Jump to content

Eπίσημο το Motorola Edge 30 με οθόνη OLED 6,5" των 144Hz!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Με την απαγορευτική τιμή των 1000 ευρώ και άνω έχουν ξεκινήσει και φέτος την “καριέρα” τους πολλά νέα Android smartphones, αλλά τι θα λέγατε για το νέο Motorola Edge 30 με κόστος που δεν υπερβαίνει τα 450 ευρώ;

Η καινούργια συσκευή της Motorola έρχεται σύντομα σε επιλεγμένες αγορές σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Ινδία, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή. ο

Το μοντέλο vanilla διαθέτει οθόνη 6,5” FHD+ AMOLED, ελαφρώς μικρότερη από την οθόνη 6,7” FHD+ της παραλλαγή Pro. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα πάνελ 10-bit με HDR10+ και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και επιπλέον έχετε στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos. Ωστόσο, δεν βλέπουμε καμία αναφορά για κάποιο είδος ανθεκτικότερου γυαλιού.

Το Edge 30 τροφοδοτείται από τον Snapdragon 778G+, μια υπερχρονισμένη έκδοση της δημοφιλούς απλής έκδοσης 778G και αύξηση επιδόσεων κατά 20% για τη GPU Adreno 642L. Σε αυτό το τηλέφωνο θα υπάρξει επιλογή RAM 8 GB και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς επέκταση).

Από θέμα λογισμικού, προτιμήθηκε το Android 12 σε μορφή που είναι τόσο κοντά στην εμπειρία Pixel όσο και εκτός Google, καθώς και ορισμένες τροποποιήσεις της Moto. Το τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας της Motorola, Ready For. Ως συνήθως, η Motorola δεν αναλαμβάνει μεγάλες δεσμεύσεις σχετικά με τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος, οπότε να το έχετε υπόψη σας.

Περισσότερο από ικανοποιητικό το σετ καμερών

Προχωρώντας στις κάμερες, το τηλέφωνο διαθέτει μια κύρια μονάδα 50 MP, η οποία διαθέτει αυτόματη εστίαση All-Pixel και OIS. Δίπλα του υπάρχει μια κάμερα υπερ-ευρυγώνιας γωνίας 50MP (118°) που λειτουργεί και ως macro κάμερα. Τόσο η κύρια όσο και η εξαιρετικά ευρεία κάμερα μπορούν να εγγράψουν βίντεο 4K στα 30 fps και 1080p έως και 60 fps.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τηλεφακός όπως στο Edge 20. Αντίθετα, η τελευταία κάμερα στο πίσω μέρος είναι ένας αισθητήρας βάθους 2 MP. Συνεχίζοντας στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια selfie κάμερα 32 MP (με δυνατότητα pixel binning).

Αισθητά μειωμένες είναι οι συνολικές  διαστάσεις του Edge 30 έναντι του μοντέλου Pro, επομένως η μπαταρία του δεν είναι τόσο μεγάλη, φέρει χωρητικότητα 4.020 mAh και προσφέρει αυτονομία έως 1,5 ημέρα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Motorola. Τα καλά νέα εδώ είναι πως αρχικά στο κουτί έχει προστεθεί και φορτιστής TurboPower των 33W.

Πολλές επιλογές περί συνδεσιμότητας

Aξιοπρεπέστατο είναι και το πακέτο συνδεσιμότητας του τηλεφώνου με κάποιες ελάχιστες παραλείψεις. Διαθέτει υποδοχή διπλής SIM και συνδεσιμότητα 5G (sub-6 GHz). Η εταιρεία διαφημίζει το νέο της μονέλο ως το λεπτότερο τηλέφωνο 5G στα 6,79 χλστ. Υπάρχει βασική αντίσταση στη σκόνη και στο νερό με βαθμολογία IP52.

Τέλος, υπάρχει επίσης Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 και NFC. Σημειώστε ότι το καλώδιο USB-C είναι ενσύρματο μόνο για ταχύτητες 2,0, επομένως η δυνατότητα Ready For θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ασύρματα (Miracast για τηλεοράσεις, Wi-Fi για υπολογιστές). Επίσης, δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...