r31134 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Μπουμ το κανονι https://www.thestival.gr/eidiseis/oikonomia/prostimo-120-000-eyro-kai-loyketo-se-e-shop-gia-ex/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου On 29/6/2024 at 4:29 ΜΜ, r31134 said: Μπουμ το κανονι https://www.thestival.gr/eidiseis/oikonomia/prostimo-120-000-eyro-kai-loyketo-se-e-shop-gia-ex/ Κρίμα έχω αγοράσει πολλά πράγματα από αυτό το κατάστημα τα προηγούμενα χρόνια lego για τα παιδιά αρώματα κ.α 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Το επόμενο update ξέρουμε περίπου πότε θα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Καλημέρα, να υπολογίζεις περίπου κάθε 2 με 3 μήνες έρχεται update. Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Παλικάρια, το κινητό πουλήθηκε σήμερα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και τα πράγματα που μοιραστηκαμε . Φοβερή συσκευή, πληρεστατη αλλά στο software, η κυρά xiaomi, όσο κι αν προσπάθησα να συμβιβαστώ, έβρισκε τρόπο να μου το χαλάει. Ωστόσο σε θέμα hardware είναι άψογο,ανθεκτικό, πανέμορφο και πρακτικό όσο δεν γίνεται! Μακάρι να γράφει εδώ μέσα ο νέος του κάτοχος! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Καλησπέρα, πόσο το πούλησες φίλε αν επιτρέπεται? Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 3 minutes ago, Moralex said: Καλησπέρα, πόσο το πούλησες φίλε αν επιτρέπεται? 240 ευρω και με το ζορι εφυγε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) Εντάξει καλά το έδωσες σχετικά για 2 χρόνια τηλέφωνο. Αξίζει παραπάνω σαν τηλέφωνο. Edited 11 Ιουλίου by Moralex Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 1 ώρα πριν, Moralex said: Εντάξει καλά το έδωσες σχετικά για 2 χρόνια τηλέφωνο. Αξίζει παραπάνω σαν τηλέφωνο. Σιγουρα αξιζει και εντος Ελλαδας ειδα οι τιμες παλι ανεβηκαν για καινουρια συσκευη Edited 11 Ιουλίου by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Να ρωτήσω που βλέπω που αποθηκεύει το κινητό της φωτογραφίες?πχ θέλω να βγάλω ένα βίντεο η φωτό σε υψηλή ανάλυση και δεν θέλω να μπούνε στο Google να πάνε στο αποθηκευτικό χώρο του κινητού ψάχνω και δεν το βρίσκω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leviathan23 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Καλημερα!!είχα ξαναγράψει παλιότερα όταν έγινε η αλλαγή σε hyperos είχα παρατηρήσει αλλαγή στη ζωή της μπαταρίας αλλά πλέον κ λόγω καλοκαιριού και μιας κ πήγα διακοπές παρατήρησα πόσο τραγικα έχουν γίνει τα πράγματα! Η κάμερα επίσης τραγικοτατη στα 60 FPS lagαρει απίστευτα το βίντεο καμια σχέση με την κάμερα πριν μπει το hyperos!!!περασα την open camera ίσως είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα,η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει γιατί υπάρχουν κ άλλες πολλές λεπτομέρειες που δεν μου αρέσουν!Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;περιμένουμε κάποιο update για να διορθωθεί η κατάσταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου On 29/7/2024 at 12:21 ΜΜ, doomgeorge said: Να ρωτήσω που βλέπω που αποθηκεύει το κινητό της φωτογραφίες?πχ θέλω να βγάλω ένα βίντεο η φωτό σε υψηλή ανάλυση και δεν θέλω να μπούνε στο Google να πάνε στο αποθηκευτικό χώρο του κινητού ψάχνω και δεν το βρίσκω Καλημέρα, εμένα φίλε πάνε στο φάκελο DCIM, αν δεις μέσα εκεί τα έχει όλα φωτογραφίες, στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο λόγω Snapdragon 8 gen 1 θέλει συνετή χρήση διότι αν αρχίσεις και το ζοριζεις και ανεβάσει θερμοκρασία και αρχίσει το overheating την καταπίνει την μπαταρία στην κυριολεξία. Αν αυτό το τηλέφωνο με ακριβώς τα ίδιο hardware είχε πχ έναν Snapdragon 8 gen 2 ή mediatek dimensity 8300 θα μιλάγαμε για εντελώς άλλο τηλέφωνο. Το μόνο που αμαυρώνει την κατάσταση είναι ο επεξεργαστής λόγω Samsung. Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leviathan23 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 14 ώρες πριν, Moralex said: Καλημέρα, εμένα φίλε πάνε στο φάκελο DCIM, αν δεις μέσα εκεί τα έχει όλα φωτογραφίες, στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο λόγω Snapdragon 8 gen 1 θέλει συνετή χρήση διότι αν αρχίσεις και το ζοριζεις και ανεβάσει θερμοκρασία και αρχίσει το overheating την καταπίνει την μπαταρία στην κυριολεξία. Αν αυτό το τηλέφωνο με ακριβώς τα ίδιο hardware είχε πχ έναν Snapdragon 8 gen 2 ή mediatek dimensity 8300 θα μιλάγαμε για εντελώς άλλο τηλέφωνο. Το μόνο που αμαυρώνει την κατάσταση είναι ο επεξεργαστής λόγω Samsung. Δυστυχώς μιλάμε αυτόματα για ενα άχρηστο τηλέφωνο αφού με το παραμικρό ζορισμα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε βασικά πραγματα!!κλάσεις ανωτερο το πολύ παλιότερο και φθηνοτερο nova 5t που είχα και σε επεξεργαστή αλλά και σε καμερες!Δυστυχώς με έχει βάλει σε σκέψεις να το πουλήσω και να πάρω κάτι άλλο!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Καλησπέρα, σκέφτομαι να βγάλω την εργοστασιακή ζελατίνα και να περάσω κάποια άλλη. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο τζαμάκι ή κάποιo film για την οθόνη που να εφαρμόζει καλά και να λειτουργεί το fingerprint? Από Ελλάδα ή και από aliexpress. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) 3 ώρες πριν, kostas123pao said: Καλησπέρα, σκέφτομαι να βγάλω την εργοστασιακή ζελατίνα και να περάσω κάποια άλλη. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο τζαμάκι ή κάποιo film για την οθόνη που να εφαρμόζει καλά και να λειτουργεί το fingerprint? Από Ελλάδα ή και από aliexpress. Χτυπησα 5 μεμβρανες υδροτζελ να βρισκονται για ωρα αναγκης με 3.24 ευρω https://www.aliexpress.com/item/1005005124634098.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef1802pjW95B Eιχα παραγγειλει αυτες. Η πρωτη παρτιδα ειχε σημαδια οποτε ξαναπαρηγγελα και ολα καλα. Κολλησε μια χαρα Edited 14 Αυγούστου by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Δεν άφησε τίποτα φουσκάλες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 13 minutes ago, kostas123pao said: Δεν άφησε τίποτα φουσκάλες? Oι υδροτζελ μεμβρανες αφηνουν ελαχιστες σαν φουσκαλες οι οποιες φευγουν και μονες τους σε 1-2 μερες το πολυ χωρις να κανεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους. Μόλις ήρθε ενημέρωση χωρίς αλλαγή χώρας. Hyper os 1.0.12.0 με ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου 2024. 1 1 Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts