billaras_the_big Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Πέδες ξέρετε πού πουλάνε πρόσοψης για το w800i; είδα στο internet μια μαύρη πρόσοψη Που την ειδες?Για δωσε site. Υ.Γ. Παρακαλω οποιος γνωριζει που μπορουμε να βρουμε προσοψη για το W800 σε greek site ασ μασ ενιμερωσει ή ας μας πει καπιο ξενο site που ομως να μην χριαζετε πιστοτικη καρτα(να ειναι αντικαταβολη) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Tην προσοψη την ειδα από ότι θυμάμαι στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Καλημέρα από χτες είμαι ένας κάτοχος του w800i προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό με τις επαφές και δεν μπορώ ενώ μου κάνη συγχρονισμό με το ημερολόγιο η σύνδεση είναι με καλώδιο. εσείς πώς κάνετε το συγχρονισμό ?? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Paidia mipos gnwrizei kapoios an me format to Mem Stic apo 512 Mb mporei na ginei 1024? thnx Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Καλημέρα από χτες είμαι ένας κάτοχος του w800i προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό με τις επαφές και δεν μπορώ ενώ μου κάνη συγχρονισμό με το ημερολόγιο η σύνδεση είναι με καλώδιο. εσείς πώς κάνετε το συγχρονισμό ?? Δεν είπες με ποιό πρόγραμμα θες να κάνεις συγχρονισμό. Μάλλον θα εννοείς με το Οutlook. Αν έψαχνες πάντως λίγο θα το έβρισκες. Στο F.A.Q.: Sony Ericsson Κ750i/W800 έχουν απαντηθεί οι περισσότερες από τις ερωτήσεις που απασχολούν τους νέους χρήστες Εγκατάσταση του SE PC Suite. Τρέχουμε την εφαρμογή. Συνδέουμε το τηλέφωνο. Είναι πιθανό να μας εμφανίσει ένα pop-up που αφορά "Removable Disk", δηλαδή το memory stick. Επιλέγουμε κατά βούληση ή το κλείνουμε. Στο status bar (κάτω δεξιά στην οθόνη του PC) εμφανίζονται 2 εικονίδια. Το ένα (μαύρο) αφορά τις ρυθμίσεις αναγνώρισης του κινητού και της sim (με δεξί κλικ πάνω του μας δίνει επιλογή "configure"). Το δεύτερο (γαλάζιο) αφορά το συγχρονισμό. Με δεξί κλικ μας δίνει επιλογές "Synchronise", "Help" και "Advanced" \ "Settings" και "Adv.Sync". Αρχικά πρέπει να πάμε στα "Advanced" \ "Settings" και να ρυθμίσουμε κατά βούληση (τι θα συγχρονίζεται και πώς). Επίσης, πρέπει να έχουμε επιλέξει από το τηλέφωνο τη σειρά ταξινόμησης επαφών (Όνομα ή Επώνυμο) (από το Επαφές\Επιλογές\Προηγμένες\Σειρά συγχρονισμού). Αφού είμαστε έτοιμοι, δίνουμε "Synchronise". Το outlook θα πρέπει να ζητήσει άδεια πρόσβασης στα στοιχεία του, διαφορετικά ο συγχρονισμός δεν προχωρά. Πρέπει να την δώσουμε, μάλιστα ορίζουμε και τη διάρκεια (προτείνω 10 λεπτά για σίγουρα). Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Paidia mipos gnwrizei kapoios an me format to Mem Stic apo 512 Mb mporei na ginei 1024? thnx 1024 oxi....ligo parapanw omws nai! gia perissoteres info koita edw:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372 Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Δεν είπες με ποιό πρόγραμμα θες να κάνεις συγχρονισμό. Μάλλον θα εννοείς με το Οutlook. Αν έψαχνες πάντως λίγο θα το έβρισκες. Στο F.A.Q.: Sony Ericsson Κ750i/W800 έχουν απαντηθεί οι περισσότερες από τις ερωτήσεις που απασχολούν τους νέους χρήστες Εγκατάσταση του SE PC Suite. Τρέχουμε την εφαρμογή. Συνδέουμε το τηλέφωνο. Είναι πιθανό να μας εμφανίσει ένα pop-up που αφορά "Removable Disk", δηλαδή το memory stick. Επιλέγουμε κατά βούληση ή το κλείνουμε. Στο status bar (κάτω δεξιά στην οθόνη του PC) εμφανίζονται 2 εικονίδια. Το ένα (μαύρο) αφορά τις ρυθμίσεις αναγνώρισης του κινητού και της sim (με δεξί κλικ πάνω του μας δίνει επιλογή "configure"). Το δεύτερο (γαλάζιο) αφορά το συγχρονισμό. Με δεξί κλικ μας δίνει επιλογές "Synchronise", "Help" και "Advanced" \ "Settings" και "Adv.Sync". Αρχικά πρέπει να πάμε στα "Advanced" \ "Settings" και να ρυθμίσουμε κατά βούληση (τι θα συγχρονίζεται και πώς). Επίσης, πρέπει να έχουμε επιλέξει από το τηλέφωνο τη σειρά ταξινόμησης επαφών (Όνομα ή Επώνυμο) (από το Επαφές\Επιλογές\Προηγμένες\Σειρά συγχρονισμού). Αφού είμαστε έτοιμοι, δίνουμε "Synchronise". Το outlook θα πρέπει να ζητήσει άδεια πρόσβασης στα στοιχεία του, διαφορετικά ο συγχρονισμός δεν προχωρά. Πρέπει να την δώσουμε, μάλιστα ορίζουμε και τη διάρκεια (προτείνω 10 λεπτά για σίγουρα). Καλησπέρα έχω κάνη αυτά τα όποiα μου γράφεις αλλά δεν γίνεται τίποτα . Το περίεργο είναι ότι αν απενεργοποιήσω της επαφές μου κάνη συγχρονισμό στο ημερολόγιο , επιχιρισα να κάνω ένα φάκελο στο outlook με επαφές και το περίεργο είναι ότι όταν έβαζα σε αυτό το φάκελο περίπου 12 επαφές έκανε συγχρονισμό αλλά όταν έβαζα της επόμενες 12 τις προηγούμενες τις έχανε , μήπως είναι πρόβλημα στο λογισμικό του τηλεφώνου , έχω την τελευταία έκδοση . Τη λέτε να κάνω ???? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Καλησπέρα έχω κάνη αυτά τα όποiα μου γράφεις αλλά δεν γίνεται τίποτα . Το περίεργο είναι ότι αν απενεργοποιήσω της επαφές μου κάνη συγχρονισμό στο ημερολόγιο , επιχιρισα να κάνω ένα φάκελο στο outlook με επαφές και το περίεργο είναι ότι όταν έβαζα σε αυτό το φάκελο περίπου 12 επαφές έκανε συγχρονισμό αλλά όταν έβαζα της επόμενες 12 τις προηγούμενες τις έχανε , μήπως είναι πρόβλημα στο λογισμικό του τηλεφώνου , έχω την τελευταία έκδοση . Τη λέτε να κάνω ???? Δεν έχω το w800, έχω το Κ750 αλλά τα τηλέφωνα είναι ακριβώς ίδια και αφού όπως είπες έχεις την τελευταία έκδοση, δεν νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Φαντάζομαι κάτι στις ρυθμίσεις σου θα είναι λάθος. Άν άρχιζε να κάνει συγχρονισμό και σταματούσε κάπου συγκεκριμένα πχ στο 20%, θα έλεγα ότι σε κάποια επαφή είναι το πρόβλημα. Κάποιος ειδικός χαρακτήρας. Αλλά εσύ λες ότι δεν ξεκινάει καθόλου. Κανονικά δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις νέο φάκελο. Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb εδικά αν έχεις πολλές συσκευές φορτωμένες σε usb θύρες. Αν δεν γίνει κάτι ή δεν βρεις κάτι άλλο δοκίμασε να κάνεις extract των επαφών κάπου στο pc χωρίς να κάνεις συγχρονισμό των επαφών με το outlook. Κάνε τις επαφές import στο outlook και δοκίμασε το συγχρονισμό αντίθετα αυτή την φορά. Από το outlook στο τηλέφωνο. (Έχεις σίγουρα πλέον αντίγραφο του καταλόγου άρα δεν υπάρχει κίνδυνος) Αν δουλέψει αυτό φαντάζομαι την επόμενη φορά θα μπορείς να κάνεις κανονικά τον συγχρονισμό, από το τηλέφωνο στο outlook, αφού θα είναι σίγουρα επαφές που τις "καταλαβαίνει" το outlook. Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό τοτε μάλλον πας για myPhoneExplorer, FMA, MobileEdit, MobileMaster κλπ Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 File Spirit_IN_Black mporeis na moy peis sto format ti parametro prepei na xrisimopoihsw gia na diplasiasw ta MB tou memory stick to opoio einai 512 MB. thnx Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Δεν έχω το w800, έχω το Κ750 αλλά τα τηλέφωνα είναι ακριβώς ίδια και αφού όπως είπες έχεις την τελευταία έκδοση, δεν νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Φαντάζομαι κάτι στις ρυθμίσεις σου θα είναι λάθος. Άν άρχιζε να κάνει συγχρονισμό και σταματούσε κάπου συγκεκριμένα πχ στο 20%, θα έλεγα ότι σε κάποια επαφή είναι το πρόβλημα. Κάποιος ειδικός χαρακτήρας. Αλλά εσύ λες ότι δεν ξεκινάει καθόλου. Κανονικά δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις νέο φάκελο. Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb εδικά αν έχεις πολλές συσκευές φορτωμένες σε usb θύρες. Αν δεν γίνει κάτι ή δεν βρεις κάτι άλλο δοκίμασε να κάνεις extract των επαφών κάπου στο pc χωρίς να κάνεις συγχρονισμό των επαφών με το outlook. Κάνε τις επαφές import στο outlook και δοκίμασε το συγχρονισμό αντίθετα αυτή την φορά. Από το outlook στο τηλέφωνο. (Έχεις σίγουρα πλέον αντίγραφο του καταλόγου άρα δεν υπάρχει κίνδυνος) Αν δουλέψει αυτό φαντάζομαι την επόμενη φορά θα μπορείς να κάνεις κανονικά τον συγχρονισμό, από το τηλέφωνο στο outlook, αφού θα είναι σίγουρα επαφές που τις "καταλαβαίνει" το outlook. Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό τοτε μάλλον πας για myPhoneExplorer, FMA, MobileEdit, MobileMaster κλπ Καλημέρα όντος σταματάει στο 20% δεν ξέρω αν φταίει κάποια επαφή αλλά ξέρω ότι θα είχα το ίδιο πρόβλημα με τα προηγούμενα τηλέφωνα που δεν είχα . Το τηλέφωνο είναι καινούργιο και εγώ θέλω να του βάλω επαφές από το outlook οπότε το πρόγραμμα που μου πρωτινής δεν κάνη . Το έδωσα για αναβάθμιση . Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 file mou,oti leei edw:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372 den kserw tpt parapanw,eilikrina. Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Tην προσοψη την ειδα από ότι θυμάμαι στο ebay Αν δεν ειναι αυθεντικη η προσοψη καλυτερα να μην την παρεις γιατι ολες αυτες ειναι της πλακας.Απο οσο ξερω αυθεντικη ειναι αυτη που εχεις και γαλαζιο ασπτο που ειναι της Τ-mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 re paidia kserete pos ginete na broume ena programma meso tou opoiou to w800 na mporei na mpainei se alla kinita kai na perneis oti arxeio thes.to d600 to exei apo thn mama tou. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 einai thema ekdosis kai se emena to kanei. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Έχω την αίσθηση πως κάνει παράσιτα το ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης όμως δεν μπορώ να ξεχωρίσω εάν φταίει το δίκτυο ή το τηλέφωνο... Το έχω παρατηρήσει και όταν έχω φουλ σήμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω την κατάσταση σήματος του συνομιλητή μου... Το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό? Ακόμα μπαίνοντας στο κρυφό μενού με τα τεστ, παρατηρώ αυτήν την παραμόρφωση όταν κάνω το τεστ του ακουστικού στις 3 τελευταίες βαθμίδες. Κανένας συμπάσχοντας W800ιτης :p Εχω την αισθηση πως ειναι θεμα firmware.... einai thema ekdosis kai se emena to kanei. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Γειά σας! Όταν χρησιμοποιώ το Bluetooth ή τις υπέρυθρες για να στείλω κάτι, ενώ συνδέεται κανονικά, και το αρχείο που στέλνω είναι μικρότερο από την ελεύθερη μνήμη του άλλου κινητού, σε εμένα λέει ότι ακυρώθηκε η αποστολή και στον άλλο λέει τα ίδια, και επίσης ότι αυτό έγινε επειδή το αρχείο που προσπαθεί να λάβει είναι μεγαλύτερο από την ελεύθερη μνήμη του κινητού του. Τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Γειά σας! Όταν χρησιμοποιώ το Bluetooth ή τις υπέρυθρες για να στείλω κάτι, ενώ συνδέεται κανονικά, και το αρχείο που στέλνω είναι μικρότερο από την ελεύθερη μνήμη του άλλου κινητού, σε εμένα λέει ότι ακυρώθηκε η αποστολή και στον άλλο λέει τα ίδια, και επίσης ότι αυτό έγινε επειδή το αρχείο που προσπαθεί να λάβει είναι μεγαλύτερο από την ελεύθερη μνήμη του κινητού του. Τι φταίει; να ρωτήσω ποιο είναι το άλλο κινήτο γιατί εμένα δεν μου το έχει κάνει....... μήπως δεν φταίει το w800 αλλά το άλλο κινητό:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 εκνευριστικο: ακους μουσικη κ οταν πατας το κατω(-) της εντασης αντι ν'αλλαξει τραγουδι ανοιγει η καμερα κ μετα για ν'αλλαξει πρεπει να κλεισεις την καμερα,κ μετα ν'αλλαξεις...Grrrrrrrrrrrrrrrr!!!:mad: :mad: :angry: :angry: Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Μπορείτε να τσεκ τα δικά σας w800i και να μου πείτε αν οι ενδείξεις στα mA που έχω είναι σωστές;Το λογισμικό είναι το γνωστό SE MyPhoneExplorer Ευχαριστώ Ιάσων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Μπορείτε να τσεκ τα δικά σας w800i και να μου πείτε αν οι ενδείξεις στα mA που έχω είναι σωστές;Το λογισμικό είναι το γνωστό SE MyPhoneExplorer Ευχαριστώ Ιάσων Αυτο δειχνει και σε εμενα Ιασων... Εαν μαντεψα καλα ρωτας για το γνωστο προβλημα της φορτισης.... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Αυτο δειχνει και σε εμενα Ιασων... Εαν μαντεψα καλα ρωτας για το γνωστο προβλημα της φορτισης.... Καλά μάντεψες :-) .. απλά προσπαθώ να αποφύγω την απόστολή του κινητού στην αθήνα ... καθώς λενε κανουν κανα μήνα + για να το στείλουν πίσω... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Καλά μάντεψες :-) .. απλά προσπαθώ να αποφύγω την απόστολή του κινητού στην αθήνα ... καθώς λενε κανουν κανα μήνα + για να το στείλουν πίσω... :-( Δεν ξέρω εάν έχεις διαβάσει όλο το thread αλλά είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και εξηγώ πως διορθώθηκε στην ΣΕ Πάτρας. Πιστεύω πως έχουν την δυνατότητα στην Κρήτη να στο επιδιορθώσουν εάν τους εξηγήσεις ή τους παραπέμψεις σε κάποιο από τα ΣΕ καταστήματα που το ξέρουν το πρόβλημα ανά την Ελλάδα. Έχει διορθωθεί το πρόβλημα σε πολλούς φίλους στο myphone οπότε μπορούμε να σου δώσουμε 2-3 τηλεφωνακια ;) Sony Ericsson Πάτρας: 2610- 322177 Διάβασε από εδώ και κάτω το thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82992&page=37 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mardi Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 παιδια καλησπερα θελω τα φωτα σας λεω να παρω το κ750 η το w800 moy aresei η μουσικη αrα w800 ομως δεν μου αρεσει απο εμφανιση τι διαφορες εχουνε σας ευχαριστω προσοροινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 παιδια καλησπερα θελω τα φωτα σας λεω να παρω το κ750 η το w800 moy aresei η μουσικη αrα w800 ομως δεν μου αρεσει απο εμφανιση τι διαφορες εχουνε σας ευχαριστω προσοροινα Μπορεις να τα εχεις και τα 2 :) Διαβασε εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74992 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_gld Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Παιδιά χτες αγόρασα το W800 … Με το που το άνοιξα το σύνδεσα στο pc μου και πέρασα mp3 χωρίς να βάλω το software του κινητού …. Στην μεταφορά των αρχείων μου έβγαλε ένα σφάλμα αντιγραφής σένα κομμάτι αλα δεν το έδωσα σημασία , όλα τα αλα έπαιζαν κανονικά …. Μετά την πρώτη φόρτιση τοθ κινητού το ανοίγω και δεν μπορούσε να παίξει κανένα κομμάτι . Το ξανασυνδεω στο pc και προσπαθώ να περάσω μουσική με το filemanager… Μου βγάζει ένα σφάλμα αντιγραφής πάλη και από τότε και μετά δεν μπορεί να δει το pc μου ούτε το κινητό ούτε το κινητό μου μπορεί να ανοίξει όταν η memory stick είναι μέσα ….. τι μπορεί να συμβαίνει ??? :!: :!: Please help me αν ξέρει κάποιος κάτι:!: :!: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts