Jump to content

Halloween προσφορές σε δημοφιλές λογισμικό, όπως Windows 10 με 7.4€!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα τα Windows 11 ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους χρησιμοποιούν Windows 10 και έχει ξεκινήσει να ειδοποιεί τους χρήστες όταν είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις των Windows. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο “Έναρξη”> “Ρυθμίσεις”> “Ενημέρωση και ασφάλεια”> “Windows Update” στην κάτω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας για να ελέγξετε μη χειροκίνητα εάν το αρχείο αναβάθμισης είναι έτοιμο.

Η Microsoft είναι αυτή που καθορίζει την προτεραιότητα της διάθεσης της ενημέρωσης στα Windows 11 με βάση παράγοντες όπως οι προδιαγραφές υλικού υπολογιστή (το hardware), οι μετρήσεις αξιοπιστίας και η ηλικία της συσκευής. Εάν δεν έχετε ήδη Windows 10 (απαραίτητη προϋπόθεση για να αναβαθμίσετε δωρεάν σε Windows 11) το Keysfan.com προσφέρει κλειδιά άδειας χρήσης για λογισμικό από τη Microsoft.

Το κλειδί των Windows 11 στο Keysfan.com θα το βρείτε με 17,28€. Μπορείτε όμως να επιλέξετε να λάβετε φθηνότερα τα Windows 10 με 7.4€ και να περιμένετε τη δωρεάν ειδοποίηση αναβάθμισης στα 11.

Αποκτήστε έκπτωση 50% σε Windows 11 και άλλα Windows προϊόντα χρησιμοποιώντας το κουπόνι SKF50

Αποκτήστε έκπτωση 60% σε Office προϊόντα χρησιμοποιώντας το κουπόνι SKF60

Αποκτήστε έκπτωση 60% σε bundle πακέτα Windows + Office χρησιμοποιώντας το κουπόνι SKF60

Οι παραπάνω προσφορές δεν θα διαρκέσουν πολύ, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση για αυτές από όλο τον κόσμο, οπότε αν θέλετε να έχετε νέο λειτουργικό σύστημα και σουίτα εφαρμογών Microsoft, τότε είναι η ώρα να αναβαθμίσετε.

Σχετικά με το keysfan

Η Keysfan υπερηφανεύεται που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαδικτυακούς πωλητές ψηφιακών κλειδιών λήψης για διαφορετικά λογισμικά και παιχνίδια. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα της και απολαμβάνουν τις εκπτώσεις και τα γνήσια κλειδιά προϊόντων της. Προσθέστε σε αυτήν την παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη πελατών μας, δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε καλύτερη προσφορά για να ένα ψηφιακό κλειδί για οποιοδήποτε λογισμικό οπουδήποτε αλλού στον κόσμο ή στο Διαδίκτυο.

Απλή διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας με ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές

Η παραγγελία με το Keysfan δεν μπορεί να είναι ευκολότερη και απλούστερη. Απλώς επιλέξτε το κλειδί άδειας χρήσης, πραγματοποιήστε την αγορά και εντός 24 ωρών, θα λάβετε το κλειδί άδειας χρήσης που αγοράσατε στο email σας, το οποίο είναι εγγυημένο ότι λειτουργεί. Το Keysfan είναι ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, οπότε μην περιμένετε να παραγγείλετε, κάντε την αγορά σας σήμερα.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Το Keysfan.com σάς προσφέρει μια ασφαλή και οικονομική διαδικασία. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών παρέχει την γρήγορη υποστήριξη που χρειάζεστε μεσω e-mail στο Support@Keysfan.com.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...