sam66 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 (κάνοντας ένα λογοπαίγνιο...) svista ta vista ! μάλλον δεν μπορείς να κανείς τίποτα... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ena mini tip gia to joystick... prwta fysi3te dunata sto joy na fygoun tuxon skones klp parte me odontoglufida k arxiste na skalizete to joy me iremes kiniseis (min sas meinei sto xeri) ustera balte ligo ladi sti mia akri tis odontoglufidas k kante to idio me prin.... se emena doulepse mia xara...!!! i au8entiki elliniki patenta zei k basileuei .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP191077 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 (κάνοντας ένα λογοπαίγνιο...) svista ta vista ! μάλλον δεν μπορείς να κανείς τίποτα... svista den les tipota. thx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Λοιπόν, μετά από 1,5 χρόνο με το W800i, έχω να πω ότι είναι το καλύτερο και πιο ανθεκτικό κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. Είμαι τόσο ικανοποιημένος, που αν και είχα μεγάλη επιδότηση δε τη χρησιμοποίησα. Καταρχήν μου έχει πέσει άπειρες φορές, με τη χειρότερη να είναι από ύψος 1,6μ πάνω στα πλακάκια επειδή με παίρνανε τηλέφωνο και δονούσε. Μετά την πτώση, απλά το σήκωσα κανονικά και άρχισα να μιλάω. Στην παραλία γέμισε άμμο ουκ ολίγες φορές, με τα κινούμενα μέρη να παραπονιούνται, αλλά μετά από λίγες ώρες χρήσης επανερχόταν. Πριν λίγες μέρες έπεσε νερό απ'τη ντουζιέρα πάνω του για αρκετή ώρα(ενώ το χρησιμοποιούσα για ραδιόφωνο), και μόλις το καθάρισα τα μισά πλήκτρα δε πατιόντουσαν ή πατιόντουσαν 2 μαζί. Παρήγγειλα νέο keyboard circuit και case από το ebay, αλλά ως δια μαγείας τρεις μέρες μετά άρχισε να λειτουργεί κανονικά (προφανώς εξαφανίστηκε η υγρασία). Για τις δυνατότητές του, τι να πω. Ο φακός, πραγματικά σωτήριος σε πολλές καταστάσεις (γι'αυτό δε πήρα το K800). Οι ηχητικές δυνατότητες του κινητού απλά πλήρεις (mp3, ραδιόφωνο, ηχογράφηση, ηχογράφηση συνομιλίας), η κάμερα πραγματικό εργαλείο χάρη στο auto focus, η επεκτασιμότητά του με το MSDuo απεριόριστη, η συνδεσιμότητα έχει ότι χρειάζομαι (infrared και bluetooth). Επίσης με το Myphone Explorer έχω καθολική διαχείρηση του κινητού από το pc, είναι δωρεάν κιόλας! Τα μόνα αρνητικά είναι το σήμα σε ορισμένες περιπτώσεις, και ο τρόπος που δουλεύει το phone book (θα προτιμούσα να μοιάζει με αυτό των Nokia, με πολλαπλά πεδία ανά όνομα). Όσο για το joystick, μου ξεκόλλησε το πορτοκαλί αντιολισθητικό, αλλά έκοψα 1 χιλιοστό λαστιχάκι και το κόλλησα με logo πάνω και από τότε no problem! Overall, είναι το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου (καλύτερο και από το SL45i για την εποχή του..), και θα το αλλάξω μόνο όταν σιγουρευτώ ότι υπάρχει κάτι καλύτερο που να με καλύπτει σε όλους τους τομείς όπως αυτό! Well Done SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 sostos o Lumens ego to exo apo tote pou bgike kai afou tou espasa tin prosopsi meta to metaniosa kai piga kai to ksanaeftiaksa kainourgio kai akoma to xrisimopio kathemera kai as pira n93!!!i kamera poli kali!!!tora tha pao na ftiakso kai tin kamera to pou tin ekapsa giati nomiza pos tha douleue pou eixe pesei pano nero:wacko: !!!kai tha paro kai to flash san kai auto pou ekei to k800 kai auto pou mporeis na akous ta tragoudiasou sto radio kai tha to xrisimopoio gia poli akoma!!!sorry an kourasa:D !!!:rolleyes: :) otan bazete to kinito ston ipologisti me usb fortizi?? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 (η ζέστη πειράζει...πόσους βαθμούς είχε χθες;) μην τρελαθούμε δεν λέω και σε μένα έχει πέσει ή βραχεί χωρίς να πάθει τίποτα...αλλά το τζοηστικ μου έχει βγάλει την ψυχή! Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 :happy: nai ontos exei problima kai ego to alaksa ksexasa na to po:p ! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 (η ζέστη πειράζει...πόσους βαθμούς είχε χθες;) μην τρελαθούμε δεν λέω και σε μένα έχει πέσει ή βραχεί χωρίς να πάθει τίποτα...αλλά το τζοηστικ μου έχει βγάλει την ψυχή! Αν και δε καταλαβαίνω το ύφος του μηνύματός σου...Έχω αλλάξει πολλά κινητά, τα περισσότερα δε βγάζανε ούτε εξάμηνο λόγω κακής χρήσης. Γι'αυτό με το συγκεκριμένο είμαι ενθουσιασμένος. Το joystick που λες, μου παρουσίασε και μένα πρόβλημα κάποια στιγμή. Με λίγο οινόπνευμα και οδοντόβουρτσα το καθάρισα, και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 + 1 στα λεγόμενα του Lumens. Μόνο που σε μένα, κάθε φορά που πέφτει (και έχει πέσει άπειρες φορές) ανοιγοκλείνει. Είναι σκυλί, σαν το SL45 Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 ξερει κανεις πως μπουρομε να βγολουμε γρατζουνιες απο την οθονη? Λοιπόν άκου κάτι που ίσως δεν θα σε ενθουσιάσει, αλλά θα σου το πω. Υπάρχει στα χρωματοπωλεία μία κρέμα για μπρούτζα (νομίζω) που λέγεται Wenol. Βρωμάει ψιλοάσχημα. Με βαμβάκι και μικρές ποσότητες κρέμας, θα αρχίσεις να τρίβεις, να τρίβεις και να ξανατρίβεις! Μετά από αρκετή προσπάθεια, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν μάλιστα θες να κάνεις πιο σοβαρή δουλειά, πάρε ένα ντουκόχαρτο 2000 βαθμών και τρίψε απαλά πριν τη wenol. Μετά τη wenol, τρίψε με τζιν. Μετά το τζιν, πέρνα ένα χέρι armor all (για αμάξια). Το κόλπο μπορεί να σε τρομάζει, αλλά είναι δοκιμασμένο σε καλύπτρες αεροσκαφών (πλαστικές) και τις κάνει κρύσταλλο, όπως και στο iPod μου. Η αλήθεια είναι πως σε κινητό δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αν δουλεύει στο iPod, γιατί όχι και στο κινητό; Το ρίσκο δικό σου, αλλά 99% θα κάνεις δουλειά. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilmanson Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 γεια σας...λοιπον εχο και εγω αυτο το καταπληκτικο κινητο το οποιο ειναι το καλυτερο πιστευω απο αυτα που εχουν περασει στα χερια μου... Αλλα σημερα μου εγινε ενα κουλο...θα το ξεκινησω αλλιως μαλλον...πριν κανα μηνα βραχηκε το κινητο μου αλλα ελαχιστα με αποτελεσμα η οθονη το φως της να ειναι αρκετα εντονο ασπρο,το αφησα να στεγνωσει για 1 μερα και απο τοτε ολα ηταν τελεια ουτε γατα ουτε γρατζουνια...και ερχομαι στο σημερα.. οπως ειπα σημερα μου εγινε ενα κουλο,δλδ ενω ημουν ανετος και καθομουν και το κινητο μου ηταν στην τσεπη και το πρωι που το ειχα δει ηταν μια χαρα,το βγαζω το μεσημερι απο την τσεπη και βλεπω οτι η οθονη του το φως ειναι αρκετα εντονο ασπρο...το κλεισα το ξανανοιξα αλλα τπτ εως τωρα.Επιπλεον αν το αφησω ανοιχτο το φως δυναμωνει σε σημειο να φενεται σαν αλλοιωση χρωματων και να μην μπορεις να δεις τπτ εκτος αν εχεις μαυρο φοντο οπου βλεπεις πολλη ελαχιστα...κατεβασα τη φωτεινωτητα τερμα κατω,οσο παει δλδ 50%, αλλα η βελτιωση ηταν μηδαμινη.Τι να κανω θελει service υπαρχει καποια αλλη λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 γεια σας...λοιπον εχο και εγω αυτο το καταπληκτικο κινητο το οποιο ειναι το καλυτερο πιστευω απο αυτα που εχουν περασει στα χερια μου... Αλλα σημερα μου εγινε ενα κουλο...θα το ξεκινησω αλλιως μαλλον...πριν κανα μηνα βραχηκε το κινητο μου αλλα ελαχιστα με αποτελεσμα η οθονη το φως της να ειναι αρκετα εντονο ασπρο,το αφησα να στεγνωσει για 1 μερα και απο τοτε ολα ηταν τελεια ουτε γατα ουτε γρατζουνια...και ερχομαι στο σημερα.. οπως ειπα σημερα μου εγινε ενα κουλο,δλδ ενω ημουν ανετος και καθομουν και το κινητο μου ηταν στην τσεπη και το πρωι που το ειχα δει ηταν μια χαρα,το βγαζω το μεσημερι απο την τσεπη και βλεπω οτι η οθονη του το φως ειναι αρκετα εντονο ασπρο...το κλεισα το ξανανοιξα αλλα τπτ εως τωρα.Επιπλεον αν το αφησω ανοιχτο το φως δυναμωνει σε σημειο να φενεται σαν αλλοιωση χρωματων και να μην μπορεις να δεις τπτ εκτος αν εχεις μαυρο φοντο οπου βλεπεις πολλη ελαχιστα...κατεβασα τη φωτεινωτητα τερμα κατω,οσο παει δλδ 50%, αλλα η βελτιωση ηταν μηδαμινη.Τι να κανω θελει service υπαρχει καποια αλλη λυση??? an eisai akoma stin eggisi kai oi deiktes igrasia tis mpatarias kai tou kinitou einai asproi kai oxi kokkinoi pigene to gia allagi othonis. an oi deiktes allaksan xrwma tote pas gia kainourio Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilmanson Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 πως τους βλεπω αυτους τους δεικτες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 nomizw einai panw stin mpataria dipla apo tous akrodektes gia to reuma , dn eimai sigouros omws.. na rwtisw kati allo egw , exoume enan ari8mo apo8ikeusei stin taxeia klisi k 8eloume na ton diagrapsoume wste i 8esi auti na meinei keni ,pws to kanoume ?? oi mones epiloges p exei einai klisi k antikatastasi ..... grrrrrrr:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Παιδιά βρήκα ένα w800 ολοκαίνουριο,από κατάστημα,στα 250 €!Πως σας φαίνεται σαν τιμή?Αξίζει τόσα λεφτά ή οχι?Το joystick θα τα βγάλει πέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Παιδιά βρήκα ένα w800 ολοκαίνουριο,από κατάστημα,στα 250 €!Πως σας φαίνεται σαν τιμή?Αξίζει τόσα λεφτά ή οχι?Το joystick θα τα βγάλει πέρα? Παρε το w810i που ειναι ιδιο τηλεφωνο και 50 ευρο πιο φθηνα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Παιδιά βρήκα ένα w800 ολοκαίνουριο,από κατάστημα,στα 250 €!Πως σας φαίνεται σαν τιμή?Αξίζει τόσα λεφτά ή οχι?Το joystick θα τα βγάλει πέρα? an einai tou koutiou xtupa to , diapistwsa meta apo 1.5 xrono p to exw ori einai to kalutero til p eixa pote, oute polles leitourgies k smartphone p meta apo ton 10 mina arxizoun na kollan oute tipota, makari na mporousa na brw k gw ena ... an 3erei kaneis tpt gia ekeini tin taxeia klisi p anefera parapanw....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Του κουτιού είναι αλλά όπως λέει και ο φίλος RAVER μήπως να κοιτάξω το 810? Βάσικά το w800 είναι προσφορά σε κατάστημα:rolleyes: Παρεπιπτόντως:Χρονια πολλά φίλε RAVER!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Του κουτιού είναι αλλά όπως λέει και ο φίλος RAVER μήπως να κοιτάξω το 810? Βάσικά το w800 είναι προσφορά σε κατάστημα:rolleyes: Παρεπιπτόντως:Χρονια πολλά φίλε RAVER!! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.:D Εγω στην θεση σου θα επαιρνα το w810i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 xronia polla raver:):D!!!!!!!ego to 800 me xilia!!!poli kalitero san mousiko kinito!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 xronia polla file raver.oti epithimeis na to apoktiseis Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 xronia polla file raver.oti epithimeis na to apoktiseis xronia polla raver:):D!!!!!!!ego to 800 me xilia!!!poli kalitero san mousiko kinito!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Έχω βάλει στο κινητό μου ένα memory stick της Sandisk 4gb γνήσιο (αυτό που έχει και card reader μαζί) και δεν κάνει ηχογράφηση το κινητό. Πατάω να κάνει ηχογράφηση και κάνει τον ήχο που ακούγεται όταν αποτυγχάνει κάποια ενέργεια. Με την παραπάνω ενέργεια αποθηκεύει στους ήχους ηχογραφήσεις που δεν αναπαράγονται. Δηλαδή αν προσπαθήσω να κάνω ηχογράφηση 5 φορές, θα εμφανίσει στους ήχους 5 ηχογραφήσεις που δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθούν. Καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 dn nomizw na ftaei i karta gia auto... kane ena restart sto kin k an dn ginei tipota dokimase tin palia memmory na deis an kanei ixografisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 dn nomizw na ftaei i karta gia auto... kane ena restart sto kin k an dn ginei tipota dokimase tin palia memmory na deis an kanei ixografisi Με την κάρτα έχει να κάνει λογικά. Γιατί αν την βγάλω από το τηλέφωνο κάνει κανονικά ηχογράφηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts