Jump to content

Opera browser

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα τον 21...και εχουν μικρυνει δραματικα τα γραμματα στα μενου...τυφλωνομαι για να τα δω...πως αλλαζει αυτο?

(εννοω τα μενου ετσι? πχ..κανω κλικ στο εικονιδιο του Opera πανω αριστερα και το μενου επιλογων που εμφανιζεται ειναι δραματικα μικρο σε μεγεθος γραμματων...ψειρες...

μα ποσο βλακες ειναι? help Παιδες...

μάλλον άλλαξες κινητό και πήρες ένα με ανάλυση full hd ίσως;;

• Απαντήσεις 185
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μάλλον άλλαξες κινητό και πήρες ένα με ανάλυση full hd ίσως;;

δεν αναφερομαι στο κινητο φιλε μου...στην desktop εκδοση εχω το προβλημα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
μετεφερα τα bookmarks απο τον firefox αλλα αυτα που ειχα στην αλεπου στο bokmarks toolbar μπηκαν στην bookmark toolbar του οπερα σαν ΦΑΚΕΛΟΣ.γινεται,για να μην το κανω ενα-ενα,ολα τα bookmark που ειναι μεσα σε αυτον τον φακελο να μεταφερθουν στην bookmark toolbar του οπερα ενα ενα οπως τα λιγα που εχω βαλει μονος μου?βλεπε φωτο

• 8 months later...
υπαρχει τροπος να αφαιρεσω ή να απενεργοποιησω τον εντοπισμο στον Οpera καθως δεν εχει ελληνικα και ειναι αχρηστες πληροφοριες

• 3 weeks later...

Ψιλονεκρό αυτό το θέμα αλλά ας ρωτήσω. Έχω περάσει από χθες τον Opera γιατί ο Forefox συνέχεια κολλάει, κατεβάζει σαχλές ενημερώσεις και ΚΥΡΙΩΣ τρώει πολύ RAM.. Η διαχείριση εργασιών δείχνει αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=63750&stc=1&d=1440800257

Έχω ανοικτό ΕΝΑ παράθυρο Opera και μία μόνο καρτέλα, αν αυτό έχει σημασία.. Και επίσης τρώει πολύ ram..

Αν υπάρχει κάποιος σχετικός με το θέμα ας μου πει :)

• 4 months later...
  • 5 months later...
Ανέκαθεν χρησιμοποιώ opera και είμαι ευχαριστημένος. Στην τελευταία ενημέρωση προστέθηκε και δικό της add block! Αν και είχα πρόσθετο για διαφημίσεις, το διέγραψα και άφησα αυτό του opera.