Jump to content

Fahrenheit

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τερματισα. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι περιμενω το επομενο τους παιχνιδι!! Οι ανθρωποι φαινεται οτι εχουν μερακι σε αυτο που κανουν. Μετα το Nomad Soul και το Fahrenheit περιμενω κατι αναλογο στην συνεχεια.

ΥΓ: Το μονο μειονεκτημα ειναι η μικρη διαρκεια του. Θελω κι αλλο!!!!

Ρε μαγκες...Δε λεω,ωραιο το παιχνιδι αλλα ποιος ο λογος να μπορεις να περασεις το chapter 1 με 10 διαφορετικους τροπους αλλα στην ουσια να ερχονται παλι οι μπατσοι και να μαθαινουν αυτα που θα μαθουν ετσι και αλλιως?Μηπως συνεχιζοντας το παιχνιδι οι αποφασεις που θα παρεις το επιρρεαζουν σε μεγαλυτερο βαθμο?

Παιδιά έχω κολίσει σε μία σκηνή.

Είμαι μέσα στην τουαλέτα του μαγαζιού Doc's Dinner και δεν ξέρω πώς να φύγω.Ποιο κουμπί πατάς και τι ακριβώς και τι πρέπει να κάνεις?

Συγκεκριμένα για το PC..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oxi!

Exei tutorial???

Egw aplws patisa new Movie kai me ebgale se ekeino to dwmatio.

Otan eisai sto menou ti patas?? :wacko: :wacko:

Πατας Movie και σου εχει επιλογη TRAINING. Δεν σου μαθαινει και πολλα αλλα καλο ειναι να το παιξεις.

• 2 weeks later...

Τα νεύρα μουυυυ!!!!

Έχω κολλήσει στο σημείο που όλα τα έπιπλα του σπιτιού του του έρχονται στο κεφάλι. :mad:

Φτάνω στο τελευταίο (τουλάχιστον έτσι νομίζω) "πάτημα κουμπιών L-R" εκεί που κρατιέται από την πόρτα και χάνω συνέχεια... :mad:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

Το παιχνιδι ειναι ενα απο τα πολυ καλα των τελευταιων ετων κατα την προσωπικη μου αποψη.

Καινοτομια τοσο στο σεναριο οσο και στο ολο στυλ παιχνιδιου.(Ασχετο αλλα το εχω για pc)

To ελευθερο σεναριο του σου αφηνει αλλη αισθηση.

Σαν κλασικος αdventur-ας που ειμαι και ειδικα στα Point'n'click μπορω να πω οτι μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις...

Θα το δω και στην πορεια βεβαια θα εξελιχθει (σεναριο π.χ.) και θα δω τι τελικη "γευση" θα μου αφησει. ;)

Σαν πρωτη εικονα,παντως ειναι θετικη...

emena me ksenerwse apo thn arxh auto to game....oti koubi kai na pathsw sto ps2 den kanei tipota kai kala ypoti8ete shkwneis ton pe8ameno all apws to kalo to kaneis auto afou ta bromokoumpa den kanoun tpt :lol:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Πάρτε και ένα ελληνικό review του παιχνιδιού :rolleyes: :

http://www.gamelife.gr/reviews/show.asp?rid=332

Πάντως το ίδιο πιστεύω κι εγώ, πρόκειται για άπαιχτο τίτλο!