Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3250

unknown22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Τι παίζει με την κάρτα μνήμης? Από όσο έχω διαβάσει δίνουν στο πακέτο 512MB αλλα στο site της vodafone γράφει:

Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Extra κάρτα μνήμης έως 1GB (το πακέτο περιλαμβάνει 0,64 Micro SD memory card)

2. Ηθελα να ρωτίσω και κάτι ακόμα... Υπάρχει δυνατότητα το τηλέφωνο να παίζει μόνο μουσική και να μην συνδέεται με το δίκτυο... Να είναι δηλαδή σαν τα walkman της SE.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2. Ηθελα να ρωτίσω και κάτι ακόμα... Υπάρχει δυνατότητα το τηλέφωνο να παίζει μόνο μουσική και να μην συνδέεται με το δίκτυο... Να είναι δηλαδή σαν τα walkman της SE.

Αυτή η δυνατότητα υπάρχει καθώς το κινητό διαθέτει προφίλ εκτός σύνδεσης. Δεν είναι όμως σαν τα walkman οπου καθώς ανοίγεις τη συσκευή (π.χ.W800) σου έχει αυτή την επιλογή. Στο 3250 εφόσον έχεις ανοίξει τη συσκευεί μπορεί να ενεργοποιήσεις το προφίλ εκτός σύνδεσης!

1. Τι παίζει με την κάρτα μνήμης? Από όσο έχω διαβάσει δίνουν στο πακέτο 512MB αλλα στο site της vodafone γράφει:

Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Extra κάρτα μνήμης έως 1GB (το πακέτο περιλαμβάνει 0,64 Micro SD memory card)

512 ΜΒ σου δινουν.Απλα προφανως εννοει οτι το κινητο υποστηριζει μεχρι 1 GB.

ξερει κανεις που θα βρω θεματα τα παλια ως γνωστο δεν κανουν αν ξερει κανεις ας μου πει.και κανενα καλο προγραμμα δεν θα ηταν κακο.ευχαριστο προκαταβολικα.

512mb dinei to xero standar.ase thn vodafone na leei.

Παιδιά έχω το 6630. Αξίζει να το δώσω για το 3250;

Διάβασα όλο το thread, αλλά δυδτυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα...:wacko:

Το έχω δει το κινητό από κοντά και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, αλλά δεν μου άρεσαν τα ακόλουθα:

-Joystick (με το 6630 κινούμαι υπερβολικά γρήγορα, το 3250 έχει χειρότερο joystick και απ'το 6600 που είχα κάποτε...)

-Κολλάει το zoom και στο βίντεο και στην φωτογραφία (κανονικά είναι ενιαία η κλίμακα σαν το δικό μου, και σ'αυτό είναι λες και έχει σκάλες)

-Παίρνει διαφορετικό φορτιστη, ενώ μέχρι τώρα μπορούσες να το φορτίσεις όπου και να βρισκόσουν, μιας και παντού υπάρχει ένα νοκια, σαν τον μύθο ένα πράμα:lol: (ευτυχώς έχει τον αντάπτορα)

-Δεν μου άρεσε η θέση της κάμερας, αλλά πιστεύω συνηθίζεται

-Και τέλος η ασυμβατότητα με τα υπάρχοντα προγράμματα

Βασικά το περίμενα πιο "οικονομικό"(σε χαρακτηρηστικά) μιας και είναι σειρά 3 (όπως είχε γίνει με το 3230, στην εποχή του δικού μου), αλλά μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος απ'τον ήχο του, το design του και απ'την 512 που συμπεριλαμβάνει...:rolleyes:

Eκείνο το review που ετοιμάζατε, τι έγινε τελείωσε;

Τελικά αξίζει να το δώσω γι'αυτό;:blink:

file mou exo to kinito,kai to ixa doulepsei polu,rotame oti thes
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Παιδιά έχω το 6630. Αξίζει να το δώσω για το 3250;

Διάβασα όλο το thread, αλλά δυδτυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα...:wacko:

Το έχω δει το κινητό από κοντά και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, αλλά δεν μου άρεσαν τα ακόλουθα:

-Joystick (με το 6630 κινούμαι υπερβολικά γρήγορα, το 3250 έχει χειρότερο joystick και απ'το 6600 που είχα κάποτε...)

-Κολλάει το zoom και στο βίντεο και στην φωτογραφία (κανονικά είναι ενιαία η κλίμακα σαν το δικό μου, και σ'αυτό είναι λες και έχει σκάλες)

-Παίρνει διαφορετικό φορτιστη, ενώ μέχρι τώρα μπορούσες να το φορτίσεις όπου και να βρισκόσουν, μιας και παντού υπάρχει ένα νοκια, σαν τον μύθο ένα πράμα:lol: (ευτυχώς έχει τον αντάπτορα)

-Δεν μου άρεσε η θέση της κάμερας, αλλά πιστεύω συνηθίζεται

-Και τέλος η ασυμβατότητα με τα υπάρχοντα προγράμματα

Βασικά το περίμενα πιο "οικονομικό"(σε χαρακτηρηστικά) μιας και είναι σειρά 3 (όπως είχε γίνει με το 3230, στην εποχή του δικού μου), αλλά μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος απ'τον ήχο του, το design του και απ'την 512 που συμπεριλαμβάνει...:rolleyes:

Eκείνο το review που ετοιμάζατε, τι έγινε τελείωσε;

Τελικά αξίζει να το δώσω γι'αυτό;:blink:

agwnistikotatos to 3250 einai mia xara...

καλημέρα

εγω εχω αγοράσει το 3250 εδω και 2 μήνες αλλα το 1,5 μηνα ειναι στη νοκια 2 φορες το πήγα και τώρα μου λένε οτι πήγε εξωτερικό

Γιατι??Κατι που ελεγες με το σημα?Τι ειναι τουλαχιστον σου ειπαν?Καλα το service της Nokia πρεπει να ειναι για κλαματα..Ου μπλεξεις..

Πήγα και πέρασα την τελευταία αναβάθμιση και το πρόβλημα μου παραμένει :(

Πήγα και πέρασα την τελευταία αναβάθμιση και το πρόβλημα μου παραμένει :(

Απο που ρυθμιζεις να αποθηκευονται στην καρτα μνημης(Για να το δοκιμασω)?

Αν τα αποθηκευσεις στο τηλεφωνο δεν φτιαχνει?

Απο που ρυθμιζεις να αποθηκευονται στην καρτα μνημης(Για να το δοκιμασω)?

Αν τα αποθηκευσεις στο τηλεφωνο δεν φτιαχνει?

Πας μηνύματα -> επιλογές -> ρυθμίσεις -> άλλο -> μνήμη σε χρήση

Αν αλλάξω τη μνήμη φτιάχνει αλλα είναι σπαστικό να το αλλάζω κάθε φορά που συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή :O

Πας μηνύματα -> επιλογές -> ρυθμίσεις -> άλλο -> μνήμη σε χρήση

Αν αλλάξω τη μνήμη φτιάχνει αλλα είναι σπαστικό να το αλλάζω κάθε φορά που συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή :O

Δε σ'αφηνει καν να μπεις στην καρτα?

Εμενα δουλευει μια χαρα.Δες μηπως απο το taskman μηπως τρεχουν το process των μηνυματων και αν τρεχει κλεισ'το.(Παιζει να ειναι ασχετο αλλα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο:O )

Δε σ'αφηνει καν να μπεις στην καρτα?

Εμενα δουλευει μια χαρα.Δες μηπως απο το taskman μηπως τρεχουν το process των μηνυματων και αν τρεχει κλεισ'το.(Παιζει να ειναι ασχετο αλλα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο:O )

Όταν επιλέγω pcsuite δουλεύει κανονικά. Στη μεταφορά δεδομένων υπάρχει πρόβλημα :( . Μάλλον μου έτυχε ακόμα ενα ελλατωματικό νοκια :mad:. Στα processes υπάρχει μόνο το taskman, τίποτα άλλο...

Το πήρα και εγω σήμερα αλλα εχω ένα πρόβλημα. Εχω επιλέξει να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης και οταν το συνδέω στον υπολογιστή ως εξωτερικό σκληρό μου λέει οτι η κάρτα χρησιμοποιείται απο τα μηνύματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα :mad: . Είναι bug ή συμβαίνει μόνο σε μένα; :confused: Ας το δοκιμάσει κάποιος... :O

Ο νέος web browser είναι ΑΨΟΓΟΣ :happy:

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.

παιδια...τις εφαρμογες του ν80 μπορεις να τις εγκαταστησεις στο 3250?

θελω να δωσω το p910 μου και να παρω η το n70 η το 3250 ..Αλλα δεν ξερω ποιο?

IPHONE 4 The Ultimate

loipon ama doseis to p910 min pareis 3250 pare n70 alla kai pali tha to pethimiseis to p910 sou !to 3250 pernei tis idies efarmoges sto kainourio s60 3rd edition oles oi efarmogres paizoun se oles tis analuseis !

Εχω καποιες ερωτησουλες σχετικα με τα αρχεια..

1)Απο τη Διαχειριση αρχειων πηρα ενα αρχειο και του εκανα "Μετακ. σε φακελο" στην καρτα μνημης->Μενου. Μπορειτε να μου πειτε που πηγε γιατι δεν το βρισκω??

2)Εχω κανει ενα φακελο στο μενου και θελω να βαλω ολα τα flash εκει μεσα. Πως θα γινει αυτο?

3)Που μπαινουν οι φωτογραφιες που δεχομαστε μεσω bluetooth και τις αποθηκευουμε στην καρτα μνημης?

Αυτα τα ολιγα..:p

Ευχαριστω

ΓΙΑ greeksada

οι εικόνες πανε στα μηνύματα απο εκεί θα κάνεις αποθήκευση. Τώρα για τον φάκελο με τα flash λογικά πρέπει να κάνεις μετακίνηση..... δοκίμασέτο ...

ΓΙΑ greeksada

οι εικόνες πανε στα μηνύματα απο εκεί θα κάνεις αποθήκευση. Τώρα για τον φάκελο με τα flash λογικά πρέπει να κάνεις μετακίνηση..... δοκίμασέτο ...

Nαι, εννοω απο το μηνυμα κανω αποθηκευση αλλα δεν ξερω που παει.

Οσο για τα flash, δοκιμασα να κανω μετακινηση αλλα δεν ξερω που ειναι οι φακελοι του μενου. Με τα προγραμματα-παιχνιδια δεν εχω τετοιο προβλημα γιατι στα βαζει κατευθειαν στο μενου, οποτε οταν τα κανω μετακινηση μου βγαζει ολους τους φακελουν του μενου. Με αλλα αρχεια ομως??