Jump to content

Νέα γραφικά στοιχεία και δυνατότητες από την Samsung μέσω update για τα Galaxy Watch


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ελάχιστες ώρες έχουν περάσει αφού η Samsung ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί μια ενημέρωση λογισμικού για τα Samsung Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 και Galaxy Watch 3, η οποία φέρνει νέες λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία και την εξατομίκευση. Λάβετε υπόψη ότι δεν έρχονται όλες οι λειτουργίες στο πρώτο Galaxy Watch, επομένως μην έχετε πολύ μεγάλες ελπίδες εάν έχετε το αρχικό μοντέλο.

Πρώτα απ ‘όλα, μια βελτιωμένη λειτουργία ανίχνευσης πτώσης θα είναι  διαθέσιμη για το Galaxy Watch 2 και το Galaxy Watch 3, με τη διαφορά ότι τώρα μπορείτε να επιλέξετε να αυξήσετε την ευαισθησία για ανίχνευση πτώσης, που λειτουργεί ακόμα και αν δεν κινείστε (πριν την πτώση). Θα σταλεί ειδοποίηση SOS σε προκαθορισμένα άτομα εφόσον συμβεί κάτι.

Η Samsung αναφέρει ότι “Με τη νέα ενημέρωση, μπορείτε πλέον να προσθέσετε τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας σε μια πρόκληση, παλεύοντας για να δείτε ποιος μπορεί να πάει πιο μακριά ή πιο γρήγορα, είτε δουλεύοντας ως ομάδα είτε ανταγωνιζόμενοι ο ένας τον άλλο ξεχωριστά”. Η εταιρεία φέρνει επίσης περίπου 10 νέα watchfaces.

Σε άλλα νέα, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση One UI 4 με Android 12 στη σειρά Samsung Galaxy S21, η οποία αποτελείται από τα S21, S21 Plus και S21 Ultra από τις 15 Νοεμβρίου, δηλαδή από εχθές.

Ακόμη, η ενημέρωση που κυκλοφορεί θα προσφέρει μια πολύ καλύτερη εμπειρία, χωρίς σφάλματα και θα προσφέρει μια αρκετά κομψή και καθαρή εμπειρία σε σύγκριση με την έκδοση beta του πρώτου σταδίου.

Για να μην ξεχνιόμαστε, το One UI 4 της Samsung είναι το skin της εταιρείας για την ενημέρωση Android 12 και φέρνει μαζί της νέες προσαρμογές για τις συσκευές, όπως νέες χρωματικές παλέτες που θα επιτρέψουν στους χρήστες να αλλάξουν την εμφάνιση και την αίσθηση των εικονιδίων της εφαρμογής, της ταπετσαρίας , ειδοποιήσεις και νέα αρχική οθόνη. 

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...