LEF Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 Akoma ena kainoyrio montelo apo thn Alcatel . Poly prototipo kai omorfo. Tha bgei kai ayto telh Noembrioy mazi me ta ipolipa montela tis Alcatel . Krima poy ta kakthisterei toso... Poly krima. Prosopika barethika na perimenw to S-853 . Anyway to c750 mporeite na to deite edw.... http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_c750-1293.php klikaretai thn foto gia alles dyo pic ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Akoma ena kainoyrio montelo apo thn Alcatel . Poly prototipo kai omorfo. Tha bgei kai ayto telh Noembrioy mazi me ta ipolipa montela tis Alcatel . Krima poy ta kakthisterei toso... Poly krima. Prosopika barethika na perimenw to S-853 . Anyway to c750 mporeite na to deite edw.... http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_c750-1293.php klikaretai thn foto gia alles dyo pic ! Αχχχχ φίλε μου κι'αυτό στο comming soon μπήκε, δεν είναι τυχαίο το πώς ανέβηκαν οι ΝΟΚΙΑ και SONY, παρουσιάζαν τηλέφωνα πρίν την επίσημη αναγγελία. Κι'εγώ βαρέθηκα να περιμένω το s853 αλλά κι'αυτό δεν πάει πίσω... στο περίμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Αχχχχ φίλε μου κι'αυτό στο comming soon μπήκε, δεν είναι τυχαίο το πώς ανέβηκαν οι ΝΟΚΙΑ και SONY, παρουσιάζαν τηλέφωνα πρίν την επίσημη αναγγελία. Κι'εγώ βαρέθηκα να περιμένω το s853 αλλά κι'αυτό δεν πάει πίσω... στο περίμενε. Πάντως στην pixmania λένε πως θα είναι διαθέσιμο από τις 31/03/06 όπως και το s853. Το θέμα που με απασχολεί όμως είναι αν τα κινητά που έχει η Pixmania (Elle, s853, C750, E252) είναι παραεισαγωγή και όχι μέσω της ίδιας της Alcatel. Γιατί το λέω αυτό; Αν δείτε στο τέλος της σελίδας εκεί που λέει γλώσσες - εγχειρίδιο δεν αναφέρει τα Ελληνικά (το Ελληνικό manual to βάζει η ίδια η Alcatel στο κουτί, άσε που το κουτί γράφει Ελληνικά). Αν είναι παραεισαγωγή τότε δεν υπάρχει και υποστήριξη από το Ελληνικό service... Είδομεν Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mephisto Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Τελικά τι έγινε με το C750 ρε παιδιά; Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά; Το έχει δει κανείς; Υποστηρίζει ελληνικά στα μηνύματα (στα μενού δε με ενδιαφέρει); Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 κυκλοφορει κανονικα Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mephisto Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ok, εντυπώσεις κανένας; Απαντήσεις στα ερωτήματα περί ελληνικών; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts