Nrg Δημοσιεύτηκε September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2005 Εχω ενα hp deskjet 5150 και εχει καποιες μερες που εκτυπωνει στραβα, δηλαδη ολο το κειμενο εχει μια κληση προς τα αριστερα. Μεσω του μενου του εκτυπωτη εκανα ευθυγραμμιση (βαθμονομηση) αλλα και καθαρισμο των κεφαλων (ασχετο αλλα...) αρκετες φορες αλλα τιποτα. Επειδη θελω να εκτυπωσω κατι εως αυριο και η υποστηριξη ειναι κλειστα ελεγα μηπως εχει αντιμετοπισει κανεις παρομοιο προβλημα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Στο site της Hp υπαρχει οnline support παντως. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Στο site της Hp υπαρχει οnline support παντως. Δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ki egw to idio akrivws provlhma exw edw kai arketo kairo(me allo montelo ths HP),alla akrh den exw vrei... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polakias Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον HP 660C, σχετικά παλιό, αλλά και καλά από τους καλύτερους! Τελικά μόνο μία λύση υπήρχε: Αλλαγή εκτυπωτή! Πήρα τον Epson Stylus C86 και ησύχασα! Κορυφαία εκτύπωση και καθόλου λάθη στο χαρτί! Παράθεση http://www.vwpoloclub.gr VW Polo 9N 16V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Μήπως τραβάει στραβά το χαρτί? Θυμάμαι στον HP μου συνέβαινε αυτό πότε-πότε... Ρίξε μια ματιά στο tray, εκεί που έχει το ...αυτό τέλος-πάντων που πιέζει το χαρτί προς τα δεξιά και το κρατάει ίσιο (λογικά πρέπει να έχει κάτι τέτοιο, δεν τον ξέρω αυτόν τον εκτυπωτή αλλά όλοι έχουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Μήπως τραβάει στραβά το χαρτί? Θυμάμαι στον HP μου συνέβαινε αυτό πότε-πότε... Ρίξε μια ματιά στο tray, εκεί που έχει το ...αυτό τέλος-πάντων που πιέζει το χαρτί προς τα δεξιά και το κρατάει ίσιο (λογικά πρέπει να έχει κάτι τέτοιο, δεν τον ξέρω αυτόν τον εκτυπωτή αλλά όλοι έχουν). Τελικα ακριβως αυτο συνεβαινε ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Μήπως τραβάει στραβά το χαρτί? Θυμάμαι στον HP μου συνέβαινε αυτό πότε-πότε... Ρίξε μια ματιά στο tray, εκεί που έχει το ...αυτό τέλος-πάντων που πιέζει το χαρτί προς τα δεξιά και το κρατάει ίσιο (λογικά πρέπει να έχει κάτι τέτοιο, δεν τον ξέρω αυτόν τον εκτυπωτή αλλά όλοι έχουν). Dystyxws gia mena,ayto htan to prwto pragma pou tsekara otan prwtoparousiasthke to provlhma,alla...tipota. Lysh den exw vrei kai mallon mono me thn allagh ektypwth 8a vrw apo oti fainetai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Ίδιο πρόβλημα έχει αδερφή μου κι ένας φίλος μου με κάποιον HP (δε θυμάμαι ποιόν). Ότι και να δοκιμάσαμε, απέτυχε. Μέχρι και σε τεχνικό τον πήγε η αδερφή μου, ο οποίος κατέφερε να τον κάνει να τυπώνει λίγο καλύτερα, αλλά πάλι δεν κατάφερε να τον ευθυγραμμίσει τελείως :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts