theka_2003 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Nαι, εννοω απο το μηνυμα κανω αποθηκευση αλλα δεν ξερω που παει. Οσο για τα flash, δοκιμασα να κανω μετακινηση αλλα δεν ξερω που ειναι οι φακελοι του μενου. Με τα προγραμματα-παιχνιδια δεν εχω τετοιο προβλημα γιατι στα βαζει κατευθειαν στο μενου, οποτε οταν τα κανω μετακινηση μου βγαζει ολους τους φακελουν του μενου. Με αλλα αρχεια ομως??Όταν επιλέγεις μετακίνηση στο μενού, δεν πάει στο μενού αλλά χύμα στην κάρτα μνήμης. Για να δείς αυτά τα αρχεία μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ενσωματωμένο file manager ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 mages perimenw aurio to 3250!!!elpizw na meinw euxaristimenos...eixa kairo to 3650 k to eixa mathei apexw ki anakatwta!!!!me xalase ligo pou den pairnei tis efarmoges (.sis) pou ypirxan ws twra alla it's ok!!!!na rwtisw k kati...einai euxristo me tin camera ktl???eiste euxaristimenoi eseis? Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 mages perimenw aurio to 3250!!!elpizw na meinw euxaristimenos...eixa kairo to 3650 k to eixa mathei apexw ki anakatwta!!!!me xalase ligo pou den pairnei tis efarmoges (.sis) pou ypirxan ws twra alla it's ok!!!!na rwtisw k kati...einai euxristo me tin camera ktl???eiste euxaristimenoi eseis?Προσωπικά είμαι κάτι παραπάνω απο ευχαριστημένος. Δε μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης έχει πολύ στιβαρή κατασκευή χωρίς περίεργα τριξίματα, παρόλο που έχει κινητά μέρη. Νομίζω οτι είναι μια αγορά που αξίζει, ειδικά στα χρήματα που προσφέρεται. Τώρα για την κάμερα...μπορεί να μην είναι και το πιο εύχρηστο σύστημα αλλα πιστεύω συνηθίζεται ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 malista!!!poly wraia!!!as elpisoume oti tha vgoun programmatakia arketa grigora....na goustaroume dld.... Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Kaisaras Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 san n00bas sto forum loipon tha ithela na rwtisw kati....aytoi poy exoyn to 3250 as moy apanthsoyn se kapoia erwthmata. 1)alitheyei oti exei flash player egatesthmeno? 2)to dokimasa gia kana 2lepto sto plaisio kai moy afhse polh kales entypwseis.Twra moy fanhke oti h cam toy ekane flickering (tremopaize).isxyei i oxi? 3)opws kai kathe allo smartphone fantazomai etsi kai ayto tha xei kapoia problems.Eseis parathrhsate tpta oso kairo to xete? A ennow pashs fisews problems......Eyxaristw!!!!! :) :) :) Παράθεση http://www.pantazopoulos.gr/blog/wp-content/aris/olympiacos.jpg READY TO DIE FOR YOU! G7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 diladi to flash player kai flash9oxi to flas tou knitou) pou xrisimeyoun?plz Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 san n00bas sto forum loipon tha ithela na rwtisw kati....aytoi poy exoyn to 3250 as moy apanthsoyn se kapoia erwthmata. 1)alitheyei oti exei flash player egatesthmeno? 2)to dokimasa gia kana 2lepto sto plaisio kai moy afhse polh kales entypwseis.Twra moy fanhke oti h cam toy ekane flickering (tremopaize).isxyei i oxi? 3)opws kai kathe allo smartphone fantazomai etsi kai ayto tha xei kapoia problems.Eseis parathrhsate tpta oso kairo to xete? A ennow pashs fisews problems......Eyxaristw!!!!! :) :) :) 1)Ναι, εχει flash player. 2)Οχι, η καμερα ειναι μια χαρα, το μονο μειονεκτημα ειναι η ελειψη φλας. 3)Πολυ σπανια τρωει καποια κολληματακια(του στυλ, το γυρναω στο mode της καμερας και κολλαει για 5-6 δευτερολεπτα, αλλα don't worry ειναι ΠΟΛΥ σπανια) diladi to flash player kai flash9oxi to flas tou knitou) pou xrisimeyoun?plz Προφανως για να παιζει flash αρχεια(παιχνιδια, βιντεο κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 το flash lite παίζει flash lite αρχεία, κρίμα γιατί έχω κάτι βιντεάκια flash και δεν ξέρω πως να τα μετατρέψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ti na pw re paidia m auto to nokia club.edw k mia evdomada kai kati pareigeila to n3250.mou pan se kana 2 meroules tha me til. simera piga kai eipan oti den xeroun kan an yparxei diathesimotita sta kentrika.ti na pw re paidia.to skiniko egine sto nokia club tis kamaras. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Kaisaras Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 1)Ναι, εχει flash player. 2)Οχι, η καμερα ειναι μια χαρα, το μονο μειονεκτημα ειναι η ελειψη φλας. 3)Πολυ σπανια τρωει καποια κολληματακια(του στυλ, το γυρναω στο mode της καμερας και κολλαει για 5-6 δευτερολεπτα, αλλα don't worry ειναι ΠΟΛΥ σπανια) φιλε geeksada ευχαριστω για τις πληροφοριες.Ειναι πολυ χρησιμες! (1 και σημερα ωσπου να το παρω στα χερια μου)........ :p :) :) :cool: Παράθεση http://www.pantazopoulos.gr/blog/wp-content/aris/olympiacos.jpg READY TO DIE FOR YOU! G7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Kaisaras Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 θα θελα επισης να θεσω ενα ερωτημα....Οσον αφορα την φορτιση του νοκια 3250 ποση ωρα ακριβως χρειαζεται ωστε να ναι οκ στη συνεχεια? Ευχαριστω και θα ξαναγυρισω με εντυπωσεις απ το νεο μου smartphone. :cool: :p :) :) Παράθεση http://www.pantazopoulos.gr/blog/wp-content/aris/olympiacos.jpg READY TO DIE FOR YOU! G7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 θα θελα επισης να θεσω ενα ερωτημα....Οσον αφορα την φορτιση του νοκια 3250 ποση ωρα ακριβως χρειαζεται ωστε να ναι οκ στη συνεχεια? Ευχαριστω και θα ξαναγυρισω με εντυπωσεις απ το νεο μου smartphone. :cool: :p :) :) οταν φορτισει, αστο μια ωριτσα ακομα και εισαι ενταξει. με κλειστο το κινητο καλυτερα. τις 3-4 πρωτες φορτισεις να το ξεφορτιζεις πληρως και να το φορτιζεις πληρως ;) μεγεια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Kaisaras Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 οταν φορτισει, αστο μια ωριτσα ακομα και εισαι ενταξει. με κλειστο το κινητο καλυτερα. τις 3-4 πρωτες φορτισεις να το ξεφορτιζεις πληρως και να το φορτιζεις πληρως ;) μεγεια σου :) ευχαριστω nikoskat αν και θα το παραλαβω επισημα παρασκευη πρωϊ. οσον αφορα την παρατηρηση σου, θα το κανω πραξη και θα δω αποτελεσματα, γιατι στις προηγουμενες φορτισεις αλλων κινητων μου δεν ηταν και τοσο επιτυχημενες........:p ;) :) :) ευχαριστω και παλι! :D :) :cool: Παράθεση http://www.pantazopoulos.gr/blog/wp-content/aris/olympiacos.jpg READY TO DIE FOR YOU! G7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 pira to kin,xthes.alla re paidia otan syndew ta akoustika,enw energopoieitai kai paizei kanonika to radio,ta panta akougontai apo to hxeio.episis den mou deixnei oti exw syndesei ta akoustika.tespa.to kin kata ta alla einai poly kalo. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Το οτι παιζει το ραδιο σημαινει οτι τα ακουστικα και η συνδεση ειναι ενταξει γιατι το ραδιοφωνο ΔΕΝ παιζει χωρις τα ακουστικα του. Μηπως εχεις ενεργοποιησει την δυνατοτητα να παιζει απο το εξωτερικο ηχειο;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 oxi file mou.otan syndeeis ta akoustika stin anamoni sou emfanizei to antistoixo ikonidio.se mena tpt.apla douleuei to radio.den vgazei ton ixo apo ta akoustika.epsaxa apo epiloges ktl alla tpt.mallon einai xalasmena.tha paw stin nokia ti deutera giati simera to prwi itan kleista!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantazio Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Καλησπέρα, Μπορείτε να μου πείτε εαν υπάρχει Software για navigation για το 3250 (με ελληνικούς χαρτες βεβαια);;; Το destinator για symbian, δεν μπορώ να το βρώ πουθενα!!! είμαι ράκος απο το search...:cry: :blink: Παράθεση Life is love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 @fantazio :Ανακοινωθηκε εκδοση του route66 για symbian 9.1 ,διαθεσιμο προς αγορα ... (προς το παρον ??) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantazio Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Μόνο για αθήνα;;;;!!!! Για την υπόλυπη ελλάδα τιποτα;;; δεν πάμε καλααα....... :( Παράθεση Life is love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Σημερα η κοπελα μου αγορασε το 3250 μετα απο συμβουλη μου(της αρεσει το κινητο να εχει games).εγω εχω το 6600 και το 3230.Απο τι καταλαβα τα παιχνιδια σιμπιαν των κινητων μου δεν τα παιζει το 3250.Βρηκα μερικα στο techteam για το 3250.Τα java των κινητων μου τα παιζει το 3250?Που μπορω να βρω εφαρμογες,παιχνιδια σιμπιαν για το 3250?Ευχαριστω πολυ Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 file mou ta java paixnidia ta paizei alla ta symbian paixnidia apo to kinito den ta paizei giati exei poio kainouria ekdosi leitourgikou !games kai efarmoges gia symbian OS 9 pou einai to 3250 tha vreis sto gnosto http://www.iphone-forum.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantazio Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 μπορείτε να μου πείτε γιατί όταν μπαινω σε ελληνικές σελίδες μου βγάζει αλαμπουρνεζικα;;; Δοκίμασα όλες τις κωδικοποιησεις αλλα τιποτα... pls HEEEEElppppppp:cry: :cry: Παράθεση Life is love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 μπορείτε να μου πείτε γιατί όταν μπαινω σε ελληνικές σελίδες μου βγάζει αλαμπουρνεζικα;;; Δοκίμασα όλες τις κωδικοποιησεις αλλα τιποτα... pls HEEEEElppppppp:cry: :cry: den xerw file mou alla kai sto diko mou otan pernaw mp3 me elliniko onoma k tag ta vgazei etsi.ekneuristiko. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Το πήρα το 3250 πριν 5 μέρες και έχω ένα προβληματάκι με το καλώδιο. Αν το κινήσω λίγο χάνει την επαφή του και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος των windows όταν αποσυνδέται μία usb συσκευή. Τα hands free όσο και να τα κουνήσω δεν παθαίνουν τίποτα. Έχει κανείς πρόβλημα με το καλώδιο του? Με βλέπω για ΝΟΚΙΑ SHOP.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Το πήρα το 3250 πριν 5 μέρες και έχω ένα προβληματάκι με το καλώδιο. Αν το κινήσω λίγο χάνει την επαφή του και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος των windows όταν αποσυνδέται μία usb συσκευή. Τα hands free όσο και να τα κουνήσω δεν παθαίνουν τίποτα. Έχει κανείς πρόβλημα με το καλώδιο του? Με βλέπω για ΝΟΚΙΑ SHOP.... Same here..Με τα hands free οντως, κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts