Jump to content

Κάτι μας λέει πως το Samsung Galaxy S23 θα υποδεχτεί πρώτο απ' όλα το SoC Snapdragon 8 Gen 2


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S23 θα είναι διαθέσιμα το επόμενο έτος. Είναι πολύ νωρίς για να υποθέσουμε τι εμφάνιση θα υιοθετήσουν και τι χαρακτηριστικά θα έχουν. Όμως η νέα σειρά έχει γίνει το talk of the town και από τις διαρροές, θα μπορούσαμε να μάθουμε για ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά.

Αποδεικνύεται ότι η Samsung εργάζεται ήδη για την επόμενης γενιάς σειρά Samsung Galaxy S23. Εσωτερικά, έχει ένα ενδιαφέρον όνομα, “Project Diamond”.

Ενώ για πολλούς ανθρώπους τα κωδικά ονόματα δεν σημαίνουν τίποτα, η Samsung επιλέγει πάντα τις εσωτερικές ετικέτες αρκετά προσεκτικά. Επομένως, όταν λέγεται ότι το Galaxy S23 έχει την κωδική ονομασία Diamond, μάλλον κρύβεται κάτι σοβαρό πίσω από αυτό. Ας πούμε, δεν πρέπει να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να είναι το πρώτο smartphone που θα φέρει τον Snapdragon 8 Gen2 που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Μάλιστα, η Qualcomm έχει ήδη ανακοινώσει το μόντεμ Snapdragon 5G επόμενης γενιάς, δηλαδή το Snapdragon X70 και γνωρίζουμε ότι το Snapdragon 8 Gen2 θα το ενσωματώσει. Το Snapdragon X70 υποστηρίζει μέγιστη ταχύτητα λήψης 10 Gbps 5G. Επιπλέον, φέρνει νέες προηγμένες λειτουργίες, όπως το κιτ AI Qualcomm 5G, το κιτ εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης Qualcomm 5G και τη συσσώρευση τεσσάρων φορέων. Επιπλέον, ο Snapdragon 8 Gen2 θα παραχθεί από την TSMC.

Τι μπορεί να σημαίνει το κωδικό όνομα Diamond; Τα επερχόμενα μοντέλα μπορεί να έχουν στιβαρό σχεδιασμό ή να προσφέρουν εκπληκτικά μακροπρόθεσμη αντοχή.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...