redalert19882000 Δημοσιεύτηκε September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2005 Δεν μπορω να διαβασω αρχεια δισκετας. Τα αρχεια τα βλεπει ο υπολογιστης αλλα μολις παω να τα ανοιξω απο την δισκετα γραΦΕΙ οτι ειναι αδυνατο. Ακομη ουτε copy paste δεν μπορω να τα κανω στον σκληρο. Παρακαλω πειτε μου τι να κανω για να διαβασω τα αρχεια της δισκετας και να τα σωσω στο pc μου γιατι εχει αρχεια για την πτυχιακη Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Δυστυχώς όταν χρησιμοποιούσα δισκέτες, όποτε μου έτυχε το ίδιο, είχε πρόβλημα η δισκέτα και δεν κατάφερα να σώσω τα αρχεία. Ελπίζω να είσαι πιο τυχερός. Με την ευκαιρία σκέψου και τη λύση του USB flash disk για το μέλλον ;) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Μην μου λες τετοια!!! Παω να τρελαθω και μονο που σκεφτομαι ποσες σελιδες ειχα γραψει! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Αν σου βγαζει μηνυμα οτι η δισκετα δεν μπορει να αναγνωστει και οτι θα διαμορφωθει δεν υπαρχει τροπος να ανακτησεις τα δεδομενα σου Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Η δισκέτα είναι το πιο αναξιόπιστο αποθηκευτικό μέσο ever. Προσωπικά όταν χρειάζεται οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω δισκέτα γράφω δυο τρεις φορές το κάθε αρχείο μέσα έτσι ώστε αν πάθει κάτι το ένα να έχω καβάτζα το άλλο. Αν τώρα δε διαβάζει καθόλου τη δισκέτα τότε την πάτησες :( Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή μπας και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Με κάποιο file recovery προγραμμα δεν γίνεται; Όπως το Bad Copy Pro; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Καθήστε ρε παιδιά!Μην του λέτε τέτοια!Δεν του λέτε το πιο απλό!Άκου να δεις...πριν απογοητευτείς κάνε το κλασικό Scandisk των Windows αλλά αυτό που σαρώνει και την επιφάνεια του δίσκου!Για την ακρίβεια κάνε τα εξής βήματα αν δεν ξέρεις: -Πήγαινε στο My Computer -Πάτα δεξί κλικ στην δισκέτα -Μετά Properties -Έπειτα στην καρτέλα Tools -Στην επιλογή Error Checking πάτα Check Now -Στο παραθυράκι που θα βγεί βάλε τικ και στα δύο κουτάκια και πάτα Start Αν μετά από αυτό δεν σου παίζει τότε μόνο με κανένα τρίτο πρόγραμμα θα μπορέσεις.Αν δε τα καταφέρεις ούτε με αυτό τότε κάνε ένα Delete τα αρχεία και με το FileRecovery Pro προσπάθησε να τα ανακτήσεις και δοκίμασε να τα ξανανοίξεις. Εγώ πάντως με το Scandisk γλύτωσα μπόλικες δισκέτες και δικές μου και φίλων μου! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Οταν παω στον υπολογιστη μου και παταω open την δισκετα τοτε μπαινει αμεσως και βλεπω τα αρχεια. Μετα αφου παω να ανοιξω ενα απο αυτα τοτε ανοιγει το word αλλα μετα απο 2 λεπτα λεει δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου. Θα δοκιμασω το αλλο με το scan disk γιατι τορα ειμαι σχολειο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Καθήστε ρε παιδιά!Μην του λέτε τέτοια!Δεν του λέτε το πιο απλό!Άκου να δεις...πριν απογοητευτείς κάνε το κλασικό Scandisk των Windows αλλά αυτό που σαρώνει και την επιφάνεια του δίσκου!Για την ακρίβεια κάνε τα εξής βήματα αν δεν ξέρεις: -Πήγαινε στο My Computer -Πάτα δεξί κλικ στην δισκέτα -Μετά Properties -Έπειτα στην καρτέλα Tools -Στην επιλογή Error Checking πάτα Check Now -Στο παραθυράκι που θα βγεί βάλε τικ και στα δύο κουτάκια και πάτα Start Αν μετά από αυτό δεν σου παίζει τότε μόνο με κανένα τρίτο πρόγραμμα θα μπορέσεις.Αν δε τα καταφέρεις ούτε με αυτό τότε κάνε ένα Delete τα αρχεία και με το FileRecovery Pro προσπάθησε να τα ανακτήσεις και δοκίμασε να τα ξανανοίξεις. Εγώ πάντως με το Scandisk γλύτωσα μπόλικες δισκέτες και δικές μου και φίλων μου! Φιλε μου με εσωσες. Με το που εκανα αμεσως δουλεψε. Σε ευχαριστω παρα πολυ.Μπορει να κλειδωθει Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Τίποτα φίλε μου. Για αυτό πρώτα παιδιά να πηγαίνουμε στα εύκολα και μετά στα δύσκολα.Μην πελαγώνουμε απευθείας! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts