Jump to content

Το ιδανικό Vlog phone βρέθηκε και είναι το HUAWEI Nova 9!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η HUAWEI επέστρεψε δυναμικά στην κατηγορία των smartphones και το Nova 9 είναι το δυνατό της «χαρτί» για όλους τους απαιτητικούς χρήστες που θέλουν μια ελκυστική, high-tech συσκευή στην τσέπη τους, με έμφαση στη φωτογραφία, το video και γενικά την multimedia εμπειρία! Η συσκευή ξεχωρίζει για την συνολική της ποιότητα και τις δυνατότητές της, αποτελώντας μια «χρυσή αγορά» στη μεσαία κατηγορία με εμφάνιση που παραπέμπει σε ναυαρχίδα!

Ξεκινώντας από την τελευταία, η elegant και minimal αισθητική κυριαρχεί σε κάθε εκατοστό του Nova 9 και σίγουρα με πάχος στα 7.7mm είναι ultra-thin και αν μη τι άλλο έχει σχεδιαστεί για να τραβάει τα βλέμματα. Παράλληλα, η πρόταση της Huawei διακρίνεται και για το χαμηλό της βάρος, καθώς ζυγίζει μόλις 175 γραμμάρια, έτσι είναι ιδανική για κάθε χρήση και για one-handed λειτουργία. Εκεί που σε επίπεδο σχεδιασμού το Nova 9 δίνει ρέστα είναι όμως στο nebula ring design που περιβάλλει του rear camera sensors στο πίσω τμήμα, όπου δύο δακτύλιοι συνενώνονται από ένα ελλειπτικό σχήμα… είναι ένα στοιχείο που αναμφίβολα προσθέτει περισσότερους πόντους στην εξωτερική εικόνα της συσκευής. Και αν το μαύρο χρώμα σας φαίνεται πολύ… διακριτικό, υπάρχει και το Starry Blue που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Το Nova 9, όμως, δημιουργήθηκε κυρίως για μια ομάδα χρηστών… τους content creators! Άλλωστε, σχεδόν όλοι μας ανήκουμε πια σε αυτήν, ειδικά αν χρησιμοποιούμε πλατφόρμα όπως το Instagram και το TikTok για να εκφραστούμε με εικόνες και βίντεο. Έτσι, η HUAWEI έδωσε μεγάλη προσοχή στο camera setup του nova 9, που έρχεται με ένα πανίσχυρο Ultra Vision Camera System στα 50MP για ιδανικό φωτογραφικό αποτέλεσμα στις παραδοσιακά «δύσκολες» νυχτερινές λήψεις, στα panoramas, στα portraits και στις εξαιρετικά κοντινές λήψεις. Βέβαια, ο main sensor των 50MP δεν «στέκει» μόνος του, καθώς έχει στο πλευρό του μία Ultra Wide Angle Camera στα 8MP, μία depth camera στα 2MP και μια Macro Camera που σας δίνει τη δυνατότητα για κοντινές λήψεις που φτάνουν μέχρι τα 4cm. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κύρια κάμερα της συσκευής έρχεται με έναν 1/1.56-inch sensor με RYYB χρωματικό φίλτρο, το οποίο επιτρέπει στον αισθητήρα να εμφανίζει εξαιρετική ευαισθησία απέναντι στο φως, συγκεντρώνοντας ακόμη 40% περισσότερο φως σε σύγκριση με έναν στάνταρ RGGB σένσορα.

Καλύτερη «αντίδραση» στο φως σημαίνει και μεγαλύτερη καθαρότητα και ευκρίνεια στο φωτογραφικό αποτέλεσμα. Και επειδή ως είθισται η HUAWEI επενδύει στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών της, για ακόμη μεγαλύτερη βελτιστοποίηση στην ποιότητα φέρνει στο προσκήνιο την XD Fusion Engine, μια ειδική εξελιγμένη τεχνολογία που «παντρεύει» αλγορίθμους και σύγχρονες φωτογραφικές τεχνικές για να εμπλουτίζει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις φωτογραφίες που τραβάει ο χρήστης με το Nova 9. Όταν μάλιστα βάζει και το «χεράκι» της η A.I., το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες!

Οι τεχνολογίες που ενσωματώνει η κάμερα είναι πραγματικά πολλές και λειτουργούν «αθόρυβα» στο παρασκήνιο για να έχετε το καλύτερο, δυνατό αποτέλεσμα στις τελικές λήψεις σας. AI Beauty, Night Selfie Video, Anti-Distortion, Extreme Night Shot, High-Res Potrait είναι μόνο λίγες από αυτές! Φυσικά το Nova 9 δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει και μια εξαιρετική selfie cam, η οποία δύναται να τραβήξει φωτογραφίες στα 32MP. Η εμπρόσθια κάμερα του mid-ranger της HUAWEI δίνει άλλη διάσταση στον όρο high-resolution selfie, προσφέροντας μοναδικά ρεαλιστικό αποτέλεσμα στους τόνους του δέρματος και beautification options που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη. Και επειδή το video recording είναι (κακά τα ψέματα) η «αχίλλειος πτέρνα» πολλών συσκευών, το nova 9 σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει, καθώς προσφέρει ανάλυση 4Κ (τόσο από την rear όσο και από την selfie camera), ενώ ενσωματώνει αρκετές ενδιαφέρουσες τεχνικές για video recording, όπως είναι για παράδειγμα το AIS video stabilization, το continuous front/rear recording και το dual-view recording. Το video editing με το nova 9 ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο, ενώ εάν ανήκετε σε εκείνους που κυριολεκτικά «βαριούνται» να συνθέσουν το επόμενο video τους, η λειτουργία One-Click Video Creation, αναλαμβάνει τα «δύσκολα» για να δημιουργήσει ένα ενιαίο video από τα ήδη υπάρχοντα clips και να καταστήσει το video σας… social media ready. Πραγματικά, εάν σας αρέσει το Vlogging είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λατρέψετε το nova 9!

Πως ολοκληρώνεται η multimedia εμπειρία; Φυσικά με την OLED οθόνη των 6,57” που έχει FullHD+ ανάλυση (1080×2340 pixels), 120Hz refresh rate για μια εκπληκτικά ομαλή εμπειρία χρήσης και smooth gaming αλλά και αναπαραγωγή video και HDR10 για εξαιρετική απεικόνιση κάθε σκηνής, σε συνδυαμό με το «πραγματικό μαύρο» χρώμα που μόνο ένα OLED panel μπορεί να προσφέρει. Ειδικά για τους gamers, το touch sensing rate των 300Hz κάνει την απόκριση στα αγγίγματά σας να είναι αστραπιαία, ώστε να μην ξαναβιώσετε input lag, χάρη και στον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 778G της Qualcomm!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η mobile καθημερινότητά μας «απαιτεί» συσκευές που να μπορούν να αντέξουν στην… πίεση, αλλά και να μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά σε επίπεδο αυτονομίας μια εξαιρετικά πολυάσχολη μέρα. Το Nova 9 ανήκει στην κατηγορία των συσκευών που παίρνουν δέκα με τόνο στον νευραλγικό τομέα της αυτονομίας. Συγκεκριμένα, έρχεται με μπαταρία στα 4300mAh και με μια σειρά από λειτουργίες που επιτρέπουν την καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, για τους χρήστες που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και έχουν την τάση να… «βιάζονται», το nova 9 υποστηρίζει τεχνολογία SuperCharge, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτούνται μόλις 18 λεπτά για να φορτίσει από το 0 έως το 60% και 38 λεπτά για να φτάσει στο 100%.

Φυσικά, σαν γνήσια συσκευή HUAWEI, το Nova 9 συνεργάζεται άψογα με το HUAWEI laptop σας για πανεύκολη, ασύρματη ανταλλαγή αρχείων με ένα άγγιγμα, σε χρόνο “dt”, μέσω WiFi! Τέρμα τα καλώδια και η χρονοβόρα μεταφορά δεδομένων από «φάκελο σε φάκελο». Τέλος, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του EMUI 12.0 της εταιρείας κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ευχάριστη, με λειτουργίες όπως το MeeTime για video κλήσεις με έως και 12 άτομα ταυτόχρονα, την απομακρυσμένη αυτο-φωτογράφηση (Remote Shutter), το Gaze Sensing κ.λπ.!

Το HUAWEI Nova 9 είναι το all-around smartphone που κάθε απαιτητικός χρήστης θα ήθελε στο χέρι του, αλλά ειδικά σχεδιασμένο για τους δημιουργούς περιεχομένου και τη νέα γενιά “creative” χρηστών, με έμφαση στην κάμερα, τις έξυπνες λειτουργίες και φυσικά την εντυπωσιακή εμφάνιση!

Μέσα από το HUAWEI nova 9 μπορείτε να ανακαλύψετε και τον μοναδικό κόσμο του AppGallery και να δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Το AppGallery αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Το AppGallery έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη συνεργασία με προγραμματιστές τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, για να παρέχει τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στους χρήστες. Στην Ελλάδα, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut. Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας

Περισσότερες πληροφορίες για το HUAWEI nova 9 θα βρείτε στο: https://consumer.huawei.com/gr/phones/nova9/

Αποκτήστε το εύκολα και γρήγορα στο huaweistore.gr

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...