Jump to content

Η Google διορθώνει τα gestures για το Android


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators
Μεγάλος είναι ο αριθμός χρηστών Android συσκευών που αντιμετωπίζουν συνεχώς ένα πρόβλημα με την γρήγορη χειρονομία της πίσω κίνησης. Συχνά τους μεταφέρει πίσω σε μια σελίδα, πίσω σε μενού ή στην αρχική οθόνη όταν το μόνο που ήθελαν να κάνουν ήταν να σύρουν περιεχόμενο προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Η Google εργάστηκε σε αυτό εδώ και αρκετό καιρό και μπορεί επιτέλους να έχει μια λύση που να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές για τους χρήστες των εφαρμογών τους.
Στο Google I/O 2022, το οποίο ξεκινά την Τετάρτη 11 Μαΐου και λήγει την επόμενη μέρα, ένα από τα γεγονότα ονομάζεται “Back to the basics of System Back,” και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Μαΐου. Με την καταχώριση της εκδήλωσης η Google έγραψε, “Ανακαλύψτε πώς το μέλλον του Android θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια προγνωστική πλοήγηση μαζί με ικανοποιητικά κινούμενα σχέδια”.
Με άλλα λόγια, η Google φαίνεται να εργάζεται για την “προγνωστική πλοήγηση προς τα πίσω”, η οποία μοιάζει με κάποια λειτουργία που θα ταιριάζει απόλυτα με τη δουλειά της Google για την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση. Ίσως με την πάροδο του χρόνου, το Android θα μάθει ποια είναι η πρόθεσή σας όταν χρησιμοποιείτε την πίσω κίνηση με βάση την προηγούμενη χρήση της πλοήγησης. Αυτό ακούγεται πολλά υποσχόμενο και είναι βέβαιο ότι θα μάθουμε περισσότερα για αυτό στο συνέδριο προγραμματιστών I/O.
Όταν πρωτοεμφανίστηκε η πλήρης πλοήγηση με χειρονομίες στο Android 10, ορισμένοι χρήστες ήταν τόσο απογοητευμένοι με την πίσω χειρονομία που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την πλοήγηση με τρία κουμπιά.
Οι χρήστες μπορούν να επιστρέψουν στην πλοήγηση με τρία κουμπιά μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Χειρονομίες > Πλοήγηση συστήματος . Θα σας δοθούν δύο επιλογές, πλοήγηση με χειρονομία ή πλοήγηση με 3 κουμπιά. 
[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...