Jump to content

Η Samsung χώρεσε 512GB DDR5 7200 MHz RAM σε ένα stick!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Έχετε πότε βρεθεί σε πανικό όταν διαπιστώσατε πως ο προσωπικός σας επιτραπέζιος ή φορητός υπολογιστής δεν είχε αρκετή RAM για να εκτελέσει μια εργασία; Μήπως σας έτυχε η RAM να μην επαρκεί για να αποτρέψει το lag/crash του προγράμματος;

Η Samsung μπορεί να έχει τη λύση για εσάς και προτείνει την νέα DDR5 RAM που μπορεί να “χωρά” 512 GB σε ένα μόνο stick.

Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές DDR4, η Samsung σχεδιάζει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της μνήμης DDR5 RAM. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, επισημαίνοντας τις πιο πρόσφατες δυνατότητες της τεχνολογίας της μονάδας Samsung DDR5-7200.

Οι νέες μονάδες RAM 512 GB DDR5 της Samsung βελτιώνουν την τεχνολογία stacking, όπως χρησιμοποιείται στις πιο πρόσφατες μονάδες DDR4.

Αργότερα η Samsung θα μπορεί να κατασκευάσει ένα ενιαίο stick RAM 512 GB με 8 στοιβαγμένες DRAM, συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Samsung ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία DDR5 της είναι δύο φορές πιο γρήγορη από την προηγούμενη γενιά, υποστηρίζοντας ταχύτητες έως και 6400Mbps.

Ωστόσο, η αύξηση της απόδοσης δεν επηρεάζει την κατανάλωση, επειδή η τεχνολογία DDR5 της Samsung είναι στην πραγματικότητα 30% πιο αποδοτική σε σχέση με την προηγούμενη γενιά της χάρη στις χαμηλότερες απαιτούμενες τάσεις για τη λειτουργία της.

Η Samsung ανέφερε ότι θα προμηθεύει DDR5 RAM σε κέντρα δεδομένων, σε κατασκευαστές smartphone και σε κατασκευαστές φορητών υπολογιστών. Αν τα sticks RAM 512 GB DDR5 θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σύντομα!

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...