Jump to content

Υπολογιστής για office + internet

Nrg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα να μου προτεινετε ετοιμα συστηματα απο διαφορα on line eshops για εφαρμογες office και χρηση ιντερνετ. Ειναι για χρηση γραφειου, οποτε θα ηθελα να ειναι αξιοπιστο μηχανημα. Το μονο που μας ενδιαφερει ειναι να εχει 15αρα TFT οθονη (ισως και crt 17αρα), 40GB σκληρο δισκο, 256RAM και γενικα να δουλευει σβελτα και απροβληματιστα. Καρτες γραφικων και τετοια ειναι αχρηστα, καθως προανεφερα τη χρηση που θα γινεται.

Το budget ειναι 400-500 Ευρω. Με μια πρωτη ματια εχω δει αυτο καθως και αυτο .

Τι αποψη εχετε γενικα για τους υπολογιστες του eshop?

Νομιζω πως 256RAM ειναι αρκετη για τις εφαρμογες που αναφερα πιο πανω. Ακουω προτασεις :)

Θα ηθελα να μου προτεινετε ετοιμα συστηματα απο διαφορα on line eshops για εφαρμογες office και χρηση ιντερνετ. Ειναι για χρηση γραφειου, οποτε θα ηθελα να ειναι αξιοπιστο μηχανημα. Το μονο που μας ενδιαφερει ειναι να εχει 15αρα TFT οθονη (ισως και crt 17αρα), 40GB σκληρο δισκο, 256RAM και γενικα να δουλευει σβελτα και απροβληματιστα. Καρτες γραφικων και τετοια ειναι αχρηστα, καθως προανεφερα τη χρηση που θα γινεται.

Το budget ειναι 400-500 Ευρω. Με μια πρωτη ματια εχω δει αυτο καθως και αυτο .

Τι αποψη εχετε γενικα για τους υπολογιστες του eshop?

Νομιζω πως 256RAM ειναι αρκετη για τις εφαρμογες που αναφερα πιο πανω. Ακουω προτασεις :)

to deutero sistima einai arketa anotero. Episeis einai k pio fthino k o epexergastis tou einai k 64mpitos

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Σε ευχαριστω πολυ, ειναι πιο φθηνος λογω της οθονης. Για δειτε και αυτο +95 Ευρω για μια 17αρα CRT. Μαλλον θα παμε για crt γιατι μια TFT κανει οσο το υπολοιπο συστημα.

καπου πηρε το ματι μου μια προσφορα για ενα HP PC P4 3.0GHZ με 512MB Ram , 80GB SATA HDD, DVDROM μαζι με 17" TFT Οθονη στα 600€ , εαν την βρω θα σου στειλω PM, ισως να σε ενδιαφερει
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αυτο πως σου φαινεται?

Αρκετα ακριβο δεν ειναι?

Multirama PC Solution 918-HQ

500€ χωρίς οθόνη,για κοίτα το..

http://www.computer4u.gr/c4u/Default.aspx (Computer4U PC Office-PC 3001)50 Ευρω φθηνοτερο και μαλλον κερδιζει στα σημεια ( πχ graphics)

Αυτο+ αυτο τι σας λενε? Καταλαβαινω οτι κεντρικη μοναδα και οθονη ειναι ισης αξιας σχεδον αλλα μου τεθηκε βετο για tft :(