Jump to content

3 επιλογές HUAWEI για κάθε απαιτητικό χρήστη!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Αν διαβάζετε το Myphone.gr και συμμετέχετε στο forum του, σίγουρα είστε απαιτητικοί χρήστες και ως τέτοιοι, ψάχνετε πάντα το καλύτερο (για ένα δεδομένο budget, φυσικά…). Premium mid-ranger ή ναυαρχίδα; Και στην δεύτερη περίπτωση, μιλάμε για «συμβατική» ναυαρχίδα ή foldable; Για όλες τις περιπτώσεις αυτές, πάντως, η HUAWEI έχει μια πρόταση και παρακάτω θα δείτε και τις 3!

nova 9 SE

Αν είστε power user αλλά με περιορισμένο budget και ψάχνετε ένα high-end, value for money smartphone, το Nova 9 SE είναι για εσάς. Μεγάλη, χορταστική οθόνη σχεδόν 6,8” με 90Hz ρυθμό ανανέωσης, για απόλυτα smooth εμπειρία και απόκριση, αλλά και υψηλή ανάλυση (FullHD+). Στο εσωτερικό του, το Snapdragon 680 4G είναι αρκετά ισχυρό για να τρέξει με άνεση κάθε σύγχρονο app, όπως και τα «ζόρικα» mobile games σας, μαζί με την Adreno 610 GPU! Με 8GB RAM και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 128GB, είστε καλυμμένοι για πολύ καιρό! Το μεγάλο του «όπλο», όμως, είναι η quad camera με κύριο αισθητήρα 108MP! Με PDAF για γρήγορη εστίαση και gyro-EIS για σταθεροποίηση λήψεων, συνδυαζόμενη με 8MP ultrawide κάμερα και άλλες δύο των 2MP έκαστη για macro και depth σκοπούς, ετοιμαστείτε για ατελειώτα photo και video sessions! Τέλος, η 66W υπερ-ταχεία φόρτιση φθάνει τη μπαταρία της συσκευής στο 75% μέσα σε μόλις 20’… τι άλλο να ζητήσετε;

P50 Pro

Αν είστε από τους τυχερούς που μπορούν να διαθέσουν το budget για μια κορυφαία ναυαρχίδα που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην τεχνολογική «φαρέτρα» σας και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση, τότε… HUAWEI P50 Pro! OLED panel, φυσικά, με υψηλότατη ανάλυση, «τρελό» screen-to-body ratio (91,2%) και 120Hz refresh rate, θα απολαύσετε κάθε στιγμή χρήσης του κινητού. Το Snapdragon 888 4G της Qualcomm θα σας προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για… χρόνια, μαζί με 8GB RAM και 256GB, επίσης επεκτάσιμου, αποθηκευτικού χώρου και την Adreno 660 GPU να αναλαμβάνει τα γραφικά. Στεγανό απέναντι σε νερό και σκόνη με βάση το IP68 πρότυπο, το P50 Pro θα αντέξει και σε δύσκολες συνθήκες, όπου μπορεί να βρεθεί ενώ χρησιμοποιείτε την απίστευτη κάμερά του: 50MP κύριος αισθητήρας με PDAF, Laser AF και OIS, αλλά ο periscope τηλεφακός με τον αισθητήρα των 64MP είναι αυτός που θα σας ενθουσιάσει και κάνει τη διαφορά σε σχέση με ένα mid-ranger. Προσφέρει 7x lossless zoom και έχει επίσης PDAF και OIS, ενώ η 13MP ultrawide κάμερα και ο 40MP «ασπρόμαυρος» αισθητήρας ολοκληρώνουν το πακέτο! Προφανώς υποστηρίζεται λήψη 4K video στα 60FPS και slow motion 1080p στα 960FPS, ενώ η selfie κάμερα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, με 4K@30FPS και 1080p@240 FPS. Stereo ηχεία θα «γεμίσουν» το χώρο σας με μουσική και sound effects ενώ η μπαταρία των 4360mAh επαναφορτίζεται στα 66W και ασύρματα στα 50W!

P50 Pocket

Τα foldables ήρθαν για να μείνουν, αναμφισβήτα και ήδη αρκετοί χρήστες εκτιμούν τις αρετές και τις δυνατότητές τους, που λείπουν από μια «κλασική» ναυαρχίδα χωρίς αναδιπλούμενη οθόνη. Το P50 Pocket ήρθε φέτος από τη HUAWEI ακριβώς για το σκοπό αυτό. Για να προσφέρει κορυφαία specs και επιδόσεις σε ένα flippable «περιτύλιγμα», ιδανικό για αρκετούς από εμάς και σίγουρα «μαγνήτης» προσοχής όπου κι αν πάτε. Εξωτερικά έχουμε μια στρογγυλή, OLED οθόνη της 1 ίντσας που προσφέρει απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να ξεδιπλώσετε τη συσκευή, σας επιτρέπει να τραβήξετε selfies με την κύρια κάμερα ενώ μετράει ακόμα και την… προστασία σας από την υπεριώδη ακτινοβολία, αν έχετε βάλει αντηλιακό (μην το αμελείτε)! Το φινίρισμά του και η κατασκευή είναι υψηλοτάτου επιπέδου και premium, οπότε… απολαμβάνετε ακόμα και το να το κρατάτε στο χέρι σας.

Ανοίγοντάς το, όμως, αποκαλύπτεται η αναδιπλούμενη OLED οθονη των 6,9”, με το μεγάλο 21:9 aspect ratio, εξαιρετική για ταινίες, gaming και split screen mode για multitasking, αλλά και άνετο, κάθετο scrolling. Από πλευράς hardware και επιδόσεων βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το P50 Pro, οπότε δεν αφήνει περιθώρια για «παράπονα». Τρείς μεγάλοι αισθητήρες (40+13+32MP) με PDAF και Laser AF αλλά και gyro-EIS προσφέρουν εξαιρετικές λήψεις σε όλες τις συνθήκες, ενώ η 10,7MP selfie σας επιτρέπει υψηλής ποιότητας video calls με το P50 Pocket να στέκεται άνετα στο τραπέζι/γραφείο σας με «άνοιγμα» 90 μοιρών, χωρίς τη χρήση «στηρίγματος»! Και μόνο η φαντασία σας είναι το όριο στο τι μπορείτε να κάνετε μαζί του, ακόμα και ενώ φορτίζει, στα 40W ή ασύρματα στα 5W! Είστε λάτρης των fold/flip phones αλλά δεν θέλετε να κάνετε παραχώρηση σε επιδόσεις και δυνατότητες; Το P50 Pocket είναι εδώ για εσάς…

Είτε επιθυμείτε το απόλυτο camera phone της αγοράς (P50 Pro), είτε θέλετε να μυηθείτε στον κόσμο των foldables, είτε αναζητάτε μια οικονομική συσκευή που να ξεχωρίζει όμως στο κομμάτι του content creation (Nova 9 SE), η HUAWEI μας αποδεικνύει ότι οι λύσεις της είναι για μια ακόμη φορά όχι μόνο «ακαταμάχητες» αλλά και… «ασυναγώνιστες»!

****

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...