Jump to content

Προσφορές για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας: Windows 11 στα 9.99€, Office 2021 με κόστος 14.05€ ανά PC


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Τα Windows 11, η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε εκατομμύρια υπολογιστές, εντυπωσιάζοντας τους χρήστες τους με τις δυνατότητές τους. Εάν θέλετε και εσείς να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες και τα πλούσια χαρακτηριστικά των Windows 11, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις νέες προσφορές του Keysfan για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα Windows 11 κοστίζουν μόλις 9.99€, ενώ η νέα έκδοση του Office, το Office 2021 κοστίζει μόλις 14.05€ ανά PC. Εάν ο υπολογιστής δεν πληροί τις προϋποθέσεις εγκατάστασης των Windows 11, τότε μπορείτε να στραφείτε στα “δοκιμασμένα” Windows 10 ξοδεύοντας μόλις 5.63€ ανά PC.

Windows από 5.63€

Στα πλαίσια των προσφορών του Keysfan μπορείτε να αποκτήσετε το Windows 11 με μόλις 9.99€ ή τον προκάτοχό του ξοδεύοντας μόλις 7.25€. Θυμίζουμε ότι το Windows 10 παραμένει ένα εξαιρετικά σταθερό λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα συνεχίσει να δέχεται τακτικά ενημερώσεις ασφαλείας. Επιπροσθέτως, οι χρήστες του Windows 10 έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στο Windows 11, αν και εφόσον ο υπολογιστής τους πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Έαν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που περιλαμβάνει δύο κλειδιά της Professional έκδοσης των Windows 10 και να ρίξετε το κόστος στα 5.63€ ανά PC. Να σημειωθεί ότι οι προσφορές θα ισχύσουν για μόλις 7 ημέρες, οπότε βιαστείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Office 2021 από 14.05€

Το Microsoft Office είναι σαφέστατα η πιο δημοφιλής, αλλά και η πληρέστερη σουίτα της αγοράς. Ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας είναι η υψηλή τιμή του, εντούτοις στα πλαίσια των προσφορών του Keysfan, μπορείτε να αποκτήσετε την Professional Plus έκδοση του Office 2021 με μόλις 29.99€. Έαν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα τότε μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που περιλαμβάνει πέντε κλειδιά της Professional Plus έκδοσης του Office 2021 και να ρίξετε το κόστος στα 14.05€ ανά PC. Να σημειωθεί ότι οι προσφορές θα ισχύσουν για μόλις 7 ημέρες, οπότε βιαστείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές.

62% έκπτωση στα Windows/Office bundles

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 33.24€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 35.98€. Το πιο οικονομικό πακέτο είναι αυτό που περιλαμβάνει το Windows 10 Pro και το Office 2016 Professional Plus με κόστος 21.50€.

Ανακαλύψτε Περισσότερα Bundles >>

  • 50% έκπτωση στα λειτουργικά συστήματα Windows

Εάν θέλετε να αποκτήσετε την οικιακή έκδοση των Windows 10 στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος, καθώς διατίθεται με έκπτωση 50% στα πλαίσια των προσφορών του Keysfan. Παράλληλα, με την ίδια ακριβώς έκπτωση μπορείτε να προμηθευτείτε 5 κλειδιά της Professional έκδοσης των Windows 11 και να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO50 στο ταμείο.

Ανακαλύψτε Περισσότερες Προσφορές Windows >>

62% έκπτωση σε προϊόντα παραγωγικότητας και τηλεργασίας

Στα πλαίσια των προσφορών του Keysfan μπορείτε επίσης να αποκτήσετε με έκπτωση 62%, χρησιμοποιώντας στο ταμείο το κουπόνι SGO62, διάφορα λογισμικά της Microsoft, όπως εκδόσεις του Office για υπολογιστές Mac, Project κ.α.

Ανακαλύψτε Περισσότερες Προσφορές Office >>

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Ανακαλύψτε Περισσότερα Εργαλεία>>>

Το Keysfan.com σάς προσφέρει μια ασφαλή και οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν “κολλήσει” σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Οι αγορές στο Keysfan.com είναι τόσο εύκολες όσο γίνεται! Αμέσως μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας παρέχει τη γρήγορη και εκτενή υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους ένα e-mail στην παρακάτω διεύθυνση: Support@Keysfan.com

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...