Jump to content

DEAL! Ποδήλατο εσωτερικού χώρου YS-S05 μόνο με €129,99


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

New year’s resolutions… Αν είχατε υποσχεθεί στον εαυτό σας οτι με την νέα χρονιά θα κάψετε… ό,τι φάγατε στις γιορτές αλλά και θα αρχίσετε την άθληση, σας βρήκαμε ένα πολύ εύκολο και οικονομικό τρόπο να το κάνετε!

Στο TomTop.com βρήκαμε ένα ποδήλατο εσωτερικού χώρου (YS-S05) για να μπορείτε να ασκείστε είτε βρέχει, είτε χιονίζει! Είναι ανθεκτικό αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ με βάρος 22,5 Kg και ιδανικό για άτομα με ύψος περίπου έως 1,90m. Μεταφέρεται πανεύκολα χάρη και στα ροδάκια που έχει στο πίσω μέρος, ώστε να το μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο, αν χρειαστεί. Το ύψος της σέλας και των χερουλιών ρυθμίζεται και στο “τιμόνι” θα βρείτε και βάση για το κινητό σας, ώστε να βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά ή κάποιο video όσο ασκείστε!

Η οθόνη του προβάλλει την ώρα, την ταχύτητα, την απόσταση, τις θερμίδες που καίτε αλλά και τους καρδιακούς παλμούς σας. Επίσης μέσω των πλήκτρων μπορείτε να ρυθμίσετε την αντίσταση/δυσκολία της ποδήλατησης αλλά και να κάνετε simulate συνθήκες όπως ανηφορική διαδρομή κ.λπ. Δεν χρειάζεστε πλέον το γυμναστήριο!

Βρείτε το στο TomTop.com στα €129,99 από Γερμανική αποθήκη χωρίς τελωνείο!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...