Jump to content

AmericasArmy Online game.

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pedes to pexnidi iparxi edo ke 1,2 xronia tulaxiston. ine i xara tu hacker. mhn asxoliste an den exete skopo na kanete oti ke oi alloi. to mono pu tha kataferete ine na sas spasun ta naeura ke polla restart ston ipologisti sas pu tha prokalun oi alloi xristes. iparxun polla prg gia hacking. an ta valete to euxaristithite allios tha sas skotonun esa apo tixus tha vlepun pu iste ke alla tetia....

Aπ'όταν βγήκε η αναβάθμιση του παιχνιδιού σε 2.4.0 κι αυτή του PunkBuster το φαινόμενο έχει μειωθεί τόσο πολύ που ούτε εμείς οι απλοί χρήστες το περιμέναμε.Από τότε ζήτημα αν έχω πετυχεί 2-3 φορές h4x0r.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω κάνει άπειρα restart, μέχρι και φορμάτ έκανα (όχι εξαιτίας του παχνιδιού βέβαια), αλλά ακόμα αποτέλεσμα κανένα...

Με το που πατήσω το δεύτερο κλικ, ανάβει μόνιμα to led του HDD και κολλάει το σύμπαν...

Μήπως φταίει το exe? Να προσπαθήσω να το κατεβάσω ξανά?

:confused:

Απενεργοποίησα στιγμιαία και το on-access scanning του ZoneAlarm, αλλά και πάλι τίποτα... :(

Πάω να το ξανακατεβάσω... :what:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Εχω δυο ερωτησουλες:

1. Στην πτωση με το αλεξιπτωτο, πως στο καλο πεφτουμε μεσα στον κυκλο?

2. Στο training medic,εκει που συμπληρωνεις ενα φυλλαδιο με multiple choice, οταν τελειωσεις πως συνεχιζει? Το ειχα τελειωσει το φυλλαδιο ολο και περιμενα κανα πενταλεπτο αλλα δεν συνεχιζε.

Μήν μου λέτε για το CS οτι δέν υπάρχουν CHEATERS/HACKERS άστο καλύτερα φίλε μου πιο παλιά καραβάνα απο μένα στα online games και internet δέν υπάρχει στήν ελλάδα (1982) αν σου λέει τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι το εχω "Original" 60 ευρω το πλήρωσα εχω πρόσβαση σε κανονικούς σερβερς αλλα το έχω ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ολο "cheaters" πετυχαίνω ή "ηλίθιους admins"

Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν "κακοί παίκτες" το θέμα είναι οτι στο America's Army 2.4.0 + Punkbuster αν παίζεις σε "Official or Authorized Servers" δύσκολα θα μπεί "Cheater/Hacker" σύντομα που και ο δίκος μας Server θα είναι online μπορείτε να το δείτε και μόνοι σάς το Anti Cheat Script στόν Server μάς πιάνει κατά 99.9% μάζι με το Punk Buster Screen Shot Tool τούς "Cheaters/Hackers" τώρα που βγαίνει η νέα έκδοση του Americas Army διορθώνει όλα τα περίεργα Bugs πού εχει.

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Μήν μου λέτε για το CS οτι δέν υπάρχουν CHEATERS/HACKERS άστο καλύτερα φίλε μου πιο παλιά καραβάνα απο μένα στα online games και internet δέν υπάρχει στήν ελλάδα (1982) αν σου λέει τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι το εχω "Original" 60 ευρω το πλήρωσα εχω πρόσβαση σε κανονικούς σερβερς αλλα το έχω ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ολο "cheaters" πετυχαίνω ή "ηλίθιους admins"

Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν "κακοί παίκτες" το θέμα είναι οτι στο America's Army 2.4.0 + Punkbuster αν παίζεις σε "Official or Authorized Servers" δύσκολα θα μπεί "Cheater/Hacker" σύντομα που και ο δίκος μας Server θα είναι online μπορείτε να το δείτε και μόνοι σάς το Anti Cheat Script στόν Server μάς πιάνει κατά 99.9% μάζι με το Punk Buster Screen Shot Tool τούς "Cheaters/Hackers" τώρα που βγαίνει η νέα έκδοση του Americas Army διορθώνει όλα τα περίεργα Bugs πού εχει.

Στο παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος πρόβλημα με τους cheaters, από την στιγμή που:

Υπάρχουν πολλές επιλογές στους servers και στα maps. Μπορεί να αλλάξει πίστα κάποιος που έχει πρόβλημα με κάποιον που του χαλάει την διάθεση (cheater).

Απλά πρέπει να είστε σίγουροι ότι είναι όντως είναι cheater κάποιος. Κοιτάξτε το δικό σας ping πρώτα και μετά το δικό του. Αν αυτός έχει 12 ping π.χ. και εσείς 25+, τότε φυσικό είναι να σας "στέλνει" με μερικές σφαίρες. Οι δικές σας σφαίρες, σε σχέση με το δικό του, χαμηλό ping, είναι χαμένα δεδομένα (αλλού νομίζετε ότι βαράτε και αλλού πάνε οι σφαίρες σας).

Αν βλέπετε κάποιον να κοιτάει τους τοίχους, τον ουρανό (αν βρέχει), δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει (φαίνεται αυτό από το αν π.χ., εσείς ακούτε τον εχθρό στα ακουστικά σας και αυτός κάνει σβόυρες στο ίδιο σημείο χωρίς να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του - κάτι που σημαίνει πως, ούτε ήχο καλό έχει ούτε ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι γενικώς) και αυτός καθαρίζει όλη την ομάδα σας, τότε δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη ότι "κάτι τρέχει". Συνήθως όμως οι cheaters φεύγουν μετά από 1-2 γύρες (δοκιμάζουν ότι έχουν να δοκιμάσουν και την κάνουν).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

File mou pantos to Americas Army gia mena einai to kalytero online game oso gia to CS an kai exo plirosei gia na to agoraso to METANOIOSA den ta aksizei ta 60 euro pou edosa gia HL 2 kai CS 2 Source dystyxos kai oi ellinikoi servers einai sucks!!! kai merikoi admins. opote kalytera Americas Army ston diko mou server para se allous me myria provlimata.

Auta

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

File mou pantos to Americas Army gia mena einai to kalytero online game

Auta

Σε αυτό συμφωνούμε 1000%.

Αυτό ήθελα να πω στο παραπάνω post. Δεν πρέπει να αφήσει κάποιος το AA επειδή έχει συναντήσει κάποιους Hackers ή επειδή χάνει τις πρώτες φορές.

Δεν έχω ξαναδει online game (και έχω αρκετή τρέλα για να το έχω ψάξει αρκετά αυτό), το οποίο να είναι τόσο καλό ;)

(Είμαι στο 93 honor. Έχω δει και έχω δει σε αυτό το παιχνίδι)...

Πω,πω βρε θηρίο έφτασες 93;;!! :up:

Συνεχίζεις Village; ;)

129026.png?1640591734

Πω,πω βρε θηρίο έφτασες 93;;!! :up:

Συνεχίζεις Village; ;)

:D Άντε να δω πότε θα φτάσω στο 94! (για το 100 έχουμε ακόμα χρόνο)!

Village ελάχιστα έως καθόλου. Δεν ανοίγουν πολλοί servers εκεί και αυτοί που υπάρχουν, έχουν μεγάλο ping (τζάμπα θα μπω δηλαδή) :X

Στην SF PCR βρίσκομαι το τελευταίο διάστημα. Περιμένω την νέα έκδοση τώρα!

Νέα έκδοση;;!!:yahoo:Πότε αναμένεται και τί προσθήκες θα έχει; :)

129026.png?1640591734

Νέα έκδοση;;!!:yahoo:Πότε αναμένεται και τί προσθήκες θα έχει; :)

Δεν γνωρίζω πολλά, αλλά θα υπάρχουν 2 νέες SF πίστες (sf Extraction η μια), νέα όπλα, νέες πίστες για εκπαίδευση, θα διορθωθούν κάποια bugs και θα λιγοστέψουν τα critical errors. Πολλά γράφονται αλλά σίγουρα μόνο οι Beta testers ξέρουν τι γίνεται. Μπορεί να δωθεί και με νέα μηχανή (unreal) το παιχνίδι, γιατί από ότι λένε, το να διορθώσεις την έκδοση 2.4 δεν είναι και τόσο εύκολο και δεν θα είναι και καλό το αποτέλεσμα.

Ήδη κάποιοι beta servers τρέχουν την 2.5 και κάποιοι Beta testers την δοκιμάζουν. Το patch που θα βγει θα είναι περίπου 77ΜΒ (το Update δηλαδή, γιατί όλη η έκδοση η νέα μπορεί να ξεπεράσει το 1GB). Άντε να τους δω τι θα κυκλοφορίσουν τελικά... :)

It sounds very interesting!Αχά,δηλαδή σε κάθε νέα έκδοση θα κατεβάζουμε το παιχνίδι από την αρχή. :( Ειδικά αν γίνει κάτι με τα critical θα είναι μεγάλο +!

129026.png?1640591734

It sounds very interesting!Αχά,δηλαδή σε κάθε νέα έκδοση θα κατεβάζουμε το παιχνίδι από την αρχή. :( Ειδικά αν γίνει κάτι με τα critical θα είναι μεγάλο +!

Το patch μόνο μπορείς να κατεβάσεις. Συνήθως αυτό κάνω στην αρχή και μετά κάποιο βράδυ κατεβάζω όλη την έκδοση (με dsl δεν χρειάζεται πολλές ώρες) :)

• 2 weeks later...

Σημερα προσπαθω να μπω αλλα οταν παει να κανει log in με τον server μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και με πεταει στα Windows. Μηπως ξερετε τι συμβαινει?

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2011 MHz with 1023MB RAM

Video: RADEON 9700 PRO (6525)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Bridge Crossing <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ,από τα forums του ΑΑ:

Resolution: This issue is from a program that conflicts with PB. There are a few known program that cause this issue. They are listed below. Action needed to resolve, will consist of stopping the application from running while gaming via task manager by using end task: :

3dnasys.exe

CyberCorder: cybrcrdr.exe

Dr. Watson

DU Super Controler

Get Right

Girder 3.2

ItunesHelper.exe

Macro Toolsworks

mIRCStats

MS Office: ctfmon.exe

Paessler Router Traffic Grapher: prtg4.exe

PRTG Traffic Grapher

SpyWatcher

VNC Server

129026.png?1640591734

Κυκλοφόρισε η νέα έκδοση 2.5 :)

Ορμάτε: http://www.americasarmy.com

Σημαντικές διαφορές:

- 2 νέα sf maps (και τα 2 πολύ καλά)

- 1 νέο training

- Διορθώθηκαν κάποια bugs/exploits

- Το recoil έγινε πιο αληθοφανές (άρα και πολύ δύσκολο να στοχεύσεις στο auto mode)

- Το text to speech option είναι σαν να ακούς τον Stephen Hawkins :p

- Μειώθηκε η ακτίνα "δράσης" της χειρομβοβίδας από τα 10m στα 5m

- Υπάρχει αντίκτυπο στην υγεία σας και θα ζαλιστείτε αν σκάσει κοντά σας χειρομβοβίδα ή πέσετε/πηδήξετε από μεγάλο ύψος

129026.png?1640591734

Εγώ που παίζω απο το 01' ζήτημα αν έχω πετύχει hacker μέσα πάνω απο 10-15 φορές :)

Στο κάτω κάτω αν το AA είναι η χαρά του hacker τί να μας πεί και το cs;

Diavasa sxedon ola ta posts sxetika me to americas army. To paixnidi yparxei apo to 1999 kai sthn arxh mporouses na kaneis mono to training otan akomh htan se morfh demo. Mia apo tis prwtes pistes htan to IC kai pisteuw h pio agaphth stous perisoterous gerolukous tou AAO.Oson afora gia tous cheaters uparxoun para polloi kai ta kainourgia hacks ananewnontai sunexeia pernwntas apo evil hack se aimbots bots ktl. Auth thn stigmh sthn ekdosh 2.5 uparxoun hdh polla kainourgia hacks h cheats onamaste ta opws thelete.Vevaia uparxei panta o kindunos gia akurwsh tou account h akoma gia global hardware ban pou shmainei oti apo to sugkekrimeno pc den mporeis na ksanapaikseis an se vrei to PB Punkbuster na cheatareis.Ektos kai an arxiseis na allazeis siga siga ola ta merh apo to pc sou mexri na vreis poio exoun kanei Hardware Ban.Sunhthws thn patane oi sklhroi diskoi prwta kai meta epeksergastes ktl.Mhn mou les loipon oti den uparxoun cheaters.To kalutero tha htan na eleges oti oi katharoi paiktes einai upoeksafaneish.

Στο παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος πρόβλημα με τους cheaters, από την στιγμή που:

Υπάρχουν πολλές επιλογές στους servers και στα maps. Μπορεί να αλλάξει πίστα κάποιος που έχει πρόβλημα με κάποιον που του χαλάει την διάθεση (cheater).

Απλά πρέπει να είστε σίγουροι ότι είναι όντως είναι cheater κάποιος. Κοιτάξτε το δικό σας ping πρώτα και μετά το δικό του. Αν αυτός έχει 12 ping π.χ. και εσείς 25+, τότε φυσικό είναι να σας "στέλνει" με μερικές σφαίρες. Οι δικές σας σφαίρες, σε σχέση με το δικό του, χαμηλό ping, είναι χαμένα δεδομένα (αλλού νομίζετε ότι βαράτε και αλλού πάνε οι σφαίρες σας).

Αν βλέπετε κάποιον να κοιτάει τους τοίχους, τον ουρανό (αν βρέχει), δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει (φαίνεται αυτό από το αν π.χ., εσείς ακούτε τον εχθρό στα ακουστικά σας και αυτός κάνει σβόυρες στο ίδιο σημείο χωρίς να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του - κάτι που σημαίνει πως, ούτε ήχο καλό έχει ούτε ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι γενικώς) και αυτός καθαρίζει όλη την ομάδα σας, τότε δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη ότι "κάτι τρέχει". Συνήθως όμως οι cheaters φεύγουν μετά από 1-2 γύρες (δοκιμάζουν ότι έχουν να δοκιμάσουν και την κάνουν).

Perhs kalo tha htan na vgaleis to universal shield apo to pc sou kai ton teleutaio bot pou exeis perasmeno oson afora thn edosh 2.4.Auta pou les einai istories gai romantikous.Sto army authn thn stigmh akomh kai stous aasa giati stous oficial einai oloi cheatarei ena 90% gia na mhn pw 95% (To allo 5% einai oi noobs=kainourgoi paiktes pou molis ekanan egkastash to game.)Opote mhn paramu8iazete eseis oi sxetikoi ton kosmo me istories pou den einai alhthines. :X :!: :shoot: :rocket: :ban:

Olympos23,wake up from your fantastic world...

Αν εσύ δεν είσαι ικανός με τα εν λόγω παιχνίδια (βλέπε fps) κι είσαι συνέχεια down είναι δικό σου πρόβλημα.

Και καλό θα ήταν να σταματήσεις να παραπληροφορείς τον κόσμο,δε μπορεί να είναι όλοι λάθος κι εσύ ο σωστός.

Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχουν haxors,υπάρχουν όμως λιγότεροι απ'ότι στις προηγούμενες versions.Άμα δε θες να παίζεις οκ δικαίωμά σου,μην επαναλαμβάνεσαι όμως στα ποστς σου προσπαθώντας να μας πείσεις με αερολογίες.

Όσον αφορά τον Πέρη,πόσες φορές σε "καθάρισε";

Αnyway,μου θυμίζεις τους νέους παίκτες που επειδή δε μπορούν να κάνουν ούτε ένα kill παραπονιούνται όλη την ώρα στο παιχνίδι ότι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι cheaters!

129026.png?1640591734

Δεν είναι ανάγκη να μαλώνουμε για ένα παιχνίδι.

Απλά δεν έχω πέσει ποτέ στην παγίδα του να μην ξεχωρίσω κάποιον hacker από έναν καλό παίκτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι (για αυτό μόνο γνωρίζω).

Π.χ., πως να μην μου κάνει εντύπωση όταν ο AIS GCool (αν θυμάμαι καλά το Nick του), ο οποίος είναι και ο πρώτος σε kills στο AA αυτή την στιγμή, με κάνει ban από τον server του, στην 3η γύρα, επειδή το "καθάρισα" (χάναμε στα προηγούμενα 2 rounds), από την στιγμή που με "γνωρίζει" 1.5 χρόνο μέσα από το παιχνίδι; Έχουμε παίξει μαζί (ο άνθρωπος δουλεύει ως νυχτοφύλακας και αρκετά βράδυα έχουμε παίξει μαζί), πολλές φορές και ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Απλά έφτασε η στιγμή που ήθελε να ανέβει στο honor, να ανέβει στην πρώτη θέση στην λίστα των παικτών του παιχνιδιού και τώρα βαράει με ban όποιον τον βαράει με σφαίρες! Fair...

Τώρα του ήρθε να πει ότι "κλέβω" στο παιχνίδι; Άρχισε να μου λέει για κάτι περίεργα screenshots που τράβηξε από εμένα κ.λ.π., ότι θα τα στείλει κάπου για να τα δούνε και άλλοι. Τίποτα δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Το παραπάνω είναι ένα παράδειγμα. Όσες φορές με "κατηγόρησαν" για κάτι τέτοιο, ποτέ δεν μπόρεσαν να το αποδείξουν (ή εγώ έχω το καλύτερο bot του κόσμου :p ή δεν ξέρω τι άλλο). Μου κάνει εντύπωση όμως ότι πολλοί από αυτούς είναι έμπειροι πάικτες, που υποτίθεται ότι ξέρουν να ξεχωρίζουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι.

Αν παίξω στην pipeline (συνήθως παίζω επίθεση - όταν και αν παίξω σε εκείνη την πίστα), δεν ξέρω τι μου γίνεται. Noob x10 είμαι εκεί, όπως και σε αρκετές άλλες. Όμως το να παίζω στην PCR, στην οποία έχω αρκετές ενεργές ώρες και να μου λένε ότι κλέβω, το θεωρώ απλά... βλακεία και δεν δίνω σημασία. Αν είναι Admin αυτός που το λέει, τότε απλά με πετάει και πάω σε άλλον server.

Τέλος πάντως, προτείνω σε όσους έχουν αμφιβολίες για κάποιους οι οποίοι μπορεί να κλέβουν ή απλά να είναι καλοί στο παιχνίδι, να πεισματώσετε περισσότερο και να προσπαθήσετε περισσότερο. Θα δείτε ότι με τον καιρό θα παίζετε πολύ καλύτερα (να υπάρχει και καλό Ping βέβαια).

To clan *.ptwars π.χ., το έχουν πάρει όλοι από φόβο. Οι άνθρωποι όμως παίζουν καλά. Δεν μπορώ να αρχίσω να τους κατηγορώ για διάφορα. Τους έχω δει, τους έχω τσεκάρει, παίζουν γρήγορα-έξυπνα. Αυτό χρειάζεται σε μερικές πίστες π.χ. το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για ένα διάστημα όλο το clan των [Lv] είχαμε πρόβλημα στην Sf Village με hacker ο οποίος μας κυνηγούσε (στην village είναι το πρώτο clan αυτό των [Lv]! Έχω αλλάξει περίπου 20 φορές το username μου απλά και μόνο για να μην με βρίσκει. Δεν τον κυνήγησα ποτέ όμως με το να στείλω κάποιο pm σε devs και υπεύθυνους του παιχνιδιού. Πιτσιρικάς είναι, τρέλα ήταν, θα του φύγει κάποια στιγμή, όπως και έγινε (αυτό γινόταν 1 χρόνο πριν και για 1-2 μήνες). Έχει συμβεί να σκοτώσουμε και hacker μέσα στο παιχνίδι (πρέπει να έχεις και μυαλό για να κάνεις Hacking, όχι απλά να βρίσκεις έτοιμα bot).

Olympos23 πίστεψέ με, το 93 honor που έχω, το κέρδισα μέσα σε περίπου 2 χρόνια (σε 2 μήνες κλείνω 2 χρόνια). Ένα απλό νούμερο είναι, όμως δεν θα το "έπαιζα στα χαρτιά", με το να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για να κάνω hacking στο παιχνίδι και να το χάσω ;)

Edit:

το ότι είμαι Mod εδώ, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να γράψετε κάτι αντίθετο από αυτά που γράφω. Αντιθέτως :)

Mhn mou les loipon oti den uparxoun cheaters.To kalutero tha htan na eleges oti oi katharoi paiktes einai upoeksafaneish.

Εγώ ουδέποτε είπα πως δεν υπάρχουν hackers. Κάθε παιχνίδι έχει, και θα συνεχίσει να έχει γιατί πολύ απλά μερικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν με τίποτα.

Παίζοντας όμως ως επι το πλείστον σε official και leased clan servers (όχι πάντα συγκεκριμένους) έχω πετύχει hacker πολύ λίγες φορές (το 10-15 που είπα δεν ήταν υπερβολή, -όντως- τόσες είναι).

Στην IC για παράδειγμα, αγαπημένη μου πίστα (στην οποία έχω πάνω απο 100 ώρες), έχω πετύχει hacker 2 φορές, μία επι 2.3 (aimbot/wallhack) και άλλη μία περίπου ενα μήνα πρίν βγεί η 2.5 (auto203, θεωρείται και bug).

Όσο για τους υπο εξαφάνιση παίχτες, μάλλον (με όλο το σεβασμό) δεν έχεις παίξει πολύ το παιχνίδι, ή δεν ξέρεις που να παίξεις :)

Στο ΑΑ, ενα απο τα πράγματα που με έκανε να κολλήσω ήταν το ίδιο το community. Αν βρεθείς με σωστούς παίκτες θα παίζεις για ώρες και θα το ευχαριστηθείς κιόλας, αν τώρα πέσεις σε σερβεράκο με δεκάχρονα script kiddies, απλά τους κατεβάζεις ενα καντήλι και φεύγεις ;)

florinaperis: Πρίν λίγους μήνες, και αφού είχα ήδη χάσει ενα 44h account, μπήκα να παίξω στον training server των [s.O.F] (IC)

Με 11h λοιπόν, και πάιζοντας assault έπαιρνα 203/SAW εναλλάξ. Καταλαβαίνεις τί έγινε...μετά απο περίπου μία ώρα τελείωνα κάθε 7δα με ~20 frags και άντε καμιά 3ρα ΚΙΑ. Και τους 6 SOF μέσα τους είχα ξεκλιρήσει :cool:

Με αποτέλεσμα να δέχομαι απειλές απο τον admin τους..."no hacking" και λοιπές παπαρολογίες. Τί να τσεκάρει τα stats μου του είπα, τί να ρίξει pbss, τίποτα...ρίξανε pb ban σε κάποιον άλλον προσπαθώντας να ρίξουνε σε εμένα... μέχρι και βρισίδι άκουσα...

Σε τέτοιες περιπτώσεις πολύ απλά ρίχνεις ενα εμπάργκο στον συγκεκριμένο server και δεν ξαναπαίζεις εκεί και ας είναι και ο μοναδικός που βρίσκεις :rolleyes:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Olympos23,wake up from your fantastic world...

Αν εσύ δεν είσαι ικανός με τα εν λόγω παιχνίδια (βλέπε fps) κι είσαι συνέχεια down είναι δικό σου πρόβλημα.

Και καλό θα ήταν να σταματήσεις να παραπληροφορείς τον κόσμο,δε μπορεί να είναι όλοι λάθος κι εσύ ο σωστός.

Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχουν haxors,υπάρχουν όμως λιγότεροι απ'ότι στις προηγούμενες versions.Άμα δε θες να παίζεις οκ δικαίωμά σου,μην επαναλαμβάνεσαι όμως στα ποστς σου προσπαθώντας να μας πείσεις με αερολογίες.

Όσον αφορά τον Πέρη,πόσες φορές σε "καθάρισε";

Αnyway,μου θυμίζεις τους νέους παίκτες που επειδή δε μπορούν να κάνουν ούτε ένα kill παραπονιούνται όλη την ώρα στο παιχνίδι ότι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι cheaters!

Bil Viper pisteuw kapoia stigmh na se vrw mesa se kapoio map.Elpizw auto na mhn einai kapoio apo ta IC CSAR h PIPELINE giati tha eisai o pelaths ths pistas.Oson afora gia tis ikanothtes mou sto paixnidia den einai kati pou me apasxolei amesa parola auta omws sto AAO meta apo 3000 wres pou exw stis parapanw pistes sunolo ta 5 xronia pou eimai sto army eimai sigouros oti neous san kai esena kserw na tous ksetrupwnw kai na tous ektelw.Oson afora ton Perh an einai autos pou fantazomai kapote gia ena feggari paizame mazi kai sto idio clan asxeta an egw anagkastika na stamatisw gia mia periodo gia proswpikous logous,opote ton kserw san paixth kai kserw kai pws paizei.Esena einai duskolo na se kserw giati eisai kainourgios kai apo oti mporw na katalavw apo ta posts sou eisai kai arketa spectator sto army.tha prepei na ftaseis polla kills akomh gia na mporeseis na milhseis.Ta onomata malboro man mr magoo gia sena einai agnwsta.Opws agnwsta sou einai kai ta prwta dunata clan pou hphrxan sto army.Gia auto kalo tha htan na paikseis arketa akomh na ftaseis se kapoio level kai meta na isws to suzhtame.Oson afora ton Perh gia na mhn kanw kai allo post gia ta account exw kai egw arketa 98 94 93 92 11 23 46 54 kai to klassic 76 pou einai to katharo mou account.Ta alla giati mporei na mhn ksereis einai moufa h alliws nurses account.O perhs kserei.Mia pou eiste kai moderaton tha sou pei. :X See you my customer!!! I will found you to radio room!!!!look out!!! :lol: :shoot: :kill: :knife: :oops: :rocket:

...giati tha eisai o pelaths ths pistas...
...eimai sigouros oti neous san kai esena kserw na tous ksetrupwnw kai na tous ektelw...
...tha prepei na ftaseis polla kills akomh gia na mporeseis na milhseis...
...Gia auto kalo tha htan na paikseis arketa akomh na ftaseis se kapoio level kai meta na isws to suzhtame...
...See you my customer!!! I will found you to radio room...
Μου φαίνεται οτι το topic σιγά σιγά γυρίζει προς το "the more frags I have, the bigger my d**k is"... Όταν ξεφύγετε απο αυτή τη νωοτροπία του 10χρονου gamer το ξανασυζητάμε. Olympos23, με κάθε σεβασμό, τα λεγόμενά σου δεν μου αφήνουν περιθώριο να σκεφτώ τίποτα άλλο.

Πάλι καλά που δεν είναι όλοι ετσι, και οι καινούριοι παίχτες -τις περισσότερες φορές- συναντούν στο παιχνίδι "μεγάλους" πρόθυμους να τους βοηθήσουν...

και όχι άτομα που ξέρουν μόνο να υπερηφανεύονται για τα "leet skills" τους...

Oson afora ton Perh gia na mhn kanw kai allo post gia ta account exw kai egw arketa 98 94 93 92 11 23 46 54 kai to klassic 76 pou einai to katharo mou account

Να ρωτήσω δηλαδή τι εννοείς "καθαρό", ή να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα;

...parola auta omws sto AAO meta apo 3000 wres pou exw stis parapanw pistes sunolo ta 5 xronia pou eimai sto army...

Φίλε, πας 2 χρόνια μπροστά. Έχουμε 2005 το παιχνίδι κυκλοφόρησε 4/7/2002.

Αν έβγαλα λάθος συμπεράσματα, συγχώρεσέ με, αλλα δεν μου άφησες κανένα περιθώριο λάθους :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio