geofil Δημοσιεύτηκε September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2005 Που μπορώ να βρω και να αλλάξω τις επιλογές που έχεις με το δεξί κλικ; π.χ κάνοντας δεξί κλικ σε ένα αρχείο εικόνας έχω την επιλογή "open with ACDSee"(και πολλά άλλα). Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Νόμιζα ότι θα τις βρώ στην registry, αλλά παρόλο που άλλαξα τις ανάλογες εγγραφές, οι επιλογές δεν άλλαξαν. Ή δεν βρήκα τις εγγραφές που έπρεπε να βρώ ή είναι σε κάποιο φάκελο shell, κάπου. Κανείς που μπορεί να βοηθήσει; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Νομίζω ότι με κάποιο Tweak Program (π.χ. TweakUI) μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Νομίζω ότι με κάποιο Tweak Program (π.χ. TweakUI) μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Με το TweakUI μπορείς να αλλάξεις τις επιλογές του δεξιού κλικ; δεν το ήξερα παρόλο που το έχω. Το δοκιμάζω. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τελικά με το TweakUI δεν έχεις τέτοια δυνατότητα. Κανείς άλλος; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τελικά με το TweakUI δεν έχεις τέτοια δυνατότητα. Κανείς άλλος; To TweakUI σου δινει μονο τη δυνατοτητα να βαλεις επιλογες "create file ταδε". Μπορεις μεσα απο τα documents and settings να αλλαξεις το "send to" αν βαλεις μια συντομευση μεσα στον φακελο sent to... Τωρα για την επολογη open with δεν εχω βρει που ειναι γιατι αν θελω κατι να ανοιγει με ενα προγραμμα της επιλογης μου τοτε επιλεγω το κουτακι να ανοιγει παντα με αυτη την εφαρμογη. Αν θελεις να προσθεσεις μια δικια σου τοτε πατας "επιλογη προγραμματος" και διαλεγεις μια απο τη λιστα "αλλες εφαρμογες" . Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως σβηνεις απο τη λιστα αυτες που δεν θες :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 To TweakUI σου δινει μονο τη δυνατοτητα να βαλεις επιλογες "create file ταδε". Μπορεις μεσα απο τα documents and settings να αλλαξεις το "send to" αν βαλεις μια συντομευση μεσα στον φακελο sent to... Τωρα για την επολογη open with δεν εχω βρει που ειναι γιατι αν θελω κατι να ανοιγει με ενα προγραμμα της επιλογης μου τοτε επιλεγω το κουτακι να ανοιγει παντα με αυτη την εφαρμογη. Αν θελεις να προσθεσεις μια δικια σου τοτε πατας "επιλογη προγραμματος" και διαλεγεις μια απο τη λιστα "αλλες εφαρμογες" . Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως σβηνεις απο τη λιστα αυτες που δεν θες :D Δεν με βοήθησες και πολύ :D , αυτά λίγο-πολύ είναι γνωστά, αλλά thanks. Κανένα τσακάλι στα windows; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 O Ypologistis mou>Ergaleia>Epiloges Fakelwn>Tupoi Arxeiwn px Bres to jpg kai patise "Gia Prwxorimenous" Dimourgia, sto energeia bale "edit with photoshop" kai sto "efarmogi gia ektelesi..." bale to photoshop apo to fakelo tou. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 dokimase ayto:documents and settings-user profile-send to ekei kane shortcut auto poy thelis.ayto einai.( gia na deis ta kryfa files pigaine control panel-folder_options-view kai klik sto show hidden files and folders) ayta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 @Crypton-R- το edit with photoshop όπως και πολλά άλλα, υπάρχουν ήδη στις επιλογές που έχεις κάνοντας δεξί κλικ. Αυτό είναι και το πρόβλημα. Κάνοντας πολλές εγκαταστάσεις προγραμμάτων επεργασίας εικόνων, έχω 9 επιλογές open with, edit with, oi οποίες δεν φεύγουν ακόμα και αν κάνεις απεγκατάσταση των προγραμμάτων. Ακόμα και το ACDSee 7 μου άφησε το "open with", παρόλο που εγκατέστησα το ACDSee 8. Και έχω 2 φορές την επιλογή open with ACDSee και 2 φορές την επιλογή edit with ACDSee. Τελείως ηλίθιο. Αυτό που μου λες εσύ είναι το αντίθετο από αυτό που θέλω εγώ. @rupper μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 theleis na ta diagrapseis? apo tin registry mporeis sto HKEY_CLASSES_ROOT vriskonte ola. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 theleis na ta diagrapseis? apo tin registry mporeis sto HKEY_CLASSES_ROOT vriskonte ola. Που ακριβώς είναι αυτό το γ#$^* κλειδί στην registry; την σκάλισα αρκετά αλλά δεν το βρήκα. Και παρόλο που έσβησα όλες τις εγραφές που είχαν κάνει διάφορα προγράμματα που δεν υπάρχουν πια, οι επιλογές είναι ακόμα εκεί. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 kane search kai tha ta breis ola egw ekana gia to "edit with photoshop" kai mou ta brike sto HKEY_CLASSES_ROOT\Photoshop.xxxxFile.9\shell\EdtPS8 (opou xxxx, morfi arxeiou) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 kane search kai tha ta breis ola egw ekana gia to "edit with photoshop" kai mou ta brike sto HKEY_CLASSES_ROOT\Photoshop.JPEGFile.9\shell\EdtPS8 (opou xxxx, morfi arxeiou) Τhanks. Είχες δίκιο. Τα περισσότερα τα βρήκα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts