Jump to content

Δεν επισκευάζονται και πολύ εύκολα τα Galaxy S22, S22 Ultra κατά τα λεγόμενα του iFixit


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ενδιαφέρουσες είναι οι νέες αποκαλύψεις από την ομάδα του iFixit που άνοιξε και μελέτησε κάθε εσωτερικό σημείο Galaxy S22 και Galaxy S22 Ultra.

Η σειρά Samsung Galaxy S22 μοιάζει γενικά με μια εξαιρετικά ισχυρή τριάδα ναυαρχίδων, με ισχυρά εσωτερικά μέρη, αναβαθμισμένες κύριες κάμερες, ενώ και η χρήση S-Pen αποτελεί μια μοναδική προσθήκη χαρακτηριστικού στην έκδοση Ultra!

Ένα πράγμα που δεν θα αρέσει κανέναν εδώ, είναι πως δεν τα νέα μέλη της σειράς Galaxy S δεν φέρουν μια φιλική σχεδίαση DIY, σύμφωνα με τους ανθρώπους στο iFixit. Η έμπειρη ομάδα πραγματοποίησε ένα teardown των Galaxy S22 και Galaxy S22 Ultra, απονέμοντας βαθμολογία επισκευασιμότητας 3/10 και για τις δύο συσκευές.

Τα άτομα που αποσυναρμολόγησαν τις συσκευές, ανέφεραν ότι το μόνο θετικό εξωτερικά των S22 και S22 Ultra ήταν ότι χρησιμοποιούσαν βίδες Phillips. Διαφορετικά, χαρακτήρισε τη διαδικασία αντικατάστασης της μπαταρίας “πολύ δύσκολη” και είπε ότι κάθε επισκευή απαιτεί από τους χρήστες να αντιμετωπίσουν την δύσκολη διαδικασία αφαίρεσης μιας πολύ σκληρής κόλλας.

Τα παράπονα δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς το iFixit εξέφρασε δυσαρέσκεια για την έλλειψη ενός δωρεάν εγχειριδίου επισκευών για τα τηλέφωνα και επέκρινε την δύσκολη διαδικασία επισκευής οθόνης. Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή του για την αλλαγή σε γυάλινη πλάτη του S22 αντί για πιο ανθεκτικό πλαστικό.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η βαθμολογία των Galaxy S22 και S22 Ultra είναι πολύ μακριά από συσκευές όπως το iPhone 13 Pro (6 στα 10) και το Pixel 5a (6 στα 10).

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...