r31134 Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Κι εμενα Ιουνιου ειναι. Το συστημα google play πηγε σε 1 Αυγουστου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Γενικά τα Xiaomi αργούν πολύ να κάνουν αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, arasparadiser said: Dhdjdbd Dshdgdg Τι εννοείτε; Εμένα μου έχει έρθει ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου και μετά καμία άλλη. Καλησπέρα, ο φίλος r31134 εννοεί το play store ότι ήρθε ενημέρωση Αυγούστου, η ενημέρωση για το security patch είναι Ιουνίου που είναι στο λειτουργικό. Εγώ έχω την 14.0.10 με security patch Ιουνίου αλλά είδα ότι έχει βγει η 14.0.12 με security patch Αυγούστου αλλά δεν την περνάει. Λογικά θα έρθει όπου να ναι με security patch Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου. https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/cupid/ 1 hour ago, arasparadiser said: Γενικά τα Xiaomi αργούν πολύ να κάνουν αναβαθμίσεις. Το Xiaomi 12 που το έχω από Απρίλιο βγαίνει κάθε μήνα σχεδόν ενημέρωση επειδή είναι ναυαρχίδα αλλά γενικά η Xiaomi στα midrange και τα πιο φθηνά κινητά δίνει ανα τρίμηνο. Edited September 28, 2023 by Moralex Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Πάντως το τηλέφωνο είναι τρομερό. Ξέρουμε μέχρι ποτέ θα το αναβαθμίζει η Xiaomi και ποια θα είναι η τελευταία ενημέρωση που θα πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 (edited) 3 minutes ago, arasparadiser said: Πάντως το τηλέφωνο είναι τρομερό. Ξέρουμε μέχρι ποτέ θα το αναβαθμίζει η Xiaomi και ποια θα είναι η τελευταία ενημέρωση που θα πάρει; Ναι το τηλέφωνο τα σπάει. Η Xiaomi στα premium κινητά δίνει 3 ενημερώσεις android. Οπότε λογικά θα πάρει μέχρι και Android 15. Edited September 29, 2023 by Moralex Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Άραγε θα πάρει άλλη μια μεγάλη ενημέρωση φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) 19 ώρες πριν, arasparadiser said: Άραγε θα πάρει άλλη μια μεγάλη ενημέρωση φίλε; Καλημέρα, φίλε λογικά θα πάρει μέχρι και android 15 αφού κυκλοφόρησε με android 12. Δηλαδή άλλες 2 αφού έχει πάρει 1 ενημέρωση android μέχρι τώρα. Edited September 30, 2023 by Moralex Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Καλησπέρα να κάνω μια δυο ερωτήσεις αξίζει να το πάρω στα 300-350 πόσο κρατάει η μπαταρία όταν βγήκε είχε android 11 η 12 κάπου διάβασα βγήκε με 11 προβλήματα γενικά? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) Το ποσο κραταει η μπαταρια εξαρταται απο τη χρηση που κανεις και αν εχεις συνδεμενες bluetooth συσκευες. Εγω ειμαι καλυτερα απο τον μεσο ορο χρησης που ειχα με αλλες συσκευες μου. Το 12 βγαινει με την 12 και αμεσως παιρνεις την 13. Θα φτασει ως 15 αν ισχυουν οι υποσχεσεις τους. Το 12Χ ξεκιναει με την 11 και λογικα θα φτασει ως την 14. Προβλημα και κολληματα μηδεν. Πρωτη φορα miui και το φοβομουν λιγο αλλα στις ναυαρχιδες μαλλον ειναι βουτυρο. Φορτιση 65w ειναι τρομερο εργαλειο και δεν αγχωνεσαι. Ασυρματη φορτιση εως 50w κατι που σπανιζει στη αγορα,αν εχεις τον ασυρματο φορτιστη της xiaomi. Σε αυτα τα λεφτα εφοσον μιλαμε για καινουρια συσκευη, ξεκαθαρα ναι, αξιζει να το παρεις. Το ποσο πρακτικο και κομψο ειναι για καθημερινη χρηση, δεν μπορεις να το καταλαβεις αν δεν συμβιωσεις μαζι του. Κανε τον κοπο να διαβασεις το παρον τοπικ προς τα πισω και θα δεις πολλες πληροφοριες. Ακομα και για υπερθερμανση που λεγανε στον 8 gen1, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα και με τους καυσωνες προσφατα και γενικα μετα απο ενα μεγαλο update οι θερμοκρασιες κατεβηκαν κι αλλο. Κινητο μου με Snapdragon 865 ζεσταινοτανε πιο πολυ και ας μην ειχε την κακη φημη του 8 gen1. Παιρνεις κινητο απο το επανω ραφι, κατασκευαστικα αρτιο, με premium υλικα (που δεν αλλαζουν χρωμα και ειναι ανθεκτικα-το εχω 3 μηνες χωρις θηκη) και ματ φινιρισμα, με θηκη, φορτιστη τουμπανο και μεμβρανη στην οθονη πολυ ανθεκτικη,edge οθονη και ομορφα χρωματα και σωστη φωτεινοτητα και εισαι μια χαρα. Συνδεσιμοτητα με οτι συσκευη ΒΤ εχω συνδεσει ειναι αριστη. Wifi calling αμεσως παιζει. Λιγο πιο μπασα ηχεια θα ηθελα. Edited October 3, 2023 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 2 ώρες πριν, r31134 said: Το ποσο κραταει η μπαταρια εξαρταται απο τη χρηση που κανεις και αν εχεις συνδεμενες bluetooth συσκευες. Εγω ειμαι καλυτερα απο τον μεσο ορο χρησης που ειχα με αλλες συσκευες μου. Το 12 βγαινει με την 12 και αμεσως παιρνεις την 13. Θα φτασει ως 15 αν ισχυουν οι υποσχεσεις τους. Το 12Χ ξεκιναει με την 11 και λογικα θα φτασει ως την 14. Προβλημα και κολληματα μηδεν. Πρωτη φορα miui και το φοβομουν λιγο αλλα στις ναυαρχιδες μαλλον ειναι βουτυρο. Φορτιση 65w ειναι τρομερο εργαλειο και δεν αγχωνεσαι. Ασυρματη φορτιση εως 50w κατι που σπανιζει στη αγορα,αν εχεις τον ασυρματο φορτιστη της xiaomi. Σε αυτα τα λεφτα εφοσον μιλαμε για καινουρια συσκευη, ξεκαθαρα ναι, αξιζει να το παρεις. Το ποσο πρακτικο και κομψο ειναι για καθημερινη χρηση, δεν μπορεις να το καταλαβεις αν δεν συμβιωσεις μαζι του. Κανε τον κοπο να διαβασεις το παρον τοπικ προς τα πισω και θα δεις πολλες πληροφοριες. Ακομα και για υπερθερμανση που λεγανε στον 8 gen1, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα και με τους καυσωνες προσφατα και γενικα μετα απο ενα μεγαλο update οι θερμοκρασιες κατεβηκαν κι αλλο. Κινητο μου με Snapdragon 865 ζεσταινοτανε πιο πολυ και ας μην ειχε την κακη φημη του 8 gen1. Παιρνεις κινητο απο το επανω ραφι, κατασκευαστικα αρτιο, με premium υλικα (που δεν αλλαζουν χρωμα και ειναι ανθεκτικα-το εχω 3 μηνες χωρις θηκη) και ματ φινιρισμα, με θηκη, φορτιστη τουμπανο και μεμβρανη στην οθονη πολυ ανθεκτικη,edge οθονη και ομορφα χρωματα και σωστη φωτεινοτητα και εισαι μια χαρα. Συνδεσιμοτητα με οτι συσκευη ΒΤ εχω συνδεσει ειναι αριστη. Wifi calling αμεσως παιζει. Λιγο πιο μπασα ηχεια θα ηθελα. Σε ευχαριστώ πολύ μάλλον με βλέπω να το χτυπάω μαρεσει που είναι μικρό και ελαφρύ τώρα έχω ένα x3 nfc που είναι τούβλο δεν ξέρω πως θα μου φανεί η μικρή οθόνη αλλά θα το ρισκάρω σκέφτομαι και το 12x που έχει καλύτερο ήχο πιο μπάσο όπως λες αλλά δεν βρίσκω πουθενά πόσο θα το καιρό θα το υποστηρίζει η xiaomi και έχει αφήσει κάτι κινητά στην τύχη τους και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) 1 hour ago, doomgeorge said: Σε ευχαριστώ πολύ μάλλον με βλέπω να το χτυπάω μαρεσει που είναι μικρό και ελαφρύ τώρα έχω ένα x3 nfc που είναι τούβλο δεν ξέρω πως θα μου φανεί η μικρή οθόνη αλλά θα το ρισκάρω σκέφτομαι και το 12x που έχει καλύτερο ήχο πιο μπάσο όπως λες αλλά δεν βρίσκω πουθενά πόσο θα το καιρό θα το υποστηρίζει η xiaomi και έχει αφήσει κάτι κινητά στην τύχη τους και πάλι ευχαριστώ Aν το εχεις πιασει στα χερια σου θα καταλαβες. Αν οχι,νομιζω το 13 lite ειναι πολυ κοντα σε αισθηση μεγεθους και καμπυλωτης οθονης. Μ αρεζαν και εμενα τα μεγαλα τηλεφωνα με τελευταιο εξ αυτων το oneplus 7 pro. Απο τοτε που πηγα σε κινητο περιπου 6'' δεν ξαναγυρισα πισω σε μεγαλη οθονη και βαρια συσκευη. Ειναι λιγο υποκειμενικο αυτο βεβαια. Σιγουρα ομως αναβαθμιζεσαι σε ποιοτητα οθονης. Για τον ηχο του 12Χ δεν ξερω και δεν διαβασα πουθενα οτι ειναι πιο μπασος απο το σκετο 12 αν καταλαβα σωστα τη συγκριση σου. Το διλημμα το ειχα και εγω και πηγα στο σκετο 12 λογω ασυρματης φορτισης την οποια χρησιμοποιω απο το 2018 σε κινητα που ειχα, πιο συγχρονου επεξεργαστη και της θεωρητικα καλυτερης υποστηριξης με updates. Προς ωρας ειμαστε στα ιδια. Σε 2-3 χρονια θα φανει.Ο επεξεργαστης SD 870 του 12Χ ειναι αποδεδειγμενα καλος αν και λιγο παλιοτερος. Ισως λενε λιγοτερο ενεργοβορος. Δεν ξερω να το απαντησω γιατι δεν τον εχω δουλεψει. Edited October 3, 2023 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Καλησπέρα άλλη μια ερώτηση τζαμακι έχει βάλει κανείς η μόνο ζελατίνα παίρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Ακομα δεν χρειαστηκε να βγαλω την εργοστασιακη ζελατινα. Με κυρτες οθονες, τα τζαμακια ειναι λιγο περιεργα για κατσουν καλα και ταυτοχρονα να δουλευει αψογα το αποτυπωμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Πάντως από εμφάνιση σκίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 (edited) Το τηλέφωνό στα λεφτά που το παίρνεις τώρα είναι ληστεία στην κυριολεξία, παίρνεις τηλέφωνο από το πάνω ράφι που κόστιζε όταν βγήκε 800 ευρώ και σήμερα με 350 το παίρνεις. Απλά πολλοί κολλάνε με τις κριτικές για τον Snapdragon 8 gen 1 που το θάβουν και φοβούνται να το πάρουν. Εγώ από τον Απρίλιο που το έχω δεν συνάντησα ούτε μια φορά πρόβλημα με θερμοκρασίες και από μπαταρία δεν είναι όσο χάλια λένε με τίποτα αν σκεφτείς ότι έχει επεξεργαστή ναυαρχίδας που λογικό είναι να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από επεξεργαστές μεσαίας κατηγορίας λόγω δύναμης. Τζαμί του έχω βάλει ένα 3d επειδή έχουν κόλλα μόνο στις άκρες γύρω γύρω και κάθεται τέλεια χωρίς φουσκάλες επειδή είναι κυρτή η οθόνη και χωρίς κανένα πρόβλημα στο δακτυλικο αποτύπωμα. Στα 350 ευρώ σήμερα δεν παίρνεις τέτοιο τηλέφωνο με τέτοια κάμερα,οθόνη, ποιότητα κατασκευής και επεξεργαστή ναυαρχίδας. Για μένα πάρτο με κλειστά μάτια όσο είναι φθηνό ακόμα γιατί όσο περνάει ο καιρός και θα λιγοστεύουν τα καταστήματα που το έχουν θα ανέβει η τιμή. Edited October 5, 2023 by Moralex Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Κοιτά και στο best price που ξεκινάει από 321 και πάνω. Εγώ το είχα πάρει τον Ιούνιο του 2023 και είχε τότε η έκδοση των 256gb γύρω στα 380. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 1 ώρα πριν, arasparadiser said: Κοιτά και στο best price που ξεκινάει από 321 και πάνω. Εγώ το είχα πάρει τον Ιούνιο του 2023 και είχε τότε η έκδοση των 256gb γύρω στα 380. 380 το βρίσκω και εγώ το 8/256 με εγγύηση infoquest σε 1 μαγαζί στα άλλα που είναι πιο φθηνά δεν είναι ετοιμοπαραδωτα και ξέρω εγώ θα έρθει.....? Καμιά γνώμη για χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Εχω δει και το σκουρο γκρι και το γαλαζιο. Επειδη βαρεθηκα την μαυριλα, προτιμησα το γαλαζιο. Και τα 2 ειναι ωραια. Το σασι ειναι με ματ βαψη σε αντιστοιχα χρωματα. Για το μωβ δεν ξερω αν θα σου αρεζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Ελλάς το μεγαλείο σου βλέπω σε μαγαζί xiaomi εγγύηση infoquest διαθέσιμο 1-3 μέρες στο best price λέει διαθέσιμο παίρνω τηλ 3-7 μέρες η αποστολή στο χώρο δεν το έχουν θα το παραγγείλουν και μπορεί να είναι με εγγύηση infoquest μπορεί και όχι χααχχααχ Κάτι τελευταίο και δεν σας ζαλίζω άλλο στο κατάστημα που έχει 321 ευρώ λέει είναι ιταλικό το τηλ δεν έχω θέμα σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 2 ώρες πριν, doomgeorge said: Ελλάς το μεγαλείο σου βλέπω σε μαγαζί xiaomi εγγύηση infoquest διαθέσιμο 1-3 μέρες στο best price λέει διαθέσιμο παίρνω τηλ 3-7 μέρες η αποστολή στο χώρο δεν το έχουν θα το παραγγείλουν και μπορεί να είναι με εγγύηση infoquest μπορεί και όχι χααχχααχ Κάτι τελευταίο και δεν σας ζαλίζω άλλο στο κατάστημα που έχει 321 ευρώ λέει είναι ιταλικό το τηλ δεν έχω θέμα σωστά? Αν έχει eea rom ναι δεν έχεις θέμα, αλλά πριν το πάρεις πάρε τους ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 46 minutes ago, Moralex said: Αν έχει eea rom ναι δεν έχεις θέμα, αλλά πριν το πάρεις πάρε τους ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος. Δεν έχουν ιδέα αλλά μάλλον αυτό θα είναι από ότι κατάλαβα που το κοίταξα αργούν τα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Τότε δεν έχεις θέμα, αν λες για το κατάστημα στο Καρπενήσι είναι χρόνια στο bestprice και θεωρείται αξιόπιστο. 1 Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Το google play πηρε και το patch 1 Σεπτεμβριου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Ναι και μένα ήρθε η ενημέρωση Google play Σεπτεμβρίου. Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Ευχαριστώ παίδες έπεσε παραγγελία σε μπλε χρώμα μια θήκη μένει και είμαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts