Jump to content

Custom iPhone 13 Pro Max με USB Type-C, υποδοχή 3,5 mm και μεγαλύτερη μπαταρία!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Για τροποποιημένα iPhone ακούμε συχνά, υπάρχουν mod που απλώς αλλάζουν το σώμα του iPhone σε κάτι που δεν είναι φυσικά επίσημα διαθέσιμο, όπως ένα πρωτότυπο σχέδιο ή χρώματα. Υπάρχουν πιο “προηγμένα” mods που μπορούν επίσης να επιτρέπουν τον φωτισμό του λογότυπου της Apple στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και υπάρχουν μερικά mods που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά. Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση του iPhone 13 Pro Max που τροποποιήθηκε από τον Yang Changshun. Προφανώς, δεν ήταν ευχαριστημένος με τις παρεμβάσεις της Apple και αποφάσισε να την τροποποιήσει σε ένα εντελώς νέο πράγμα. Ορισμένοι χρήστες αποκαλούν το τροποποιημένο iPhone του ως iPhone 13 Pro Max Ultra.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Yang άλλαξε ορισμένα στοιχεία του iPhone 13 Pro Max. Το αποτέλεσμα ήταν κάποια οφέλη περί απόδοσης και διπλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το νέο μοντέλο αποκαλύφθηκε μέσω ενός μακροσκελούς βίντεο 37 λεπτών που μοιράστηκε ο χρήστης μέσω του λογαριασμού του στο Weibo. Το βίντεο περιγράφει βήμα προς βήμα όλες τις τροποποιήσεις που εφαρμόζονται σε ένα κανονικό 13 Pro Max.

Ο Mr.Yang πρόσθεσε δύο ενσωματωμένους ανεμιστήρες ψύξης αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας μαζί με μια μητρική πλακέτα διπλής στρώσης. Το έχει γεμίσει με θερμική πάστα. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας μηχανικής ήταν η απόδοση να εκτιναχθεί στους 870.244 πόντους στο AnTuTu. Οι “μη τροποποιημένες” μονάδες iPhone 13 Pro Max μπορούν να φτάσουν τις 715.809 μονάδες. Έτσι, υπάρχει μια σημαντική ενίσχυση της απόδοσης σε αυτό το iPhone 13 Pro Max Ultra.

Υπάρχει επίσης μια νέα μπαταρία και ως εκ τούτου η εφεδρική μπαταρία της συσκευής διπλασιάστηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Pro Max είναι ήδη ένα από τα καλύτερα iPhone όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τώρα, ο Yang έχει μια μονάδα με ακόμα πιο εντυπωσιακή εφεδρική μπαταρία.

Στα νέα πρόσθετα υπάρχει μια θύρα USB Type-C και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm στο iPhone 13 Pro Max. Αυτές οι προσθήκες δεν θα επηρεάσουν τη λειτουργία της υπάρχουσας θύρας lightning και λειτούργησαν απρόσκοπτα στο τροποποιημένο 13 Pro Max. Προφανώς, το επίπεδο των τροποποιήσεων που έγιναν σε αυτό το έργο, δείχνει ότι ο Yang έχει βαθιά γνώση στο όλο θέμα. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει απλά εάν δεν έχετε κάποιες βασικές δεξιότητες.

Ποια ακριβώς θα είναι η μοίρα του iPhone 13 Pro Max Ultra;

Ίσως ο Yang να το πουλήσει στο εγγύς μέλλον για να κερδίσει πολλά χρήματα. Εξάλλου, το 2021, ένας φοιτητής μηχανικός, ο Ken Pillionel συγκέντρωσε περίπου 86.001 δολάρια αφού πούλησε σε μια δημοπρασία, το smartphone του iPhone X με θύρα USB Type C.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...