haris84 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Προσωπικα το σημερινο επεισοδιο μου αρεσε.Υπηρξε ενταση και εξελιξη στην πλοκη.Μοναδικο βαρετο σημειο βρηκα τις παραισθησεις της Ζουμπουλιας με τις οδηγιες κ τις μασκες οξυγονου.Η αμαλια λειτουργησε(παλι)σαν αυτο που λεμε 'απο μηχανης θεος.Και τελος..επιτελους μαθαμε το 'πραγματικο ονομα' του αρχικακου κ επιβεβαιωθηκε αυτο που λεγαμε,δηλ.οτι ειναι που σημαντικο προσωπο της δημ.ζωης,δηλαδη υποψηφιος πρωθυπουργος. Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Η ιστορία των 5 έχει φτάσει σε ένα αποκορύφωμα, ενώ οι παράπλευρες ιστορίες έχουν φτάσει σε ολοκλήρωση: η θεοπούλα τα βρήκε με τη νύφη της, ο μπαμπάς του φώτη θα παντρευτεί την μαριλένα/μαρινέλα (μήπως είναι ο γάμος που είχε πει ο Καπουτζίδης ότι θα γίνει στο τέλος; ), οι εκλογές είναι προ των πυλών (δεν μπορεί να τις καθυστερήσει για άλλο έναν χρόνο) και αν ο κακός δεν αποκαλυφθεί θα αποκτήσει πολύ μεγάλη δύναμη, η ζωή του βασικού στοιχείου των 5, ο Βενετόπουλος, θα κριθεί στο επόμενο επεισόδιο. Εκτός της περίπτωσης ο Καπουτζίδης να έχει σκεφτεί μια εναλλακτική ιστορία για τους 5, για την υποτιθέμενη νέα σεζόν, εγώ θα έλεγα ότι η σειρά μάλλον θα τελειώσει φέτος, ίσως με ένα λίγο μεγαλύτερο επεισόδιο. Ας πω και τη θεωρία μου: Οι καλοί συναντιούνται με τους κακούς, η Αγγέλα γλυτώνει από το μαχαίρι και ο Φώτης από τη σφαίρα, οι κακοί πιάνουν τους καλούς, τους δένουν στις ράγες, σκοτώνουν το Βενετόπουλο και φεύγουν. Επαναλαμβάνεται η σκηνή του πρώτου επεισοδίου, δεν μας δείχνουν αν οι πέντε σκοτώνονται ή όχι. Έχει ειπωθεί ότι το πρόσωπο του Αρχηγού θα αποκαλυπτόταν, κάτι που μάλλον γίνεται όταν ο κακός επιστρέφει και λέει στον Αρχηγό ότι εξαφάνισε κάθε στοιχείο που τον ενοχοποιεί, ο Αρχηγός σκοτώνει τον κακό ώστε να εξαφανίσει κάθε μάρτυρα. Σίγουρος για τη νίκη του, κάνει δημόσια εμφάνιση, όταν ξαφνικά εμφανίζονται οι πέντε, οι οποίοι θα έχουν σωθεί από την Αμαλία ή/και τον Αλέξη, και τον ξεμπροστιάζουν. Το πώς τελικά έχουν σωθεί αποκαλύπτεται τότε, κάνοντας flash back. Θεωρία είναι, έτσι; ;) Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Αρκετά καλό επεισόδειο με την Θεοπούλα στις καλές τις μέρες από άποψη γέλιου.Παράλληλα εξελίχθηκε και το σενάριο... Τώρα αναμένουμε το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nchar Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 κορυφαίος ο διάλογος Θεοπουλας- Σόφης- Γαρουφαλιας: - Tι να πω? - Κάτι καλό, το απαιτεί η περίσταση - ΨΗΛΩΣΕΣ???????:lol: :lol: :lol: Παράθεση 3 ΒΑΣΙΚΟΙ λόγοι να είσαι δάσκαλος: ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Τι κρίμα που δεν είμαι:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nchar Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Η ιστορία των 5 έχει φτάσει σε ένα αποκορύφωμα, ενώ οι παράπλευρες ιστορίες έχουν φτάσει σε ολοκλήρωση: η θεοπούλα τα βρήκε με τη νύφη της, ο μπαμπάς του φώτη θα παντρευτεί την μαριλένα/μαρινέλα (μήπως είναι ο γάμος που είχε πει ο Καπουτζίδης ότι θα γίνει στο τέλος; ), οι εκλογές είναι προ των πυλών (δεν μπορεί να τις καθυστερήσει για άλλο έναν χρόνο) και αν ο κακός δεν αποκαλυφθεί θα αποκτήσει πολύ μεγάλη δύναμη, η ζωή του βασικού στοιχείου των 5, ο Βενετόπουλος, θα κριθεί στο επόμενο επεισόδιο. Εκτός της περίπτωσης ο Καπουτζίδης να έχει σκεφτεί μια εναλλακτική ιστορία για τους 5, για την υποτιθέμενη νέα σεζόν, εγώ θα έλεγα ότι η σειρά μάλλον θα τελειώσει φέτος, ίσως με ένα λίγο μεγαλύτερο επεισόδιο. Ας πω και τη θεωρία μου: Οι καλοί συναντιούνται με τους κακούς, η Αγγέλα γλυτώνει από το μαχαίρι και ο Φώτης από τη σφαίρα, οι κακοί πιάνουν τους καλούς, τους δένουν στις ράγες, σκοτώνουν το Βενετόπουλο και φεύγουν. Επαναλαμβάνεται η σκηνή του πρώτου επεισοδίου, δεν μας δείχνουν αν οι πέντε σκοτώνονται ή όχι. Έχει ειπωθεί ότι το πρόσωπο του Αρχηγού θα αποκαλυπτόταν, κάτι που μάλλον γίνεται όταν ο κακός επιστρέφει και λέει στον Αρχηγό ότι εξαφάνισε κάθε στοιχείο που τον ενοχοποιεί, ο Αρχηγός σκοτώνει τον κακό ώστε να εξαφανίσει κάθε μάρτυρα. Σίγουρος για τη νίκη του, κάνει δημόσια εμφάνιση, όταν ξαφνικά εμφανίζονται οι πέντε, οι οποίοι θα έχουν σωθεί από την Αμαλία ή/και τον Αλέξη, και τον ξεμπροστιάζουν. Το πώς τελικά έχουν σωθεί αποκαλύπτεται τότε, κάνοντας flash back. Θεωρία είναι, έτσι; ;) Κατα την γνώμη μου δεν θα δείξει κάτι τέτοιο γιατί θα είναι σαν να σου λέει το φινάλε της ιστορίας. Νομίζω οτι θα θέλει να κρατήσει λίγο την αγωνία μας σε υψήλα επίπεδα. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν ξέραμε και τίποτα για την σειρά και δεν πολυκαταλάβαμε τι είχε γίνει. Τώρα όμως είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό μας. Παράθεση 3 ΒΑΣΙΚΟΙ λόγοι να είσαι δάσκαλος: ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Τι κρίμα που δεν είμαι:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Το χθεσινό επεισόδιο παρουσίασε κατά τη γνώμη μου την εξής ιδιαιτερότητα. Ξεκίνησε πολύ μέτρια και χωρίς να υπόσχεται τίποτα το εξαιρετικό, αλλά στην πορεία και γέλιο είχε και εξέλιξη στην ιστορία. Πάντως η αφήγηση της Αμαλίας όσο ωραία και να ήταν χάλασε ένα μεγάλο μέρος της αγωνίας και του μυστηρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nchar Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Συμφωνώ μ'αυτό. Παιδιά να πω ένα σενάριο επιστημονικης φαντασίας? Με κάποιον μαγικό τρόπο το τραίνο θα προλάβει να σταματήσει και από μέσα θα κατέβει η Αμαλία που ερχόταν με το συγκεκριμένο τραίνο απο το χωριό της στην Αθήνα:wacko: :lol: Παράθεση 3 ΒΑΣΙΚΟΙ λόγοι να είσαι δάσκαλος: ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Τι κρίμα που δεν είμαι:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Το χθεσινό επεισόδιο παρουσίασε κατά τη γνώμη μου την εξής ιδιαιτερότητα. Ξεκίνησε πολύ μέτρια και χωρίς να υπόσχεται τίποτα το εξαιρετικό, αλλά στην πορεία και γέλιο είχε και εξέλιξη στην ιστορία. Πάντως η αφήγηση της Αμαλίας όσο ωραία και να ήταν χάλασε ένα μεγάλο μέρος της αγωνίας και του μυστηρίου. Συμφωνώ απόλυτα.Στην αρχή νόμιζα πως θα ήταν μακράν το χειρότερο επεισόδιο του παρα 5. Ας μην ξεχνάμε όμως τι πανέμορφη φωνή που έχει η Αμαλία(Μακρυπούλια) :love: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά νομίζω ότι μας έδωσε για δεύτερη φορά το όνομα του αρχικακού: πρέπει να είναι ο Άρης Παυριανός, πρόεδρος του Ελληνικού Δημοκρατικού Αγώνα. Και εγώ το πρόσεξα και έχουμε και τρία στοιχεία 1)Ο κακός με τον αρχικακό είπαν τα εξής:Αρχικακός:μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!Κακός:Σε ένα μήνα απο τώρα!!2)Στο ραδιόφωνο λέει ότι σε ένα μήνα θα γίνουν τα προεκλογίκα(κάτι τέτοιο)το αποτέλεσμα θα είναι αμφίρροπο!!!3)Ο Καστέλλης είχε πει στην Ντάλια ότι όλοι τον ξέρουν και όλοι τον φοβούνται!!!Δεν είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Παιδιά να πω ένα σενάριο επιστημονικης φαντασίας? Με κάποιον μαγικό τρόπο το τραίνο θα προλάβει να σταματήσει και από μέσα θα κατέβει η Αμαλία που ερχόταν με το συγκεκριμένο τραίνο απο το χωριό της στην Αθήνα:wacko: :lol: Αυτό τώρα μου δημιούργησε μια απορία: τα παιδιά πάνε στην Εύβοια, όπως και οι κακοί. Από εκεί δεν περνά τρένο, έτσι; Θα κάνουν όλη τη φασαρία να τους πάνε από την Εύβοια σε κάποιες σιδηροδρομικές γραμμές; Εκτός αν τους τσακώσουν νωρίτερα. Αλλά πάλι, γιατί δεν τους καθαρίζουν με τη μια; Όσο για την ταυτότητα του Εγκεφάλου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=83246&page=111 Μήπως αυτός ο υποψήφιος για την πρωθυπουργία (δεν πρόλαβα να πιάσω το όνομά του) που ήταν να συναντήσει η Ντάλια είναι ο εγκέφαλος; Δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση, αφού φαίνεται να ασκεί μια κάποια επιρροή, τον επισκέπτονται ομάδες δημοσιογράφων και ετοιμάζει κάτι μεγάλο για το καλοκαίρι που δεν πρέπει να πάει στραβά. You heard it here first:happy: Το επεισόδιο ήταν από τα καλά, με τη Θεοπούλα στα κέφια της. Πάντως είναι πασιφανές πως η σειρά θα μπορούσε να τελειώσει και φέτος, αν υπολογίσουμε το συνολικό χρόνο που φαγώθηκε με το ψιλοτράβηγμα ορισμένων σκηνών, όπως χτες με την παραίσθηση-αεροπλάνο. Πρέπει να είπαν όλα τα λόγια που λένε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 αν υπολογίσουμε το συνολικό χρόνο που φαγώθηκε με το ψιλοτράβηγμα ορισμένων σκηνών, όπως χτες με την παραίσθηση-αεροπλάνο. Πρέπει να είπαν όλα τα λόγια που λένε! ΠΑΡΑτραβηγμένη η σκηνή αυτή! Σταμάτησε σε κάποια φάση να είναι αστεία και έγινε κουραστική!:worry: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamweaver13 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Αυτό τώρα μου δημιούργησε μια απορία: τα παιδιά πάνε στην Εύβοια, όπως και οι κακοί. Από εκεί δεν περνά τρένο, έτσι; Θα κάνουν όλη τη φασαρία να τους πάνε από την Εύβοια σε κάποιες σιδηροδρομικές γραμμές; Εκτός αν τους τσακώσουν νωρίτερα. Αλλά πάλι, γιατί δεν τους καθαρίζουν με τη μια; Δεν πάνε στην Εύβοια. Εκεί ήταν το προηγούμενο σπίτι του Βενετόπουλου. Πάνε κάπου έξω από την Λαμία (που έχει μια χαρά σιδηροδρομικές γραμμές) όπως χτες με την παραίσθηση-αεροπλάνο. Πρέπει να είπαν όλα τα λόγια που λένε! Ναι, τα είπαν (και τα έκαναν) όλα κατά γράμμα! Προχθές ήμουν σε αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και μπορώ να πω ότι ήταν τόσο ακριβείς όσο οι αεροσυνοδοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 στη σκηνη αυτη βαρεθηκα υπερβολικα κι εγω...μας αποζημιωσε ομως η θεοπουλα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Προσωπικα το σημερινο επεισοδιο μου αρεσε.Υπηρξε ενταση και εξελιξη στην πλοκη.Μοναδικο βαρετο σημειο βρηκα τις παραισθησεις της Ζουμπουλιας με τις οδηγιες κ τις μασκες οξυγονου.Η αμαλια λειτουργησε(παλι)σαν αυτο που λεμε 'απο μηχανης θεος.Και τελος..επιτελους μαθαμε το 'πραγματικο ονομα' του αρχικακου κ επιβεβαιωθηκε αυτο που λεγαμε,δηλ.οτι ειναι που σημαντικο προσωπο της δημ.ζωης,δηλαδη υποψηφιος πρωθυπουργος. symfono.ki ego gelasa me to yfos ths zoumpi alla polu xrono efage ayto me tis odhgies gia to aeroplano. 99% o arxikakos einai aytos pou anaferthike. oraio to episodeio. k kati allo:de nomizo h amalia na eksapata kanenan.toulaxiston oxi me thn kakh ennoia.k amalia k afhgitria DEN einai to idio prosopo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 εχουμε την περιληψη του επομενου?θα ειναι την μεθεπομενη δευτερα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Είχε αναφερθεί παραπάνω ότι το τρένο στο πρώτο επεισόδιο περνά από τη διπλανή γραμμή. Άρα η Αμαλία τι ρόλο θα παίξει, αν δεν τους σώσει; Μήπως θα αλλάξει η ίδια την πορεία του τρένου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stigmoula Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 ναι βρε παιδια, γιατι δεν μπηκε ακομα στο γνωστο τορρεντ σαιτ? Εχουμε σκασει εμεις που ειμαστε εξωτερικο και δε βλεπουμε λαιβ τα επεισοδια!!! Παντως διαβασα για τον καλο λογο της Θεοπουλας (ΨΗΛΩΣΕΣ??) και με επιασε νευρικο γελιο χωρις καν να το εχω δει! Σχετικα με αυτο που αναφερθηκε, δε συμφωνω οτι ειναι αλλο προσωπο Αμαλια και αφηγητρια. Αμα ηταν ετσι θα βαζανε διαφορετικες φωνες, αρα για να κανει η Μακρυπουλια και τα δυο, ΚΑΠΟΙΟΣ λογος θα υπαρχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 ρε παιδιά..τόσες μέρες διαβάζω αυτό για τη μακρυπούλια αλλα δεν αντέχω θα το πω αν θυμάστε καλά,μετά τη διάσωση της ζουμπί,εκεί που όλοι πίνουν στην υγεία και την επιτυχία τους,η αγγέλα λέει στην αμαλία να τους βγάλει φωτογραφία εκεί η Αμαλία τρώει φλασιά και θυμάται που κάποιος την έβγαζε φωτογραφία στο παρελθόν,και κοκαλώνει ενώ αναπολεί την στιγμή..e εκεί ούτε με liiiii μιλούσε ούτε με niiii! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ουτε οταν περιγραφει δεν λεει λιιιιι και νιιιιι ειπαμε αυτο κατι λεει αλλα τι δεν το εχουμε ανακαλυψει ακομη!!!!Και στο χθεσινο επεισοδιο που περιεγραφε μιλουσε κανονικα!!!!!!Και στο τελος παλι τον Σπυρο η Αμαλια τον πηρε τηλεφωνο μαλλον χαρη σε αυτη θα σωθουν... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Και στο τελος παλι τον Φωτη η Αμαλια τον πηρε τηλεφωνο μαλλον χαρη σε αυτη θα σωθουν... Τον Σπύρο εννοείς :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 ...μετά τη διάσωση της ζουμπί,εκεί που όλοι πίνουν στην υγεία και την επιτυχία τους,η αγγέλα λέει στην αμαλία να τους βγάλει φωτογραφία εκεί η Αμαλία τρώει φλασιά και θυμάται που κάποιος την έβγαζε φωτογραφία στο παρελθόν,και κοκαλώνει ενώ αναπολεί την στιγμή..e εκεί ούτε με liiiii μιλούσε ούτε με niiii! Επειδή η φράση που είπε εκεί δεν περιείχε κανέναν από αυτούς τους δύο ήχους. Ξαναείδα αυτή τη σκηνή πρόσφατα σε ρεπορτάζ του μαχητικού, νεανικού δελτίου του Σταρ για το "Στο Παρά Πέντε". Λέει: "Έλα...έλα, άσε την κάμερα κι έλα να βγούμε οι πέντε μια φωτογραφία" Αν μονάχα έλεγε "να μας βγάλιεις"... Έτσι λοιπόν, συμπέρασμα δε βγαίνει από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Τον Σπύρο εννοείς :rolleyes: Iσως να αφορα μονο τον Σπυρο αλλα ισως επηρρεασει και τους υπολοιπους το τηλεφωνημα και να σωθουν ολοι....:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Iσως να αφορα μονο τον Σπυρο αλλα ισως επηρρεασει και τους υπολοιπους το τηλεφωνημα και να σωθουν ολοι....:) Καλά αυτό σίγουρα...κάπως έτσι θα γίνει...εγώ απλά σου είπα πως η Αμαλία πήρε τον Σπύρο τηλέφωνο, όχι τον Φώτη! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 :X Ουπς δικο μου το λαθος δεν προσεξα οτι εγραψα λαθος ονομα!!!!! Sorry...:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 mhpws h amalia na sinanti8ei me ton spyro kai meta ayth na fygei alla na kserei pou einai h pentada kai aapo enstikto na paei na toys brei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts