Jump to content

Το OnePlus Nord 3 θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz, φόρτιση 150 W και 12 GB RAM


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μερικές άκρως αποκαλυπτικές πληροφορίες μοιράστηκε δημοσίως μέσω του δημόσιου προφίλ του ο χρήστης Digital Chat Station και αναφέρθηκε κυρίως στις βασικές προδιαγραφές του OnePlus Nord 3. Φυσικά, αυτές είναι φήμες δεδομένου ότι η σειρά Nord κανονικά βγαίνει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, άρα έχουμε αρκετό διάστημα μπροστά μας για να υπάρξουν μικρές ανατροπές στα όσα διαδίδονται για την ώρα.

Σύμφωνα με τον leakster, το Nord 3 θα τροφοδοτείται από το νέο chipset Dimensity 8100. Το Redmi K50 είναι το πιο πρόσφατα λανσαρισμένο smartphone που τροφοδοτείται από το ίδιο chipset. Θα συνδυαστεί με 12 GB LPDDR5 RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1.

Η οθόνη είναι τεχνολογίας AMOLED μεγέθους 6,7 ιντσών με ανάλυση Full HD+ (1080 x 2412 px) και υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αναφέρεται επίσης μια κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Για την απεικόνιση, το Nord 3 θα έχει μια selfie κάμερα 16MP και μια κύρια εγκατάσταση τριπλής κάμερας. Η κύρια κάμερα μπορεί να είναι ένας αισθητήρας 50MP Sony IMX766 με διάφραγμα f/1,8. Θα υπάρχει ένας αισθητήρας 8MP, πιθανώς ένας υπερ-ευρυγώνιος φακός και μια κάμερα 2MP μονόχρωμη όπως το Nord 2.

Στο τμήμα της μπαταρίας, θα υπάρξει κυψέλη των 4.500 mAh με υποστήριξη για φόρτιση 150 W. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και γραμμικό απτικό κινητήρα άξονα Χ.

Την περασμένη εβδομάδα, μια πιστοποίηση 3C αποκάλυψε ένα smartphone OnePlus με φόρτιση 160W με τις ίδιες προδιαγραφές.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...