Jump to content

Xiaomi 12

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

52 minutes ago, r31134 said:

Πριν το τελευταιο update η εφαρμογη Yahoo mail κρασαρε συχνα πυκνα ενω μετα το τελευταιο update λαμβανω εικονιδιο ειδοποιησης αλλα χωρις ηχο, για κανένα απο τους 4 λογαριασμους που εχω συνδεμενους σε αυτο. Αυτο για μένα είναι σοβαρος να φυγει η συσκευη αν δεν διορθωθει γιατι το email το χρησιμοποιω καθημερινά σε πολλα πράγματα και δεν θελω να υπολειτουργει τιποτα σε αυτο. Εχω κανει εκκαθάριση,επανεγκατασταση,ρυθμισεις,αδειες,κλπ αλλα εξακολουθει να υφίσταται το προβλημα.

εχεις δοκιμασει να βαλεις ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ εκδοση της εφαρμογης;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Απο τοτε που πηραμε το HyperOs η εφαρμογη της Yahoo πηρε καποια updates αλλα τα προβληματα παρεμειναν. Αν βαλω παλια, θα πρεπει να καθομαι να προσεχω μην κανει αυτοματο update ή να το απενεργοποιησω και να αναβαθμισω στην τυχη στο μελλον, κατι που δεν το θελω. Κοντευει 4-5 μήνες που δεν λειτουργει καλα

μια επιλογη ειναι και καθαρισες

844062947__Viber_2024-05-11_11-50-21-719.thumb.jpg.be04d7cd803c8c78ccd2dfcff9a27e5e.jpg

ετσι πρεπει να ειναι σε ολα τα κινητα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

29 minutes ago, r31134 said:

Απο τοτε που πηραμε το HyperOs η εφαρμογη της Yahoo πηρε καποια updates αλλα τα προβληματα παρεμειναν. Αν βαλω παλια, θα πρεπει να καθομαι να προσεχω μην κανει αυτοματο update ή να το απενεργοποιησω και να αναβαθμισω στην τυχη στο μελλον, κατι που δεν το θελω. Κοντευει 4-5 μήνες που δεν λειτουργει καλα

Αν δεν σου λειτουργεί σωστά η εφαρμογή Yahoo mail  μπορείς να προσθέσεις τον λογαριασμό Yahoo mail στο Gmail. Εγώ στο Gmail έχω προσθέσει εκτός από το email μου της Google το email που έχω στη Microsoft Hotmail και το email της Yahoo. Δοκίμασε το έτσι να δεις αν λειτουργεί.

Screenshot_2024-05-11-12-13-59-043_com.google.android.gm.jpg

Edited by Moralex

Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K

3 ώρες πριν, HEO said:

μια επιλογη ειναι και καθαρισες

844062947__Viber_2024-05-11_11-50-21-719.thumb.jpg.be04d7cd803c8c78ccd2dfcff9a27e5e.jpg

ετσι πρεπει να ειναι σε ολα τα κινητα

Καποια στιγμη όμως θα πρεπει να γινει update και για λογους ασφαλειας.  Ηδη με δυο εκδοσεις δεν δουλευει καλα. Και αν τελικα φταιει το HyperOs; Σπαζοκεφαλιαζω χωρις λογο. Και το προβλημα με τον ηχο εγινε με την αναβαθμιση του HyperOs προχθες, οχι αναβαθμιση του app.

Μετα θα δω αλλη λυση τυπου τριτης εφαρμογης. 

3 ώρες πριν, Moralex said:

Αν δεν σου λειτουργεί σωστά η εφαρμογή Yahoo mail  μπορείς να προσθέσεις τον λογαριασμό Yahoo mail στο Gmail. Εγώ στο Gmail έχω προσθέσει εκτός από το email μου της Google το email που έχω στη Microsoft Hotmail και το email της Yahoo. Δοκίμασε το έτσι να δεις αν λειτουργεί.

Screenshot_2024-05-11-12-13-59-043_com.google.android.gm.jpg

Tο αντιστροφο εχω εδω και χρονια χωρις προβλημα με το yahoo. Το gmail app ποτε δε με βολεψε.

Ελπιζω μα στρωσει. Εστειλα αναφορα και κριτικη στο playstore

Edited by r31134

Βασικά εγώ χρησιμοποιώ το Gmail γιατί είναι το μοναδικό που αποκλείει σχεδόν όλα τα σπαμ email. Και με το yahoo και με το Hotmail γέμιζαν οι φάκελοι με σπαμ μηνύματα όσα φίλτρα και να έβαζα για την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, μόλις τα πέρασα στο gmail  και έβαλα φίλτρα για τα σπαμ σώθηκα. Η Google σε θέματα τέτοια νομίζω είναι η καλύτερη.

Edited by Moralex

4 minutes ago, Moralex said:

Βασικά εγώ χρησιμοποιώ το Gmail γιατί είναι το μοναδικό που αποκλείει σχεδόν όλα τα σπαμ email. Και με το yahoo και με το Hotmail γέμιζαν οι φάκελοι με σπαμ μηνύματα, μόλις τα πέρασα στο gmail  και έβαλα φίλτρα για τα σπαμ σώθηκα. 

Δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα με αυτα. Προσεχα αρκετα με το email και γενικα ειμαι οκ σε θεμα spam. 

Τωρα εκτος των αλλων,κανει ξανα κρασαρισμα και 2 φορες δεν μπορει να προβαλει σωστα το dark theme του κινητου και ασπριζει ακυρα σημεια. Θα δουμε...Τουλαχιστον ερχονται τα email εγκαιρα. Υπομονη μεχρι το επομενο udpate. Μετα θα κανω downgrade και αν δεν στρωσει, θα δω εναλλακτικες.

Το κουμπι κλειδωματος οθονης που μπορουσαμε να βαλουμε στην αρχικη οθονη, εξαφανιστηκε σαν επιλογη ή το κρυψανε καπου?

Μεγαλο φαουλ αν το καταργησανε

Edited by r31134

3 ώρες πριν, r31134 said:

Δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα με αυτα. Προσεχα αρκετα με το email και γενικα ειμαι οκ σε θεμα spam. 

Τωρα εκτος των αλλων,κανει ξανα κρασαρισμα και 2 φορες δεν μπορει να προβαλει σωστα το dark theme του κινητου και ασπριζει ακυρα σημεια. Θα δουμε...Τουλαχιστον ερχονται τα email εγκαιρα. Υπομονη μεχρι το επομενο udpate. Μετα θα κανω downgrade και αν δεν στρωσει, θα δω εναλλακτικες.

Το κουμπι κλειδωματος οθονης που μπορουσαμε να βαλουμε στην αρχικη οθονη, εξαφανιστηκε σαν επιλογη ή το κρυψανε καπου?

Μεγαλο φαουλ αν το καταργησανε

Εμένα το κουμπί κλειδώματος οθόνης υπάρχει κανονικά και το χρησιμοποιώ.

16 minutes ago, Moralex said:

Εμένα το κουμπί κλειδώματος οθόνης υπάρχει κανονικά και το χρησιμοποιώ.

Αν πας να το βαλεις απο τα widgets, υπαρχει σαν επιλογη?

Edit: Το βρηκα τελικα, το κρυψανε λιγο αλλα οκ,παλι καλα

Edited by r31134

Καλημέρα. Το κουμπί κλειδώματος υπάρχει και στην μπάρα πάνω όταν την κατεβάζεις. 

1 hour ago, Moralex said:

Καλημέρα. Το κουμπί κλειδώματος υπάρχει και στην μπάρα πάνω όταν την κατεβάζεις. 

Eκει το ειχα αλλα δεν με βολεψε τοσο πολυ

Δοκιμασα και το outlook app για email και κανει ακριβως το ιδιο με το yahoo app.

Οποτε αναγκαστικα τωρα gmail ναι μεν δουλευει σωστα απλα αργει λιγο

Edited by r31134

Με το hyper os έχω προβλήματακια πχ στο fb oταν μπαίνω σαν νά κλείνει και ανοίγει η εφαρμογή επιτόπου σε άλλες εφαρμογές μου αφήνει ειδοποίηση που δεν υπάρχει και αλλά τέτοια χαζά την εφαρμογή πχ του fb την έσβησα και την ξανά πέρασα τα ίδια να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις?

Γενικα με το τελευταιο update του hyper os,γινεται μπαχαλο. Το εστιαζω στην εφαρμογη Θεματα που ολα λιγο πολύ περνάνε απο εκει. Σημερα αλλαχθηκαν μονοι τους ολοι οι ηχοι. Άλλα, τα ενεργοποιω και μετα απο restart τα βρισκω κλειστα. Πολυ κακο update. Το ξαναπερασα κιολας μπας και ... Αλλα τζιφος. Δεν είναι να κανω επαναφορά γιατι δεν πιστευω θα αλλαξει κατι

Edited by r31134

Να ρωτήσω κάτι εκεί που λέει αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά αν πατήσεις δεν κάνει αντίγραφο ασφαλείας (επιλογή συσκευή) και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

1 hour ago, doomgeorge said:

Να ρωτήσω κάτι εκεί που λέει αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά αν πατήσεις δεν κάνει αντίγραφο ασφαλείας (επιλογή συσκευή) και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι η ακειβως κατω επιλογη αυτου μενου που αναφερεις. Στην δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και επαναφορα ασχολεισαι μονο με αντιγραφα ασφαλειας που δημιουργεις ή επαναφερεις

1 hour ago, r31134 said:

Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι η ακειβως κατω επιλογη αυτου μενου που αναφερεις. Στην δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και επαναφορα ασχολεισαι μονο με αντιγραφα ασφαλειας που δημιουργεις ή επαναφερεις

Στο poco f3 της γυναίκας πάτησα αυτό που γράφω πιο πάνω έκανε δλδ αντίγραφο ασφαλείας στην συσκευή και μετά έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις σε αυτό γιατί δεν το κάνει?

7 ώρες πριν, doomgeorge said:

Στο poco f3 της γυναίκας πάτησα αυτό που γράφω πιο πάνω έκανε δλδ αντίγραφο ασφαλείας στην συσκευή και μετά έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις σε αυτό γιατί δεν το κάνει?

Ειναι ξεχωριστο πραγμα το καθενα. Το αντιγραφο ασφαλειας το κάνεις και μενει στη συσκευη ή σε υπολογιστη ή στο cloud. Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανεις ανεξάρτητα απο το αντιγραφο ασφαλειας. Μηπως πατησατε πρωτα να κανετε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και σας εβγαλε μηνυμα η συσκευη να κανετε αντιγραφο ασφαλειας για να μη χασετε αρχεια;

Εγω οταν παταω να κανω αντιγραφο ασφαλειας, μου ζηταει το pin και μετα κανει αντιγραφο κανονικα. Εκανα προσφατα. Χωρις να γινει καμια επαναφορα εργοστασιακων.

1 hour ago, r31134 said:

Ειναι ξεχωριστο πραγμα το καθενα. Το αντιγραφο ασφαλειας το κάνεις και μενει στη συσκευη ή σε υπολογιστη ή στο cloud. Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανεις ανεξάρτητα απο το αντιγραφο ασφαλειας. Μηπως πατησατε πρωτα να κανετε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και σας εβγαλε μηνυμα η συσκευη να κανετε αντιγραφο ασφαλειας για να μη χασετε αρχεια;

Εγω οταν παταω να κανω αντιγραφο ασφαλειας, μου ζηταει το pin και μετα κανει αντιγραφο κανονικα. Εκανα προσφατα. Χωρις να γινει καμια επαναφορα εργοστασιακων.

Όταν πατάω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μου βγάζει θα γίνει διαγραφή όλων τον δεδομένων και φοβάμαι να πατήσω στο poco όπως είπα και όχι μόνο στο f3 αλλά και στο x3 προηγούμενη συσκευή μου έλεγε αυτό που λες αντίγραφο στην συσκευή και επαναφορά σε αυτό δεν το λέει...

Screenshot_2024-05-22-09-17-20-317_com.android.settings.jpg

2 ώρες πριν, doomgeorge said:

Όταν πατάω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μου βγάζει θα γίνει διαγραφή όλων τον δεδομένων και φοβάμαι να πατήσω στο poco όπως είπα και όχι μόνο στο f3 αλλά και στο x3 προηγούμενη συσκευή μου έλεγε αυτό που λες αντίγραφο στην συσκευή και επαναφορά σε αυτό δεν το λέει...

Screenshot_2024-05-22-09-17-20-317_com.android.settings.jpg

Ok από ότι έψαξα διάβασα κλπ κάποια τηλ το κάνουν όπως το x3 f3 κάποια άλλα όχι όπως το 12 πφφφφ πρέπει να κάνεις save σε υπολογιστή η στο cloud και για να σώσει μνμ κλήσεις γράφει ότι θα χρεωθείς διεθνές μνμ δεν ξέρω αν και τι χρεώνει ενώ στα άλλα τηλ δεν χρέωνε κάτι....

Edited by doomgeorge

Το μπαχαλο με τον ηχο συνεχιζεται. Οριζω στο ξυπνητηρι αλλον ηχο και αλλος κουδουνιζει.

4 ώρες πριν, r31134 said:

Το μπαχαλο με τον ηχο συνεχιζεται. Οριζω στο ξυπνητηρι αλλον ηχο και αλλος κουδουνιζει.

Καλησπέρα. Φίλε το κοίταξα και εγώ αυτό που λες για τους ήχους και δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα ούτε σε ξυπνητήρι ούτε σε κλήσεις ούτε σε ειδοποιήσεις. Δοκίμασε να ορίσεις όλους τους ήχους από την αρχή και δοκίμασε το.

4 ώρες πριν, r31134 said:

Εγώ θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών μόλις καταλάβω κάποια πράγματα μπας και στρώσουν τα δικά μου θέματα

1 hour ago, Moralex said:

Καλησπέρα. Φίλε το κοίταξα και εγώ αυτό που λες για τους ήχους και δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα ούτε σε ξυπνητήρι ούτε σε κλήσεις ούτε σε ειδοποιήσεις. Δοκίμασε να ορίσεις όλους τους ήχους από την αρχή και δοκίμασε το.

Τα εχω κανει ολα απο 3-4 φορες. Διαβασα οτι αντιστοιχα θεματα ειχαν δημιουργηθει σε αλλα μοντελα xiaomi σε παλιοτερα updates ειδικα αυτο με τα emails. Επαναφορα δεν θα κανω μεχρι να ερθει το επομενο update. Δηλωσα και εγκριθηκε η συμμετοχη μου σε beta εκδοση οταν αυτη θα ειναι διαθεσιμη.

Οι ειδοποιησεις ολων των αλλων εφαρμογων δουλευουν αψογα. Μονο ο ηχος στα email με yahoo ή outlook και οτι ο ηχος ξυπνητηριου αλλαξε 1-2 φορες παρολο που στις ρυθμισεις φαινεται αυτος που εχω ορισει.

Edited by r31134

1 hour ago, r31134 said:

Τα εχω κανει ολα απο 3-4 φορες. Διαβασα οτι αντιστοιχα θεματα ειχαν δημιουργηθει σε αλλα μοντελα xiaomi σε παλιοτερα updates ειδικα αυτο με τα emails. Επαναφορα δεν θα κανω μεχρι να ερθει το επομενο update. Δηλωσα και εγκριθηκε η συμμετοχη μου σε beta εκδοση οταν αυτη θα ειναι διαθεσιμη.

Οι ειδοποιησεις ολων των αλλων εφαρμογων δουλευουν αψογα. Μονο ο ηχος στα email με yahoo ή outlook και οτι ο ηχος ξυπνητηριου αλλαξε 1-2 φορες παρολο που στις ρυθμισεις φαινεται αυτος που εχω ορισει.

Μήπως έχεις λινκ από εκεί που δήλωσες για beta? 

3 ώρες πριν, Moralex said:

Μήπως έχεις λινκ από εκεί που δήλωσες για beta? 

Θα κατεβασεις το Xiaomi Community app και θα πας στην ενοτητα ME. Εκει θα δεις ενότητα για ΒΕΤΑ testing. Μαζευεις κατι ποντους απο κατι διαδικαστικες ενεργειες στο φορουμ, απαντας σε κατι απλες ερωτησεις και υποβαλεις το αίτημα. Εμενα μετα απο 2-3 μερες εγινε Passed η κατασταση του αιτηματος. Ημουν ο 183ος απο τους 3000 αν καταλαβα καλα