Jump to content

DEAL! Το σπαστό, ηλεκτρικό ποδήλατο Himo Z16 μόνο στα €449,99!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Εκτός από τα «κλασικά» μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων υπάρχει και μια μικρότερη κατηγορία, πολύ πιο ευέλικτη και οικονομική, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς σας. Το HIMO Z16 που βρήκαμε στο TomTop.com σε προσιτή τιμή είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτών των μοντέλων!

Είναι σπαστό και έχει διαστάσεις μόλις 86x65x23cm όταν το διπλώνετε (140x55x105cm σε λειτουργική κατάσταση), ενώ το βάρος του δε ξεπερνά τα 22,5 Kg, έτσι μεταφέρεται εύκολα. Ο σκελετός του είναι από ατσάλι και έρχεται σε μαύρο χρώμα, μπορεί να υποστηρίξει αναβάτες έως 100 Kg και διαθέτει μια πολύ άνετη και βολική σέλα αλλά και πίσω ανάρτηση (!) ώστε να μη κουράζεστε, ακόμα και όταν διανύετε μεγάλες αποστάσεις.

Το ίδιο ισχύει και για την ανάρτησή του στο πίσω μέρος, αφού βοηθά πολύ στον τομέα της άνεσης, σε συνδυασμό με τους τροχούς των 16″. Έτσι, το μοντέλο αυτό συνδυάζει μικρό μέγεθος και ευελιξία με άνετη χρήση και αυτονομία έως 55-80 Km, χάρη στη μπαταρία των 10Ah και τα ενσωματωμένα πετάλια του, ώστε να φτάνετε και να διατηρείτε πολύ άνετα την ταχύτητα των 25 Km/h.

Διαθέτει δισκόφρενα εμπρός-πίσω, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας στον πίσω τροχό έχει ισχύ 250W και επαναφορτίζεται πλήρως σε περίπου 5 ώρες.

Βρείτε το HIMO Z16 μόνο στα €449,99 στο TomTop.com!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...