montoya_42 Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 2 ώρες πριν, tsiftsism said: Παίζει μια χαρά. Αν σου έβγαζε "error 400-κάτι" τότε δεν είχες την τελευταία version και χρειαζόταν να κάνεις αναβάθμιση. 😉 Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Όχι, δεν μου έβγαζε αυτό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 On 3/4/2022 at 3:03 ΜΜ, tsiftsism said: Δεν μπορείς να κάνεις login με τον λογαριασμό σου, αν δε κάνω λάθος, οπότε δεν τα έχεις όλα. Έτσι, δεν μπορείς να έχεις synced το history σου σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείς. Δηλαδή εσύ έχεις δώσει πραγματικά το mail και το password σου; Ούτε σε χίλια χρόνια... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Δηλαδή εσύ έχεις δώσει πραγματικά το mail και το password σου; Ούτε σε χίλια χρόνια...Αν έχεις 2FA στον λογαριασμό σου δε νομίζω να έχεις να φοβηθείς κάτι.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 37 minutes ago, tsiftsism said: Αν έχεις 2FA στον λογαριασμό σου δε νομίζω να έχεις να φοβηθείς κάτι. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Και πάλι τους δίνεις ένα ενεργό session, που δεν λήγει ποτέ. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, γιατί έχω διαβάσει πολλά και για το 2FA... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 53 minutes ago, Konstantine73 said: 119ARS τον μήνα και τελείωσες…. Έλα ντε, και διαβάζουμε τόσα posts για Vanced, Pipeline, το ένα κάνει αυτό, το άλλο δε το κάνει...κτλ. κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 119ARS τον μήνα και τελείωσες….Για εξήγησε λίγο φίλε μου τι εννοείς. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Για εξήγησε λίγο φίλε μου τι εννοείς.119 πέσος Αργεντινής εννοεί φίλε δηλαδή περίπου 1 ευρώ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 119 πέσος Αργεντινής εννοεί φίλε δηλαδή περίπου 1 ευρώΌντως; με vpn να φανταστώ; καλή φάση. Υπάρχουν πληροφορίες για το πως το κάνουμε αυτό; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 On 3/4/2022 at 6:29 ΜΜ, tsiftsism said: Παίζει μια χαρά. Αν σου έβγαζε "error 400-κάτι" τότε δεν είχες την τελευταία version και χρειαζόταν να κάνεις αναβάθμιση. 😉 Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Εγώ έχω την έκδοση 17.03.38 και παίζει ακόμα! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Σε ποια από τις προαναφερθείσες εφαρμογές/λύσεις υπάρχει η δυνατότητα zoomed to fill;Sent from my SM-G781B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Έφτασε η κακια η ώρα... Τέλος το vanced σε μένα. Το πρωί ήταν οκ, το μεσημέρι παρατήρησα ότι έκανε update(ενώ κάνω χειροκίνητες ενημερώσεις) Έβαλα newpipe αλλά δε βλέπω μικρογραφία του βίντεο.... Πρέπει να κάνω κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Έφτασε η κακια η ώρα... Τέλος το vanced σε μένα. Το πρωί ήταν οκ, το μεσημέρι παρατήρησα ότι έκανε update(ενώ κάνω χειροκίνητες ενημερώσεις) Έβαλα newpipe αλλά δε βλέπω μικρογραφία του βίντεο.... Πρέπει να κάνω κάτι???Αν σου περισσεύει ένα ευρώ τόν μήνα να πας σε premium να ησυχάσεις...sent from my Poco F3 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Έφτασε η κακια η ώρα... Τέλος το vanced σε μένα. Το πρωί ήταν οκ, το μεσημέρι παρατήρησα ότι έκανε update(ενώ κάνω χειροκίνητες ενημερώσεις) Έβαλα newpipe αλλά δε βλέπω μικρογραφία του βίντεο.... Πρέπει να κάνω κάτι???Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Vanced ξανά.Παίζει μια χαρά σ' εμένα, σε 2 συσκευές.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 2 ώρες πριν, tsiftsism said: Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Vanced ξανά. Παίζει μια χαρά σ' εμένα, σε 2 συσκευές. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Όντως. Τώρα είναι οκ! το μεσημέρι που ήθελα να εγκαταστήσω μέσω του manager δεν έκανε τίποτα. Οπότε και υπέθεσα ότι σταμάτησε η υποστήριξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Όντως. Τώρα είναι οκ! το μεσημέρι που ήθελα να εγκαταστήσω μέσω του manager δεν έκανε τίποτα. Οπότε και υπέθεσα ότι σταμάτησε η υποστήριξη! Διάβασα κάπου ότι σήμερα για κάποιο διάστημα είχε γενικώς προβλήματα το YouTube.Μπορεί να δοκίμασες κι εσύ εκείνη τη στιγμή και νόμισες ότι είναι πρόβλημα του Vanced. ;)Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts