mostradamos Δημοσιεύτηκε December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Μιας και το συμβόλαιο μου με τη Forthnet λήγει σε ένα μήνα ψάχνομαι να βρώ πάροχο να μου δίνει τουλάχιστον 50άρα γραμμή. Μένω σε πολυκατοικία όπου στο από πάνω διαμέρισμα στο οποίο μένουν οι γονείς μου, έχουν 50αρα από COSMOTE (την αναβάθμισαν πριν κάνα δίμηνο). Ρώτησα και εγώ με τη σειρά μου την COSMOTE για να πάρω 50αρα γραμμή ή και 100αρα αν γίνεται. Μου απάντησαν ότι δεν μπορώ να πάρω μεγαλύτερη από 24αρα. Όταν τους ρώτησα, πως γίνεται το ακριβώς από πάνω διαμέρισμα να έχει 50αρα και εγώ περιορίζομαι σε 24 δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση. Σας φαίνεται λογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Για κάνε έναν έλεγχο εδώ και πες μας... https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=bus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Μιας και το συμβόλαιο μου με τη Forthnet λήγει σε ένα μήνα ψάχνομαι να βρώ πάροχο να μου δίνει τουλάχιστον 50άρα γραμμή. Μένω σε πολυκατοικία όπου στο από πάνω διαμέρισμα στο οποίο μένουν οι γονείς μου, έχουν 50αρα από COSMOTE (την αναβάθμισαν πριν κάνα δίμηνο). Ρώτησα και εγώ με τη σειρά μου την COSMOTE για να πάρω 50αρα γραμμή ή και 100αρα αν γίνεται. Μου απάντησαν ότι δεν μπορώ να πάρω μεγαλύτερη από 24αρα. Όταν τους ρώτησα, πως γίνεται το ακριβώς από πάνω διαμέρισμα να έχει 50αρα και εγώ περιορίζομαι σε 24 δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση. Σας φαίνεται λογικό αυτό;Η εσένα δουλεύουν η τους γονείς σου οτι έχουν 50άρα και καλά.. η επεσες σε τελείως τρόμπα.Τσέκαρε όλα τα ενδεχόμενα.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. December 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 6 ώρες πριν, zerokill said: Η εσένα δουλεύουν η τους γονείς σου οτι έχουν 50άρα και καλά.. η επεσες σε τελείως τρόμπα. Τσέκαρε όλα τα ενδεχόμενα. Sent from my iPhone using Tapatalk Μετρησα ταχυτητα στους γονεις μου, νταξει δεν ειναι καρφι 50αρα αλλα παιζει εκει κοντα η ταχυτητα. Εντωμεταξυ μιλησα δυο φορες με Cosmote στο τηλεφωνο, με συνδεσαν με το εμπορικο και το τεχνικο τμημα. Το αποτελεσμα ιδιο: για εμενα μεχρι 24αρα. Αν θελω 50αρα ή μεγαλυτερη μονο με Fiber (δλδ νεα καλωδιωση)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 1 ώρα πριν, mostradamos said: Μετρησα ταχυτητα στους γονεις μου, νταξει δεν ειναι καρφι 50αρα αλλα παιζει εκει κοντα η ταχυτητα. Εντωμεταξυ μιλησα δυο φορες με Cosmote στο τηλεφωνο, με συνδεσαν με το εμπορικο και το τεχνικο τμημα. Το αποτελεσμα ιδιο: για εμενα μεχρι 24αρα. Αν θελω 50αρα ή μεγαλυτερη μονο με Fiber (δλδ νεα καλωδιωση)... Με FTTH εννοείς; Αν εχεις επιδοτηση στην περιοχή σου αξίζει Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 3 ώρες πριν, mostradamos said: Μετρησα ταχυτητα στους γονεις μου, νταξει δεν ειναι καρφι 50αρα αλλα παιζει εκει κοντα η ταχυτητα. Εντωμεταξυ μιλησα δυο φορες με Cosmote στο τηλεφωνο, με συνδεσαν με το εμπορικο και το τεχνικο τμημα. Το αποτελεσμα ιδιο: για εμενα μεχρι 24αρα. Αν θελω 50αρα ή μεγαλυτερη μονο με Fiber (δλδ νεα καλωδιωση)... Τί εννοείς "μέτρησα".... Δεν ξέρεις πως βλέπουμε την ταχύτητα μιας γραμμής? Μπες μέσα στο ρούτερ και δες σε τί ταχύτητα συγχρονίζει. Δεν κάνουμε download.... Επίσης στο άλλο που σε ρώτησα πιο πάνω με έγραψες, δεν απάντησες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts