Jump to content

Παραμένει το πρόβλημα του Jelly Scrolling στο iPad Mini 6


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάφορα φόρουμ κατά την περσινή κυκλοφορία του iPad mini 6, ανέφεραν πως το tablet υπέφερε από ένα εφέ κύλισης που μοιάζει με “ζελέ”, το γνωστό και ως Jelly Scrolling. Η Apple εμφανίστηκε αργότερα και δήλωσε ότι αυτό δεν ήταν τεχνικό πρόβλημα, αντιθέτως ισχυρίστηκε πως αυτό είναι φυσιολογικό και ότι δεν θα προβούν σε ανακλήσεις προϊόντων και ότι δεν υπήρχε τίποτα να διορθωθεί.

Τώρα φαίνεται ότι η αδράνεια της Apple οδήγησε σε ομαδική αγωγή εναντίον της εταιρείας. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο ενάγων ισχυρίζεται ότι ως αποτέλεσμα του εφέ κύλισης ζελέ, “οι χρήστες ανέφεραν ναυτία,  έμετο και ημικρανίες κατά τη χρήση της συσκευής λόγω του συγκριμένου ελαττώματος”.

Η αγωγή συνεχίζει επίσης υποστηρίζοντας ότι η Apple γνωρίζει το ελάττωμα και συνεχίζει να πουλά το tablet παρά το γεγονός αυτό και δεν λαμβάνει μέτρα για να το διορθώσει ή να τροποποιήσει το σχετικό προωθητικό υλικό. Φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται ότι η Apple προσπαθεί να κρύψει το ζήτημα και τελικά κατηγορεί την εταιρεία του Cupertino για απάτη, καθώς και για παραβίαση των απαιτήσεων ανταγωνισμού της Καλιφόρνια και της ψευδούς νομοθεσίας για τη διαφήμιση.

Προηγουμένως, η Apple είχε πει ότι αυτό το φαινόμενο θεωρείται μια “φυσιολογική συμπεριφορά” ιδίως σε οθόνες τύπου LCD. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο ανανεώνεται το προβαλλόμενο περιεχόμενο σε τέτοια πάνελ οθονών και οποιαδήποτε καθυστέρηση κατά την ανανέωση θα μπορούσε να προκαλέσει ένα εφέ κύλισης που μοιάζει με ζελέ. Η Apple χρησιμοποιεί LCD στα προϊόντα της εδώ και χρόνια, είτε πρόκειται για iPad, MacBooks, iMac και iPhone, αλλά για κάποιο λόγο αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα αισθητό στο iPad mini 6.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...