Jump to content

Με 125W φόρτιση θα έρχεται το Oppo Find X4


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Πέφτει η αυλαία για τ0 2021 και είναι απολύτως φυσικό να βλέπουμε τους κατασκευαστές smartphones να προχωρούν στις προετοιμασίες για το 2022. Η Oppo, μια από τις πιο δημοφιλείς κινεζικές εταιρείας, είναι ιδιαίτερα απασχολημένη με τον ήδη υπάρχοντα στόλο συσκευών, όμως νέα στοιχεία δείχνουν ότι η εταιρεία προετοιμάζει το έδαφος για το επερχόμενο Oppo Find X4. Μια διαρροή αποκαλύπτει τις δυνατότητες φόρτισης της συσκευής και είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Η Oppo δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη σειρά Oppo Find X. Τα πραγματικά κορυφαία smartphone “Oppo” ανήκουν στη συγκεκριμένη σειρά. Σύμφωνα με τον χρήστη Digital Chat Station, η σειρά Oppo Find X4 θα προωθήσει τη γρήγορη φόρτιση με ταχύτητες 125 W. Αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από την ισχύ που προσφέρει το Oppo Find X3 Pro. Η φετινή ναυαρχίδα έχει γρήγορη φόρτιση 65 W. Η “φόρτιση 125W” είναι σίγουρα γνωστή για όσους παρακολουθούν τα νέα της Realme. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος που έρχεται στα επόμενα premium μοντέλα της Realme. Ωστόσο, είναι φυσικό να βλέπουμε τις δύο “αδελφές εταιρείες” να μοιράζονται ίδιες τεχνολογίες.

Δυστυχώς, δεν είναι πολλά γνωστά για το Oppo Find X4 αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αναμένουμε κάποια σοβαρή βελτίωση όσον αφορά τις επιδόσεις. Για παράδειγμα, οι δύο παραλλαγές πιθανότατα θα φέρουν το Qualcomm Snapdragon 898 SoC. Η επερχόμενη πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon θα είναι παρούσα σε μια πληθώρα κορυφαίων smartphones το επόμενο έτος. Οι ναυαρχίδες της Oppo σίγουρα θα διαπρέψουν και σε άλλες πτυχές, όπως οι κάμερες, κ.ά.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...