fuorigioco1981 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 εβαλα τον 21...και εχουν μικρυνει δραματικα τα γραμματα στα μενου...τυφλωνομαι για να τα δω...πως αλλαζει αυτο? (εννοω τα μενου ετσι? πχ..κανω κλικ στο εικονιδιο του Opera πανω αριστερα και το μενου επιλογων που εμφανιζεται ειναι δραματικα μικρο σε μεγεθος γραμματων...ψειρες... μα ποσο βλακες ειναι? help Παιδες... μάλλον άλλαξες κινητό και πήρες ένα με ανάλυση full hd ίσως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 μάλλον άλλαξες κινητό και πήρες ένα με ανάλυση full hd ίσως;; δεν αναφερομαι στο κινητο φιλε μου...στην desktop εκδοση εχω το προβλημα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 δεν αναφερομαι στο κινητο φιλε μου...στην desktop εκδοση εχω το προβλημα... Ααααααααααα δεν ξέρω τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Επιτέλους βγήκε ενημέρωση διορθώθηκε λίγο η κατάσταση μετά τα τελευταία κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 μετεφερα τα bookmarks απο τον firefox αλλα αυτα που ειχα στην αλεπου στο bokmarks toolbar μπηκαν στην bookmark toolbar του οπερα σαν ΦΑΚΕΛΟΣ.γινεται,για να μην το κανω ενα-ενα,ολα τα bookmark που ειναι μεσα σε αυτον τον φακελο να μεταφερθουν στην bookmark toolbar του οπερα ενα ενα οπως τα λιγα που εχω βαλει μονος μου?βλεπε φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
packo70 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 υπαρχει τροπος να αφαιρεσω ή να απενεργοποιησω τον εντοπισμο στον Οpera καθως δεν εχει ελληνικα και ειναι αχρηστες πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ψιλονεκρό αυτό το θέμα αλλά ας ρωτήσω. Έχω περάσει από χθες τον Opera γιατί ο Forefox συνέχεια κολλάει, κατεβάζει σαχλές ενημερώσεις και ΚΥΡΙΩΣ τρώει πολύ RAM.. Η διαχείριση εργασιών δείχνει αυτό: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=63750&stc=1&d=1440800257 Έχω ανοικτό ΕΝΑ παράθυρο Opera και μία μόνο καρτέλα, αν αυτό έχει σημασία.. Και επίσης τρώει πολύ ram.. Αν υπάρχει κάποιος σχετικός με το θέμα ας μου πει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 δεν του λείπει τίποτε πιστεύω ,απλά δεν διφημίζεται τόσο.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 μετα απο χροοοοονια firefox γυρισα σε opera γιατι η αλεπου γινεται χειροτερη σε καθε αναβαθμιση,και βρηκα την υγεια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ανέκαθεν χρησιμοποιώ opera και είμαι ευχαριστημένος. Στην τελευταία ενημέρωση προστέθηκε και δικό της add block! Αν και είχα πρόσθετο για διαφημίσεις, το διέγραψα και άφησα αυτό του opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ωραία αισθηση ο Οπερα.Εχει άποψη κανεις για τον Vivaldi ? σας λέει κάτι? το χρησιμοποίησα κι επίσης καλός θα έλεγα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts