Jump to content

Πολύ σύντομα το Twitter να προσθέσει την νέα δυνατότητα που ονομάζεται "Άρθρα"


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Υπό ανάπτυξη βρίσκεται από το Twitter μια νέα λειτουργία της υπηρεσίας που ονομάζεται Articles/Άρθρα και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μεγάλες αναρτήσεις που μοιάζουν με άρθρο που ανέβηκε σε blog, καθώς ένα τέτοιο μήνυμα υπερβαίνει το τρέχον όριο των 280 χαρακτήρων ανά tweet. Η πιθανή λειτουργία των Articles εντοπίστηκε και κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Twitter από την Jane Manchun Wong, η οποία εκθέτει τις επερχόμενες λειτουργίες της εφαρμογής εδώ και μερικά χρόνια.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τη νέα λειτουργία, άρα δεν γνωρίζουμε το πότε θα μπορούσαμε να περιμένουμε τη νέα λειτουργία και εάν θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Twitter ή θα περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένα άτομα. Επίσης, δεν γίνεται αναφορά για το εάν τα άρθρα θα έχουν ή όχι έσοδα.

Κρίνοντας από τις απαντήσεις κάτω από το Tweet Jane Manchun Wong, οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πιθανό χαρακτηριστικό άρθρων.

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες Twitter, τα άρθρα θα κάνουν το Twitter περισσότερο κάτι σαν έναν ιστότοπο blogging.

Για ορισμένους χρήστες, η εισαγωγή της δυνατότητας δημιουργίας τέτοιων θέσεων που μοιάζει με το blog θα μειώσει ενδεχομένως το ποσοστό δέσμευσης στο Twitter.

Αλλά υπάρχουν, φυσικά, πολλοί χρήστες που υποστηρίζουν την ιδέα εισαγωγής αναρτήσεων μεγάλης διάρκειας στο Twitter. Ένας χρήστης Twitter μάλιστα απάντησε ότι θα προτιμούσαν να το χρησιμοποιήσουν αντί να διατηρούν τη δική τους ιστοσελίδα.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...