Jump to content

Motorola RAZR V3i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα

προχθες το κιν αρχισε να μου κανει (νερα) ενω ειναι φορτισμενο το εχω με κλειστο το καπακι ξαφνικα βλεπω να ενεργοποιειται η εξωτερικι οθονη κοιταω καλητερα μετα ανοιγει η καμερα και αρχιζει και τραβαει φωτο ανα λεπτο.ανοιξα και εκλεισα την καμερα αλλα τπτ αυτο εκανε τα ιδια,το απενεργοποιισα και το ξαναενεργοποιισα αλλα τπτ.αποτελεσμα να το αφηνω φορτισμενο και αυτο επειδι ανοιγει και βγαζει φωτο τρωει την μπαταρια και κλεινει απο μπαταρια.καμια ιδεα κανεισ?

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν οτιδήποτε από τα παρακάτω σου φαίνεται ακαταλαβίστικο μη διστάσεις να ρωτήσεις. Σε κάθε περίπτωση ακολουθείς τις οδηγίες με δική σου ευθύνη.

Πάρε ένα language pack εδώ και ένα monsterpack εδώ.

Πρόσεξε ότι το monsterpack που σου δίνω είναι έκδοση που ξεκινάει με R479, πριν φλασάρεις το language pack ή το monsterpack βεβαιώσου ότι και το δικό σου τηλέφωνο έχει έκδοση λογισμικού που ξεκινάει με R479 και όχι με κάτι άλλο.

Οδηγίες:

- Αν μπορείς πάρε ένα πλήρες backup του κινητού σου με το Flash & Backup 3. Αν δεν έχεις το F&B3 τότε πάρε backup των επαφών σου με το Motorola Phone Tools. Αν δεν έχεις ούτε και αυτό τότε έχε κατά νου ότι με φλασάρισμα του monsterpack (αλλά όχι του language pack) χάνεις τα πάντα.

- Βεβαιώσου ότι η τρέχουσα έκδοση του κινητού σου ξεκινάει με R479.

- Βεβαιώσου ότι η μπαταρία σου είναι πλήρως φορτισμένη.

- Φλάσαρε το language pack που αναφέρω παραπάνω χρησιμοποιώντας το RSD Lite. Αν όλα πήγαν καλά μετά την επανεκκίνηση θα έχεις ένα τηλέφωνο με ελληνική γλώσσα χωρίς να έχεις χάσει επαφές ή άλλα στοιχεία από τη συσκευή.

- Το monsterpack που αναφέρω παραπάνω είναι για την περίπτωση που χρειαστεί να φλασάρεις το κινητό ώστε να το επαναφέρεις σε λειτουργική κατάσταση σε περίπτωση που δεν ξεκινάει. Το περνάς και αυτό με το RSD Lite.

Αυτά. Όπως είπαμε, αν υπάρχουν απορίες γράψε.

Εμενα φοραγε αυτη R47A_G_08.D8.85R.

Του περασα αυτη R47A_G_08.D8.85R_PDS005_LP0039_DRM0101_VSTGERMAN206_JPJAVA_G_08_V3iiT_06_GSPSLQATRTDE0D7_1FR47A_G_08.D8.85RF

και προσπαθησα να βαλω την lp που δινεις αλλα δεν μπαινει. Ουτε ομως το monsterpack μπαινει. Που θα βρω firmware να παιρνει και την ελληνικη γλωσσα? Μπορεις να βοηθησεις?

Τελευταια νεα οχι μαλλον καλα. Με προδωσε η μπαταρια πανω σε αναβαθμιση. Καταφερα να την φορτισω αλλα πλεον οτι και firmware να περασω δεν ανοιγει το τηλεφωνο. Ξαναμπαινει σε boot οθονη. Brickαρε?

Καταφερα να βρω ενα firware που δεν ξαναμπαινει σε boot οθονη αλλα δεν ανοιγει. Πατας το Power, αναβουν τα πληκτρα και ξανασβυνει.

Edited by derizio

Τελευταια νεα οχι μαλλον καλα. Με προδωσε η μπαταρια πανω σε αναβαθμιση. Καταφερα να την φορτισω αλλα πλεον οτι και firmware να περασω δεν ανοιγει το τηλεφωνο. Ξαναμπαινει σε boot οθονη. Brickαρε?

Καταφερα να βρω ενα firware που δεν ξαναμπαινει σε boot οθονη αλλα δεν ανοιγει. Πατας το Power, αναβουν τα πληκτρα και ξανασβυνει.

Βάλτο να φορτίσει και ας δείχνει ότι δε φορτίζει... Μετά δες αν ανοίγει σε bootloader mode πατώντας ταυτόχρονα το Power + # + * για κάποια δεύτερα. Μην το ξαναφλασάρεις αν δεν έχει μπαταρία.

Με τα 3 κουμπι που είπες μπαίνει σε boot menu. Τώρα ακόμα δεν έχει βγάλει μυνημα για μπαταρία. Θα το βάλω στην μπριζα και θα το αφήσω μέχρι το απόγευμα και θα ξαναπροσπαθησω. Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο και η έκδοση του RSDlite για το αν δουλεύει η έκδοση στο τηλέφωνο;

Με τα 3 κουμπι που είπες μπαίνει σε boot menu. Τώρα ακόμα δεν έχει βγάλει μυνημα για μπαταρία. Θα το βάλω στην μπριζα και θα το αφήσω μέχρι το απόγευμα και θα ξαναπροσπαθησω. Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο και η έκδοση του RSDlite για το αν δουλεύει η έκδοση στο τηλέφωνο;

Αφού μπαίνει σε boot menu δεν μπρίκαρε τελείως. Ε δεν πιστεύω να έχεις τόσο παλιό RSD Lite...

Κατέβασα μια τελευταία έκδοση. Υπάρχει περίπτωση να θέλει πιο παλιά όμως για κάποιο λογο;

Κατέβασα μια τελευταία έκδοση. Υπάρχει περίπτωση να θέλει πιο παλιά όμως για κάποιο λογο;

Δεν είμαι σίγουρος... :O

Δεν μπορω να κανω τιποτα εγω. Πρεπει να δωσω να μου το φτιαξουν, κριμα :(

• 3 months later...

καλησπερα εχω το v3i και δεν αναβουν η εσωτερικη και εξωτερικη οθονη το πληκτρολογιο αναβει μπαταρια εχει γεματη μηπως γνωριζει καποιος τι φταιει?

Ευχαριστω

• 2 weeks later...
καλωδιοταινια θα θέλει

Ελληνες Γιασας

Εχω το v3r .εχω διαβασει παρα πολες σελιδες και δεν μπορω να βρω ακρη ,Πατα εδω πατα εκει για να βρω το προγραμμα που θελω και μου βγαζει ή error.¨η δεν υπαρχει.Θελω να βαλω ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο v3r αλλα δεν μπορω.Εχω το p2k to rsdliht αλλα δεν μπορω να βρω το αρχειο με την ελληνικη γλωσσα για να το περασω.Αν θελει κανενας χρηστιανος ας βοηθηση. Ας μου στειλη το αρχειο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Ελληνες Γιασας

Εχω το v3r .εχω διαβασει παρα πολες σελιδες και δεν μπορω να βρω ακρη ,Πατα εδω πατα εκει για να βρω το προγραμμα που θελω και μου βγαζει ή error.¨η δεν υπαρχει.Θελω να βαλω ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο v3r αλλα δεν μπορω.Εχω το p2k to rsdliht αλλα δεν μπορω να βρω το αρχειο με την ελληνικη γλωσσα για να το περασω.Αν θελει κανενας χρηστιανος ας βοηθηση. Ας μου στειλη το αρχειο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

http://www.mmus.us/forum/showthread.php?t=1653

To LP0031 έχει ελληνικά. Πριν το βάλεις αυτό, δες την έκδοση λογισμικού σου τι λέει και πόσταρε την εδώ να σου πω αν είναι το κατάλληλο αρχείο.

http://www.mmus.us/forum/showthread.php?t=1653

To LP0031 έχει ελληνικά. Πριν το βάλεις αυτό, δες την έκδοση λογισμικού σου τι λέει και πόσταρε την εδώ να σου πω αν είναι το κατάλληλο αρχείο.

Boot Loader OA.30. SW version R4515_G_08.BD.43R Αυτα ακριβως γραφει.Ευχαριστο παρα πολυ για την απαντηση.Πες μου σε παρακαλω τι ειναι το σωστο.

Boot Loader OA.30. SW version R4515_G_08.BD.43R Αυτα ακριβως γραφει.Ευχαριστο παρα πολυ για την απαντηση.Πες μου σε παρακαλω τι ειναι το σωστο.

Language Packs V3R (4515)

LP0031 UK English, Greek, Romanian, Bulgarian, Italian, German, Russian

http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=file&id=1793

Με κάθε επιφύλαξη, αυτό είναι το αρχείο. Δεν έχω κάποια ευθύνη εγώ αν κάτι πάει στραβά. Το φλασάρεις με το RSD Lite.

Language Packs V3R (4515)

LP0031 UK English, Greek, Romanian, Bulgarian, Italian, German, Russian

http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=file&id=1793

Με κάθε επιφύλαξη, αυτό είναι το αρχείο. Δεν έχω κάποια ευθύνη εγώ αν κάτι πάει στραβά. Το φλασάρεις με το RSD Lite.

Ενταξη φιλε μου θα το κανω και οτι γινει

Ενταξη φιλε μου θα το κανω και οτι γινει

Φιλε μου και παλι για. Δεν με αφινει να το κατεβασω Δεν εωω το δικαιωμα Σε κουραζω αλλα αν γινεται κατι Κανε σε παρακαλω

Edited by bomber21

Φιλε μου και παλι για. Δεν με αφινει να το κατεβασω Δεν εωω το δικαιωμα Σε κουραζω αλλα αν γινεται κατι Κανε σε παρακαλω

Στο κατέβασα και στο ανέβασα εδώ.

http://www.4shared.com/rar/rGGS65PV/LP0031.html

Edited by bomber21

Στο κατέβασα και στο ανέβασα εδώ.

http://www.4shared.com/rar/rGGS65PV/LP0031.html

Σε ευχαριστω για την προσπαθεια. Οταν το συνδεω και βαζω το αρχειο προχωραει κανονικα αλλα στο τελος μου γραφει error

Σε ευχαριστω για την προσπαθεια. Οταν το συνδεω και βαζω το αρχειο προχωραει κανονικα αλλα στο τελος μου γραφει error

Και μετά; Ανοίγει το κινητό; Μερικές φορές περνιέται η γλώσσα και ας γράφει error.

Αν δεν περάστηκε, πάτα ταυτόχρονα ΝΟ + * + # και μπες σε bootloader mode, και σύνδεσε τότε με το RSD Lite.

Και μετά; Ανοίγει το κινητό; Μερικές φορές περνιέται η γλώσσα και ας γράφει error.

Αν δεν περάστηκε, πάτα ταυτόχρονα ΝΟ + * + # και μπες σε bootloader mode, και σύνδεσε τότε με το RSD Lite.

Φιλε μου αυτο ακριβως κανω. Το υηλεφωνο ανοιγη καν ονικα αλλα παραμενου οι ιδιες γλωσσες που ειχε πριν Εκανα και full riset αλλα τιποτα

Φιλε μου αυτο ακριβως κανω. Το υηλεφωνο ανοιγη καν ονικα αλλα παραμενου οι ιδιες γλωσσες που ειχε πριν Εκανα και full riset αλλα τιποτα

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω τότε άλλο φίλε. :( Τελευταία λύση, να ξαναπεράσεις τους p2k drivers που χρειάζονται και να ξαναδοκιμάσεις.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω τότε άλλο φίλε. :( Τελευταία λύση, να ξαναπεράσεις τους p2k drivers που χρειάζονται και να ξαναδοκιμάσεις.

Ευχαριστω παντος παρα πολυ για την υπομονησου

• 3 months later...
Γεια σας εχω ξεχασει το puk1 πως μπορω να το ξεμπλοκαρω εχω το v3i

Μπορείς να απευθυνθείς στον πάροχο να σου πει το puk της κάρτας σου.

• The title was changed to Motorola RAZR V3i