sculper Δημοσιεύτηκε September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2005 kapoios filos mou mou eipe oti fetos katasxe8hkan 15000 amaksia......kai ta erothmata mou einai ta ekshs 1) einai dunaton na einai tosa polla? 2) auta ta amaksia pou pane? 3) mou eipe oti ta bgazoun se pleisthriasmous??? exete akousei kati????? euxaristo polu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 στον ΟΔΔΥ δεν πανε αυτα?και απο κει με πλειστηριασμους? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 kapoios filos mou mou eipe oti fetos katasxe8hkan 15000 amaksia......kai ta erothmata mou einai ta ekshs 1) einai dunaton na einai tosa polla? 2) auta ta amaksia pou pane? 3) mou eipe oti ta bgazoun se pleisthriasmous??? exete akousei kati????? euxaristo polu! Ναι το νούμερο που αναφέρεις είναι πραγματικό. Κάποτε που το είχα ψάξει δεν πουλούσαν σε ιδιώτες. Τα δίνουν κυρίως σε μάντρες που αγοράζουν πακέτα οχημάτων. Η δικαιολογία είναι ότι αν πουλούσαν σε ιδιώτες θα τους έμεναν τα "άσχημα" αυτοκίνητα ενώ ο μαντράς αγοράζει πακέτο ό,τι υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. September 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 dhladh mono me gnosto mporeis na kaneis douleia gia na pareis apo trapeza amaksi......???? kai kati allo.......o filos mou mou eipe oti oi times einai peripou osa xrostane sthn trapeza...isxuei auto???? dhladh mporei na pareis tzip me kana ekatomurio??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Η τραπεζα το παιρνει ακομα και με ενα μυριο.Οσα της χρωστας.Σε σενα ομως δεν ειναι χαζη να το δωσει με ενα μυριο.Θα στο δωσει 3 για να βγαλει και αυτη κατι.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 έψαχνα κι εγώ κάποια περίοδο για κατασχεμένα.το θέμα είναι οτι εκεί πάιζεται μεγάλη κομπίνα και είχε βγεί πρόσφατα δημοσίευμα στις εφημερίδες και στα κανάλια.οι πληστειριασμοί αυτοί στήνονται κυρίως απο αετονύχιδες με τους οποίους συνεργάζεται η τράπεζα και η εφορία και δίνονται σε συγκεκριμένα άτομα απο την στιγμή που δεν ενημερώνεται κανείς για αυτούς τους πληστειριασμούς.το ίδιο γίνεται και με ακίνητα που κατάσχουν οι τράπεζες ή η εφορία,κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Δεν πηγαινουν στον ΟΔΔΥ μιας και δεν ειναι δημοσιας χρησης και το οφελος δεν ειναι στο κρατος και δεν τα δημοπρατουν οι τραπεζες αυτες καθ'αυτες! Οπως αναφερθηκε πιο πανω, οι τραπεζες κανουν συμφωνιες με τους μαντραδες και τα πουλανε σε πακετα... Και να εχεις γνωστο σε τραπεζα δεν θα σε οφελησει σε τιποτα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Δεν πηγαινουν στον ΟΔΔΥ μιας και δεν ειναι δημοσιας χρησης και το οφελος δεν ειναι στο κρατος και δεν τα δημοπρατουν οι τραπεζες αυτες καθ'αυτες! Οπως αναφερθηκε πιο πανω, οι τραπεζες κανουν συμφωνιες με τους μαντραδες και τα πουλανε σε πακετα... Και να εχεις γνωστο σε τραπεζα δεν θα σε οφελησει σε τιποτα! ;) σωστα ΟΔΔΥ πανε κατασχεμενα απο εφοριες,κλεμμενα απο αλλες χωρες ή προβληματα με πινακιδες,ναρκωτικα ..που οπως ειπε παραπανω ειναι θεματα του κρατους... οι τραπεζες τα παιρνουν απο δανεια γενικα +τα πιο συνηθες δανεια αυτοκινητων(οι χρηματοδοτησεις δηλ οταν πας να παρεις car k σου λενε τοσες δοσεις)..!!! κ ναι χλωμο να παρεις απο τραπεζα αυτοκ...γιαυτο εχουν γεμισει οι γ@μημενες μαντρες με new cars κ σου το παιζουν οτι δεν μπορω να πεσω κ πιο χαμηλα...εχουν αδειασει την ΓΕρμανια+τις τραπεζες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Είναι ανάλογα τον γνωστό ;) διότι εάν έχεις τον διευθυντή στό τμήμα κατασχέσεων τότε βλέπεις τι έχει ή οικογένεια και οι γνωστή τους :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 einai kalh fash opos k na to kanume....alla 8elei trelo conne gia na mporeseis na paixeis balla!!!...dineis k kana xatzilikaki k kapos etsi.... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 einai kalh fash opos k na to kanume....alla 8elei trelo conne gia na mporeseis na paixeis balla!!!...dineis k kana xatzilikaki k kapos etsi.... Θελει κονε οντως , πριν καμια εβδομαδα επεσε στα χερια μου απο μια γνωστη η λιστα της Πειραιως με τα αυτοκινητα , δεν ειδα κατι καλο και φθηνο , τα καλα τα καθαριζουν απο την αρχη τα υψηλα κλιμακια , οσο πιο χαμηλα φτανει η λιστα στο οργανογραμμα της τραπεζας τοσο λιγοτερες ευκαιριες εχει. Εμαθα οτι αρκετοι απο αυτους τα αγοραζουν και τα μεταπωλουν σε υψηλοτερη τιμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 ma etsi akrivos einia...su leei edo paizun managers trapeon pu exun 520 h e200 k exo dosei sto synolo 17 k 20 xiliades euro....oi listes pu bgainun sto koino einai telios aloiomenes..ante na valun kana skototmeno kalo/akrivo amaxi etsi gia kraximo! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Παιδιά, είσαστε σοβαροί; Θα πάτε να πάρετε κατασχεμένο αμάξι, όσο φτηνά και να το βρείτε;;;;; Οδήγησα, πρόσφατα ένα κατασχεμένο (πριν φυσικά το παραλάβει η τράπεζα, διότι τα γραφειοκρατικά για την κατάσχεση κρατάνε κάπως). Παιδιά ο ιδιοκτήτης, το είχε στην κυριολεξία καταστρέψει. [Δεν είχε τακάκια, είχε 88.000 km χωρίς αλλαγή λαδιών, δισκοπλατώ γαμημένο, κόρνα δεν δούλευε, γενικά ένα σαράβαλο!].Και αυτό γίνεται στα περισσότερα αυτοκίνητα που πρόκειται να κατασχεθούν. Και να σας πω και κάτι; Και γω το ίδιο θα έκανα αν επρόκειτο να μου πάρει η τράπεζα (ή κάποιος άλλος) το αυτοκίνητο : Θα το κατάστρεφα! Γιαυτό θεωρώ οτι είναι ρίσκο γενικά οτιδήποτε κατασχεμένο. Y.Γ: Έμαθα αργότερα οτι ο κλητήρας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου έγραψε: 'σε άριστη κατάσταση'........... Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Φίλε Νίκο μπορείς να βρεις κατασχεμένο σε κα΄λη κατάσταση και καλή τιμή. Ένας φίλος μου πήρε ένα saxo έτσι. Πήρε μια μέρα τηλ τον πατέρα του ένας γνωστός του απο την τράπεζα και του λέει για ένα saxo που το είχε πριν μια κοπελίτσα.Το saxo είχε 30000 χιλ και το πήρε 4000 ευρώ αλλά έπρεπε να το πάρει άμεσα (νομίζω την ίδια ή την άλλη μέρα). Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Φίλε Νίκο μπορείς να βρεις κατασχεμένο σε κα΄λη κατάσταση και καλή τιμή. Ένας φίλος μου πήρε ένα saxo έτσι. Πήρε μια μέρα τηλ τον πατέρα του ένας γνωστός του απο την τράπεζα και του λέει για ένα saxo που το είχε πριν μια κοπελίτσα.Το saxo είχε 30000 χιλ και το πήρε 4000 ευρώ αλλά έπρεπε να το πάρει άμεσα (νομίζω την ίδια ή την άλλη μέρα). Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία... opos kai na exei makrua apo Gallika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 μακρυα απο γαλλικα?αυθαιρετη γενικευση... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Φίλε Νίκο μπορείς να βρεις κατασχεμένο σε κα΄λη κατάσταση και καλή τιμή. Ένας φίλος μου πήρε ένα saxo έτσι. Πήρε μια μέρα τηλ τον πατέρα του ένας γνωστός του απο την τράπεζα και του λέει για ένα saxo που το είχε πριν μια κοπελίτσα.Το saxo είχε 30000 χιλ και το πήρε 4000 ευρώ αλλά έπρεπε να το πάρει άμεσα (νομίζω την ίδια ή την άλλη μέρα). Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία... Που ξέρεις το όνομά μου; :) Σοβαρά μιλάς; Κωλοφαρδία...Πάντως και αυτό που είχα οδηγήσει εγώ ήταν Saxo...Και παιδιά, δεν σας λέω..το ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ! (έτσι όπως ήταν δεν άξιζε ΟΥΤΕ 1000 ευρώ). Φυσικά άμεσα. Για να μην..."εξαφανιστεί"! Επίσης έχω ακούσει και το άλλο. Όταν πρόκειται για κατάσχεση αυτοκινήτων πολυτελείας, η τράπεζα τα παίρνει αμέσως, για να μην προλάβει να το...καταστρέψει ο ιδιοκτήτης. Επίσης κόβω το κεφάλι μου, οτι τις ευκαιρίες τέτοιου είδους τις...αρπάζουνε μεταξύ τους ώσπου να πεις κίμινο, και στους πλειστηριασμούς βγάζουν τη σαβούρα :( Γιατί να μην έχω ένα μέσον. . .:( Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Που ξέρεις το όνομά μου; :) Σοβαρά μιλάς; Κωλοφαρδία...Πάντως και αυτό που είχα οδηγήσει εγώ ήταν Saxo...Και παιδιά, δεν σας λέω..το ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ! (έτσι όπως ήταν δεν άξιζε ΟΥΤΕ 1000 ευρώ). Φυσικά άμεσα. Για να μην..."εξαφανιστεί"! Επίσης έχω ακούσει και το άλλο. Όταν πρόκειται για κατάσχεση αυτοκινήτων πολυτελείας, η τράπεζα τα παίρνει αμέσως, για να μην προλάβει να το...καταστρέψει ο ιδιοκτήτης. Επίσης κόβω το κεφάλι μου, οτι τις ευκαιρίες τέτοιου είδους τις...αρπάζουνε μεταξύ τους ώσπου να πεις κίμινο, και στους πλειστηριασμούς βγάζουν τη σαβούρα :( Γιατί να μην έχω ένα μέσον. . .:( Σε άλλο Νίκο αναφερόμουνα. Κατάλαβε αυτός... :) Πάντως το αυτοκινητο για το οποίο μιλάω είναι πέρα για πέρα εντάξει. Εχω κάνει και βόλτα. Αυτό που λέτε για την ταχύτητα της όλης διαδικασίας παίζει σημαντικό ρόλο. πρέπει να αποφασίσεις σε dt. Αν όχι το δίνουν αλλού... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 opos kai na exei makrua apo Gallika Τα πεζό :X δεν είναι σιτροέν...ούτε ρενό.... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Τα πεζό :X δεν είναι σιτροέν...ούτε ρενό.... an den kano la8os citroen kai peugeot exoun sugxoneutei,........ pantos exoun akribotera antallaktika apo germanika........h kai edo eimai ektos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 για ποιους πληστιριασμους μιλατε? οι τραπεζες δεν βγαζουν πληστηριασμους αυτοκ..μονο ΟΔΥ που εκει τα καλα τα εχουν παρει πριν βγουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 παιδια σε κατασχεμενα παιζει να βρω κανα μινι κουπερ με 11-12χιλ€ ?η και πιο φτηνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 υπαρχει περιπτωση! γιατι οχι? παντως ενας γνωστος γνωστου κλπ πηρε audi A8 με 35.000€ απο κατασχεμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Οι τραπεζες παντως προτεινανα να συμμετεχουν και ιδιωτες στις δημοπρασιες κατασχεθεντων Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Εαν γνωριζει κανεις μπορει να πει επειδη ενδιαφερομαι, που γινονται οι δημοπρασιες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts