Georgia620 Δημοσιεύτηκε November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2021 (edited) Γειά σας η βοήθειά σας σε προηγούμενη αγορά μου ( HONOR 10) ήταν πολύτιμη μιάς και το κινητό βγήκε άριστο και το ευχαριστήθηκα πραγματικά. Ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσω και μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε αυτές τις συσκευές. OnePlus 8T 462 Eυρώ Mi 11 Lite 5G 338 Realme GT Master Edition 341 Samsung Galaxy A52 5G 423 Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC 263 Ο προβληματισμός μου είναι ότι τα 462 του One plus μου είναι αρκετά τα λεφτά και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει πραγματικά αυτή τι διαφορά όπως και το Α52. Αυτό που θέλω είναι καλή κάμερα όσο γίνεται σε αυτά τα λεφτά , 5G , ένα καλό επεξεργαστή και επαρκή μνήμη. Ξέρω ότι θα μου πείτε συγκρίνω ανόμοια τηλέφωνα και τιμές αυτό που θέλω είναι το πιο τίμιο από αυτά με όσο προς τα κάτω τιμή VFM δηλαδή🙃. Αν είμαι τελείως λάθος στο σκεπτικό μου μη δώσετε σημασία. Όπως και αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Edited November 7, 2021 by Georgia620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Το Realme πιστεύω ότι θα σε καλύψει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Εφόσον ψάχνεις vfm παίρνεις το φθηνότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Realme GT και Samsung A52s έχουν τις καλύτερες κάμερες, είναι και πολύ καλές συσκευές. Και το 8t είναι εξαιρετική συσκευή αλλά είναι σχεδόν 2 ετών μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Από αυτά εγώ είμαι με το OnePlus 8T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts