kp86 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 kalispera.exo ena fs n500 kai thelo na to sixroniso me to active sync kai den leei na to kanei.exo prospathisei ta panta.hard reset,soft reset,ta panta ebala to mio sto ipologisti mu kai sixronizete mia xara ,ara ftaiei kati mesa apo to n500.exei aggiko menou .mporei kapoios na mou pei akrivos ti rithmiseis kano giati kontevo na skaso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibari Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Έχεις κάποιο firewall ενεργοποιημένο; Αν ναι δοκίμασε να το κλείσεις. Όταν λες δε συγχρονίζει τι ακριβώς κάνει; Γράφει connecting και μένει εκεί ή δεν καταλαβαίνει ότι έχει συνδεθεί η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ta exo apenergopoiisei ola.exo kanei apires fores restart ma pali tipota.otan paei na sindthei kanei pos girnaei o kiklos kai se 4 deutera akironete grafei kati gia server ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibari Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μπορείς να γράψεις ακριβώς το μήνυμα που σου βγάζει; Έχεις βάλει το τελευταίο activesync 4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 :confused:Εχω το n500 της siemens.Τελευταια εβδομαδα μου παρουσιασε προβλημα με το TASKS ΚΑΙ το calendar τa οποια κολανε.Κανω soft reset και τιποτα.Τωρα εχω βγαλει την μπαταρια τελειως.Σημ:ολα τα υπολοιπα ειναι OK.Εχει κανεις τιποτα υποψειν του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 evales mhpws kapoio programmataki epipleon?? ayto mporei na to epirease... ti peirakses teleytea?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 :confused:Εχω το n500 της siemens.Τελευταια εβδομαδα μου παρουσιασε προβλημα με το TASKS ΚΑΙ το calendar τa οποια κολανε.Κανω soft reset και τιποτα.Τωρα εχω βγαλει την μπαταρια τελειως.Σημ:ολα τα υπολοιπα ειναι OK.Εχει κανεις τιποτα υποψειν του; Hard reset. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Αν έχεις κρατημένο backup κάνε ένα Hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike40 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Την Καλησπέρα μου σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πεί παρακαλώ πως κάνουμε hard reset σε Ν500. Ευχαριστώ προκαταβολικά. καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Την Καλησπέρα μου σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πεί παρακαλώ πως κάνουμε hard reset σε Ν500. Ευχαριστώ προκαταβολικά. καλό βράδυ. Simultaneously press and hold the Suspend/Resume button and the Calendar application button . Briefly press the stylus tip into the soft reset opening. Continue to hold down the Suspend/Resume button and the Calendar application button for a few seconds. The reset can take a few minutes. At the end an acoustic signal sounds. Please follow the further instructions on the display :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arha Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ΤΟ PDA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ(ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;) η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΟΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Πότε συμβαίνει αυτό? Αν γίνεται την ώρα που το χρησιμοποιείς δεν είναι φυσιολογικό. Αν το έχεις αφήσει για λίγο, έστω και μισό λεπτό χωρίς να το χρησιμοποιείς, τότε μάλλον ναι, είναι φυσιολογικό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arha Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Συμβαινει και οταν το χρησιμοποιω,αλλα ομως σχεδον καθολου οταν το εχω στην ειδικη θηκη στο αυτοκινητο σαν GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arha Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 :confused:Εχω το n500 της siemens.Τελευταια εβδομαδα μου παρουσιασε προβλημα με το TASKS ΚΑΙ το calendar τa οποια κολανε.Κανω soft reset και τιποτα.Τωρα εχω βγαλει την μπαταρια τελειως.Σημ:ολα τα υπολοιπα ειναι OK.Εχει κανεις τιποτα υποψειν του; Κανεις HARD RESET,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ SOFT RESET+ΚΟΥΜΠΙ CALENDAR+POWER ON ΓΙΑ 10 SEC.(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΒΑCK UP TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCuRiTaS Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 hello paides....exw to Fujitsu-Siemens pocket pc N500 to opoio to perasa ellinika alla thelei kwdiko...mhpws mporei kapoios na me voithisei an kserei ti kwdiko xreiazetai kai pou mporw na vrw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3xxx Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 που τα βρήκες τα ελληνικά? αν έβγαλες καμία άκρη με τους κωδικούς , ενημέρωσε μας! thankssss α, μήπως ξέρετε αν μπορώ να προσθέσω wi-fi, στο fujitsu-Siemens pocket pc N500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts