Jump to content

To νέο Redmi Note 11 και νέες ρομποτικές σκούπες Xiaomi διαθέσιμες στην Ελλάδα


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του νέου Redmi Note 11 στην ελληνική αγορά. Η νέα συσκευή ξεπερνά κάθε πρόκληση στη μεσαία κατηγορία smartphones, προσφέροντας στους Xiaomi Fans μια μοναδική εμπειρία χρήσης καθώς και χαρακτηριστικά που συναντώνται σε συσκευές επιπέδου ναυαρχίδας.

Η Xiaomi συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στη κάμερα, την οθόνη, την ταχύτητα φόρτισης και τη συνδεσιμότητα, ξεπερνώντας κάθε πρόκληση από τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον, από τις 25 Φεβρουαρίου, θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα η νέα σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2.

Κάμερα

Χάρη στο σύστημα τετραπλής κάμερας που διαθέτει, το Redmi Note 11 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για να κρατάμε ζωντανές τις καθημερινές μας αναμνήσεις με φωτογραφίες και βίντεο, εύκολα και άψογα! Χάρη στη κύρια κάμερα των 50ΜΡ, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες μεγάλης ευκρίνειας, ενώ με την υπερευρυγώνια κάμερα των 8ΜΡ μπορούν να γίνουν λήψεις φωτογραφιών με εύρος έως και 118 μοίρες ώστε να μη χάνετε καμία λεπτομέρεια. Επιπλέον, με την κάμερα πεδίου βάθους στα 2ΜΡ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό bokeh στα πορτρέτα σας. Τέλος, το Redmi Note 11 έρχεται με μπροστινή κάμερα στα 13ΜΡ για τις πιο όμορφες selfies.

Οθόνη

Η μεγάλη οθόνη στις 6,43 ίντσες -FHD+ AMOLED DotDisplay-, του Redmi Note 11 φέρνει την AMOLED εμπειρία σε όλους. Με ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz και ρυθμό ανάγνωσης αφής στα 180Hz, η συσκευή προσφέρει μια αδιάκοπη εμπειρία χρήσης χωρίς διακοπές στη θέαση και χωρίς προβλήματα στην χρήση της.

Mε 1000 nits φωτεινότητας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ακόμα και υπό ηλιοφάνεια, για να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο στη χρήση της.

Ταχύτητα

Το Redmi Note 11 έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon® 680, με τεχνολογία 6nm για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, η συσκευή διατίθεται με υψηλής περιεκτικότητας μπαταρία 5.000mA, ενώ χάρη στο φορτιστή των 33W, το Redmi Note 11 φορτίζει πλήρως εντός μιας  ώρας*.

Σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2

Από τις 25 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί επίσης η νέα σειρά Xiaomi Robot Vacuum Mop 2, οι ειδικοί στον καθαρισμό των δαπέδων σας.

Η νέα σειρά αποτελείται από τις Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro και Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Με 4000Ρa ισχύ αναρρόφησης για βαθύτερο καθαρισμό, καμία σκόνη και κανένα σκουπιδάκι δεν αποτελεί πρόκληση, ενώ με το σύστημα χαρτογράφησης του χώρου με laser και S-cross 3D τεχνολογία αποφυγής εμποδίων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra θα καθαρίσει το χώρο σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη έκδοση συνδιάζεται με το Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ulta Auto-Empty Station, το οποίο συλλέγει αυτόματα τα απορρίμματα και αδειάζει τον κάδο της σκούπας εντός 10 δευτερολέπτων.  Χάρη στη μεγάλη σακούλα των 4 λίτρων, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra δεν χρειάζεται συχνό άδειασμα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι ο χώρος σας είναι πάντα καθαρός.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

H Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, με τον κλασικό σχεδιασμό παρέχει υψηλής συχνότητας σφουγγάρισμα, με 10.000 δονήσεις ανά λεπτό, σε συνδιασμό με άψογο σκούπισμα χάρη στη δύναμη αναρρόφησης των 3000Pa. Εξοπλισμένη με μπαταρία 5200mAh, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι ικανή να καθαρίσει ένα χώρο 180 τετραγωνικών με μια μόνο φόρτιση.

Με σύστημα χαρτογράφησης πολλαπλών ορόφων, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι ιδανική για πολυεπίπεδους χώρους.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Εξοπλισμένη με γυροσκόπιο και κάμερα αναγνώρισης του χώρου, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite πλοηγείται εντός του χώρου και σχεδιάζει από μόνη της την πιο αποδοτική πορεία για το σκούπισμα και σφουγγάρισμα του χώρου σας. Με μόλις 8.2 εκ ύψος, η νέα Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite χωράει να καθαρίσει κάτω από τα περισσότερα έπιπλα ώστε να μη ταλαιπωρείστε με τα δύσκολα σημεία.

Με ειδικούς αποσπώμενους κάδους νερού και σκόνης μεγάλης χωρητικότητας, τρία προγράμματα καθαρισμού και 4 επίπεδα αναρρόφησης, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite προσφέρει μέγιστη αποδοτικότητα χρήσης σε ένα υπέροχο πακέτο.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2

Η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 χρησιμοποιεί τεχνολογία vSLAM για τη χαρτογράφηση του χώρου σε πραγματικό χρόνο και τον υπολογισμό της βέλτιστης διαδρομής καθαρισμού του. Με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή νερού και λειτουργία σκουπίσματος, σφουγγαρίσματος ή και των δυο ταυτόχρονα, αποτελεί τον τέλειο βοηθό στο καθάρισμα.

Όλα τα μέλη της νέας σειράς Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 συνδέονται με την εφαρμογή Mi Home για εύκολο χειρισμό από απόσταση και επίβλεψη της λειτουργίας τους εντός του χώρου.

Διάθεση Redmi Note 11

Το Redmi Note 11 διατίθεται σε 2 εκδόσεις: 4GB+64GB και 4GB+128GB και τρια υπέροχα χρώματα: Gray, Star Blue, Twilight Blue.

Ειδικά για τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας η νέα σειρά είναι διαθέσιμη σε προσφορά early bird

Redmi Note 11 4GB + 64GB στη τιμή των  €199,90 αντί για €229,90.

Redmi Note 11 4GB + 128GB στη τιμή των €229,90 αντί €259,90.

Επίσης η συσκευή έρχεται και με Service Promo. Για τις συσκευές Redmi Note 11 που θα αγοραστούν στο διάστημα 24/2/2022 και έως 25/3/2022, θα ισχύει δωρεάν αλλαγή οθόνης** κατά τους πρώτους 6 μήνες από την ημέρα αγοράς του προϊόντος.

Διάθεση σειράς Mi Robot VacuumMop 2

Η νέα σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Φεβρουαρίου. Μέχρι τις 13 Μαρτίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε ειδικές τιμές early bird.

H Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €299 αντί των €399

H Mi Robot Vacuum-Mop 2 θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €399 αντί των €499

H Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €499 αντί των €599

H Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra – θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €599 αντί των €699

Το Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station θα είναι διαθέσιμο στη τιμή των €249 αντί των €299

Οι συσκευές είναι διαθέσιμες στα Xiaomi Store και σε όλα τα επίσημα κανάλια πώλησης. Η διανομή και η διάθεση πραγματοποιούνται από την Info Quest Technologies, επίσημο προμηθευτή της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...