Jump to content

Προσιτό Surface Laptop με Windows 11 SE ετοιμάζει η Microsoft


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη “χρυσή τιμή” αναζητούν για φέτος οι υπεύθυνοι της Microsoft και προσδοκώντας να ανταγωνιστούν κάθε τους αντίπαλο, ανακαλύπτουν διαρκώς νέους τρόπους ώστε να καλύψουν με νέες συσκευές τις περισσότερες ανάγκες του κοινού. Τώρα, φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα Chromebook σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, έτοιμη για την κυκλοφορία ενός νέου χαμηλού κόστους Surface Laptop, με στόχο να εξυπηρετήσει τις αγορές εκπαίδευσης K-12.

Αυτή η έκδοση είναι πολύ πιθανό να διαθέτει Windows 11 SE, με το Windows Central να αναφέρει ότι αυτός ο νέος φορητός υπολογιστής Surface θα μπορούσε να διαθέτει την προσθήκη του SE στο όνομά του όπως και η νέα τροποποιημένη έκδοση Windows 11.

Λίγες πληροφορίες για το νέο Surface Laptop SE
Ο φορητός υπολογιστής θα περιλαμβάνει οθόνη 11,6 ιντσών, επεξεργαστή N4120 Celeron της Intel σε συνδυασμό με έως και 8 GB μνήμης RAM. Αυτό θα εξυπηρετήσει τους μαθητές K-12, με τον υπολογιστή να πέφτει στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και θα υπάρξουν θύρες USB-A + USB-C.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, στο παρελθόν, η Microsoft είχε χρησιμοποιήσει αυτό το ψευδώνυμο SE για τα Windows 98, ωστόσο, αυτή η έκδοση SE των Windows 11 δεν θα είναι δεύτερη γενιά της ενημέρωσης, μάλλον θα είναι παρόμοια με την έκδοση S των Windows 10, το οποίο κατασκευάστηκε για συσκευές χαμηλού κόστους.

Εάν ισχύσουν τα παραπάνω, τότε τα Windows 11 SE πιθανότατα θα λάβουν στοιχεία από το Chrome OS, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης έναντι άλλων λειτουργιών. Αυτό θα γίνει ως άλλη μια προσπάθεια της Microsoft να προσπαθήσει να νικήσει το Chrome OS.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν αναφέρει χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, επομένως δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές. Η τελευταία προσπάθεια από τη Microsoft που έτυχε κάποιας προσοχής ήταν το Surface Go, το οποίο περιελάβανε S-Mode και στόχευε σε αγορές εκπαίδευσης με μόλις 399 $ ή 499 $.

Εάν το Surface Laptop SE επιθυμεί να ανακτήσει επιτυχώς την αγορά του Chrome OS, θα πρέπει να πωλείται για περίπου 400 $ ή λιγότερο για να έχει ουσιαστική διαφορά, δεδομένου ότι οι Dell, HP και Lenovo προσφέρουν πολύ οικονομικούς φορητούς υπολογιστές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...