Nagata Δημοσιεύτηκε November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2021 Πανευτυχείς νιώθουν χιλιάδες ιδιοκτήτες των έξυπνων ρολογιών Huawei Watch GT 2 και Huawei Watch GT 2e, καθώς λαμβάνει κι άλλη ενημέρωση λογισμικού και πλέον θα επιτρέπεται η λήψη εφαρμογών τρίτων. Ο ενημερωμένος αριθμός έκδοσης firmware του Huawei WATCH GT 2 46mm είναι 11.0.14.77/78. Ο ενημερωμένος αριθμός έκδοσης του Huawei WATCH GT 2 42mm είναι 11.0.14.57. Και ο ενημερωμένος αριθμός έκδοσης του Huawei WATCH GT 2e είναι 11.0.14.25. Το περιεχόμενο ενημέρωσης των τριών ρολογιών είναι περίπου το ίδιο. Εκτός από την υποστήριξη λήψης εφαρμογών τρίτων, μπορεί επίσης να εγκαταστήσει εφαρμογές για την υγεία της καρδιάς, να μετρήσει δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία της καρδιάς μέσω του ρολογιού και να βελτιστοποιήσει τη σταθερότητα του συστήματος. Για να κάνετε λήψη εφαρμογών τρίτων, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή sports and health στα huawei smartphones. Το τελευταίο πρέπει να ληφθεί μέσω του EMUI 4.0 και άνω ή του HarmonyOS. Και τα δύο ρολόγια βγήκαν στην αγορά πριν από μερικά χρόνια. To Huawei WATCH GT 2 ήρθε ένα χρόνο νωρίτερα το 2019 . Όπως και να έχει, αυτά τα δύο μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή και ανήκουν στην κατηγορία high-end smartwatches. Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, το Huawei WATCH GT 2 έλαβε μια άλλη ενημέρωση συστήματος, η οποία έφερε πολλές βελτιώσεις. Εκτός από τη βελτιστοποίηση της σταθερότητας του συστήματος, πρόσθεσε επίσης προσαρμοσμένες αθλητικές λειτουργίες και λειτουργίες απομακρυσμένης κάμερας. [via] back to the Article Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Θα προτιμούσα να ξεκλείδωναν το NFC που έχει το GT2 μου, και το έχουν κλειδωμένο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 6 ώρες πριν, tsiftsism said: Θα προτιμούσα να ξεκλείδωναν το NFC που έχει το GT2 μου, και το έχουν κλειδωμένο. Για ανέπαφες πληρωμές σωστά; Το ότι δεν το ξεκλειδώνουν σχετίζεται με το ban της. Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές τραπεζών που έχει βγάλει για το οικοσύστημα της. Και εκεί δεν λειτουργούν οι ανέπαφες.. 1 Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Για το gt2 pro καμια αναβάθμιση ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Πράγματι για το gt2 pro γιατί δεν υπάρχει αναβάθμιση ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Just now, Megalos said: Πράγματι για το gt2 pro γιατί δεν υπάρχει αναβάθμιση ? Γιατί στο pro μπορείς να εγκαταστήσεις ήδη εφαρμογές Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 1 hour ago, venduza said: Γιατί στο pro μπορείς να εγκαταστήσεις ήδη εφαρμογές Με ποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 7 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Με ποιον τρόπο? Πας στην εφαρμογή υγεια/συσκευες/AppGallery και εκεί θα βρεις κάμποσες Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marabboo Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Καλημέρα! Ξέρει κανείς πως γίνεται η εγκατάσταση του νέου firmware; Γιατί μέσω τη εφαρμογής "Υγεία" δε βρίσκει το νέο firmware. Είμαι χρήστη GT2e και OnePlus 8 Pro με Android 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 (edited) Χαιρετώ την παρέα. Πριν δύο μέρες το αγόρασα και εγώ. Ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα.η θερμοκρασία σώματος δεν δουλεύει; Είμαι στην έκδοση 1.0.13.26. Δεν έχω Huawei κινητό. Να φανταστώ ότι είμαι πίσω στην αναβάθμιση; Εάν ναι τι πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ Edited December 3, 2021 by pazu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Σε κινητο που δεν ειναι Huawei,υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts