένος στο λογαριασμό; Poco X3 Pro Οχι, δεν είναι αν και η ΕΕΤΤ λέει πως θα έπρεπε. Edited June 21, 2022 by trinoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 8 ώρες πριν, trinoo said: Οχι, δεν είναι αν και η ΕΕΤΤ λέει πως θα έπρεπε. Καλημέρα trinoo, Έχουμε λάβει και έχουμε απαντήσει σε προσωπικό σου μήνυμα. Σάββας, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. June 22, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 (edited) Για μελλοντική χρήση και επειδή το support χρειάζεται πολύ πίεση και χρόνο για να το "αποκαλύψει", ο αριθμός βρόγχου μπορεί να βρεθεί κατεβάζοντας ένα αντίγραφο από παλιό λογαριασμό από το Nova MyAccount Τα αντίγραφα των λογαριασμών, είναι διαθέσιμα στην ενότητα Λογαριασμοί -> Ιστορικό Λογαριασμών, του Nova My Account. Ο Αριθμός Βρόγχου βρίσκεται στην τελευταία σελίδα κάτω αριστερά, στο σημείο που αναγράφει "ΑΤΒ" Προσοχή: Ο αριθμός δεν αναφέρεται στους λογαριασμούς που στέλνουν με email. Ελπίζω να βοηθήσει αυτή η ανάρτηση κάποιον στο μέλλον. Θα μπορούσε το support (ή και το chat ακόμη πιο πριν) να δώσει εξ αρχής μια τέτοια απάντηση εδώ (έχω δεί ότι έχει ζητηθεί και από άλλους ο αριθμός βρόγχου) και να μη με παιδεύει μια μέρα και 10+ μηνύματα μετά με μισόλογα. Edited June 22, 2022 by trinoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 Βρόγχος, ονομάζεται ένας από τους δύο σωλήνες του αναπνευστικού συστήματος (εξού και βρογχίτιδα)Βρόχος, ονομάζεται γενικότερα η θηλιά· στον προγραμματισμό βρόχος ονομάζεται επίσης η επανάληψη (ενδεχομένως μεταφραστικό δάνειο του αγγλ. loop) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts