Jump to content

Το HUAWEI GT Runner είναι το αθλητικό smartwatch που πάντα θέλαμε!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ένα smartwatch είναι πλέον “must-have” για κάθε χρήστη, αλλά πολύ περισσότερο για όσους αθλούνται συστηματικά ή περιστασιακά, χάρη στις δυνατότητες fitness και health tracking που διαθέτουν. Η HUAWEI είναι σε μεγάλο βαθμό “υπεύθυνη” γι’αυτό καθώς τα τελευταία χρόνια έβαλε στις ζωές μας τα εξαιρετικά Watch GT series έξυπνα ρολόγια της, με τα οποία… καλομάθαμε στη συμβίωση και πλέον δεν αποχωριζόμαστε πουθενά και ποτέ! Η τεχνολογία στην κατηγορία των smartwatches και γενικά των wearables έχει κάνει άλματα και θα εκπλαγείτε με το πόσες δυνατότητες μπορεί να έχει ένα σύγχρονο μοντέλο… όπως, για παράδειγμα, το νέο HUAWEI GT Runner που μόλις έφθασε στα ελληνικά κατάστήματα!

Η Huawei είναι «expert» στον σχεδιασμό premium smartwatches και το GT Runner δεν αποτελεί εξαίρεση. Το ατσάλι, το μέταλλο, το κεραμικό και η περιστροφική “κορώνα” από κράμα τιτανίου στο πλάι του 46mm case αποτελούν τα κύρια ποιοτικά υλικά κατασκευής που προσδίδουν εντυπωσιακά looks, αλλά το κυριότερο… ανεπανάληπτη αντοχή. Με πολύ χαμηλό βάρος (στα 38,5 gr. χωρίς το λουράκι), το Huawei Watch GT Runner αγκαλιάζει τον καρπό και πραγματικά δεν θα θέλετε να το βγάλετε από το χέρι σας!

Όμως ο κινεζικός κολοσσός φρόντισε στο να επενδύσει και στον νευραλγικό τομέα της ευχρηστίας.  H υψηλή λειτουργικότητα αποτελεί το σήμα κατατεθέν των νέων έξυπνων ρολογιών της Huawei και όλες οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν εύκολα, γρήγορα και (το κυριότερο) απλά! Ξεχάστε τα smartwatches που ήταν πολύπλοκα και δύσκολα στη χρήση, καθώς τόσο το HarmonyOS (το επαναστατικό λειτουργικό σύστημα που φέρει την υπογραφή της Huawei), όσο και κάθε λειτουργία που αφορά το χειρισμό που έχει συμπεριληφθεί στο Watch GT Runner, έχει δημιουργηθεί για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Η απόκριση της AMOLED οθόνης της των 1,43″ (466×466 pixels) είναι ταχύτερη από ποτέ, με ακρίβεια σε κάθε σας άγγιγμα, ακόμα και όταν είστε ελαφρώς… ιδρωμένοι από την έντονη δραστηριότητα. Γι’αυτό, άλλωστε, υπάρχει και η κορώνα. Το GT Runner είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρων (5ATM), οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τίποτα και μπορείτε ακόμα και να το ξεπλένετε κάτω από τη βρύση, μετά από ένα έντονο session.

Από τότε που τα πρώτα «έξυπνα ρολόγια» άρχισαν να γίνονται πιο «mainstream» (πριν από σχεδόν 10 χρόνια), πάντοτε το focus των λειτουργιών τους ήταν η βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του χρήστη τους. Μέσα από μια σειρά μετρήσεις στόχος τους ήταν να ενημερώνουν διαρκώς για τους παλμούς, για την καρδιακή λειτουργία και για την πορεία της άσκησης του εκάστοτε user. Το Watch GT Runner είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα στη υιοθέτηση ενός πιο active και well-being τρόπου ζωής.

Με 100 και πλέον επαγγελματικά προγράμματα fitness και προπόνησης, τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τρόπων άσκησης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνετε «expert» και θα αναβαθμίσετε σημαντικά την υγεία σας. Η εταιρεία προσπάθησε ώστε το ενσωματωμένο software (σε συνδυασμό με το HUAWEI Health app) να είναι αφ’ενός φιλικά προς τον αρχάριο που τώρα ξεκινά να αθλείται συστηματικά, αφ’ετέρου να προσφέρουν στον προχωρημένο και τον επαγγελματία όλα όσα θα ήθελε από ένα fitness tracking εξοπλισμό. Αρωγός στην προσπάθεια τόσο ο αναβαθμισμένος αισθητήρας καρδιακών παλμών TruSeen 5.0+ με τις 8 φωτοδιόδους σε κυκλική διάταξη, που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια αλλά μετρά με μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμα σε σε συνθήκες πολύ έντονης κινητικότητας.

Με τον βοηθό TruSport μπορείτε να βλέπετε προηγμένα δεδομένα και στατιστικά αλλά νέους “δείκτες” κατάστασης (φυσικής κατάστασης, αποκατάστασης, δυναμικότητας του σώματός σας), τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τον οργανισμό σας αλλά και να ρυθμίζετε την ένταση και συχνότητα της προπόνησης ώστε να μην το “παρακάνετε” με κίνδυνο τραυματισμού, αλλά και να ωθείτε ακριβώς τα όριά σας, αν το θέλετε.

Εννοείται πως το GT Runner μπορεί να ανιχνεύει και να καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας αλλά και τα επίπεδα του stress, όπως όλα τα smartwatches της HUAWEI κάνουν τα τελευταία χρόνια. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πρέπει να προσθέσουμε τον ακριβή και γρήγορο εντοπισμό θέσης με τη χρήση και δορυφόρου (GNSS), ώστε να μην περιμένετε για να ξεκινήσετε το session και έπειτα να έχετε καταγεγραμμένη με ακρίβεια τη διαδρομή που ακολουθήσατε, τις υψομετρικές διαφορές κ.λπ.

Τα 4GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου είναι ιδανικά για την αγαπημένη σας μουσική/podcasts και μπορείτε να συνδυάσετε άψογα το GT Runner με τα Huawei ασύρματα ακουστικά σας, χωρίς καν να έχετε μαζί σας το smartphone! Να τονίσουμε οτι το GT Runner διαθέτει και ενσωματωμένο ηχείο, αλλά και μικρόφωνο. Αυτό σημαίνει οτι από τη μια μπορείτε να ακούτε φωνητικά την καθοδήγηση του προσωπικού σας, ψηφιακού “προπονητή”, χωρίς να κοιτάτε κάθε λίγο την οθόνη του ρολογιού, για να ξέρετε πότε να κόψετε ρυθμό, πότε να επιταχύνετε κ.λπ. Όσο για το μικρόφωνο, είναι εκεί για φωνητικές εντολές αλλά και για να συνομιλείτε μέσω του ρολογιού αν το θέλετε, χρησιμοποιώντας το ως hands-free για το smartphone σας!

Τέλος, το πάντα μείζον θέμα της αυτονομίας. Με την τεράστια μπαταρία του, το GT Runner μπορεί να αντέξει έως και 14 ημέρες χωρίς φόρτιση, αν το χρησιμοποιείτε κυρίως για notifications και περιστασιακή προπόνηση. Αλλά ακόμα και με “βαριά” χρήση, δεν θα έχει πρόβλημα να σας βγάλει για 2-3 ημέρες πολύωρων προπονήσεων, πριν χρειαστεί τοποθέτηση στο κομψό και λιλιπούτειο μαγνητικό dock του, που απλώς θέλει ένα Type-C καλώδιο/φορτιστή για να γεμίσει τη μπαταρία του ρολογιού, μέσα σε λίγη ώρα (υποστήριξη 10W φόρτισης).

Με το HUAWEI Watch GT Runner η εταιρεία κατάφερε αυτό που “έχτιζε” εδώ και 2-3 χρόνια, περίπου. Να δημιουργήσει ένα προσιτό, πραγματικά αθλητικό smartwatch, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα επαγγελματικά fitness trackers και ταυτόχρονα μπορεί να σας συνοδεύσει με άνεση οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στην ημέρα, στο γραφείο, σε μια εξοδο, σε επίσημες ή ανεπίσημες περιστάσεις, στο γυμναστήριο, την εξοχή, τη θάλασσα, το βουνό. Η απόλυτη λύση για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία αθλούμενο είναι εδώ και λέγεται GT Runner!

Αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT Runner και μεγιστοποιήστε τα οφέλη της άθλησής σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...