Nick_86 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 @jimte Και σε εμενα οπως εχω ξανα γραψει η ποιοτητα στις κλησεις ειναι κακη και εχω ολα τα προβληματα που αναφερεις. Το περιεrgo ειναι οτι σε μενα τα συγκεκριμενα προβληματα ξεκινησαν με το update του Ιανουαριου.Οταν ημουν στου Νοεμβριου δεν ειχα παρατηρησει τετοια προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 (edited) τσεκάρετε αν την ώρα που μιλάτε, το σήμα είναι 3G....εμένα τα προβληματα και η χάλια ποιότητα (διακοπές, κενά, πηγάδι..) ξεκίνησαν όταν κατεβάσανε το σήμα 3G στην περιοχή που μένω, οπότε τώρα μιλάω με 2G...😒 Edited February 2, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Σε εμένα τουλάχιστον είναι LTE.Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 14 minutes ago, jimteo said: Σε εμένα τουλάχιστον είναι LTE. Εστάλη από το Google Pixel 6 Δεν μιλάς με lte αφού δεν υποστηρίζει volte. Στην κλήση αν έχει κοπεί το 3g μιλάς σε 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Ναι, ναι, χαζομάρα είπα.Άλλο κατάλαβα γι αυτό απάντησα έτσι.Κατά τη διάρκεια μια κλήσης λοιπόν, αυτή είναι η εικόνα.Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 (edited) ...άρα πέφτεις και εσύ σε 2G!...λογικό να είναι η ποιότητα χάλια... (Για την ακρίβεια είναι "2.5"G....EDGE, or Enhanced Data GSM Evolution, is another type of 2G technology network. EDGE is slightly faster than GPRS with a download speed over two-times faster at 384Kbps. Because of its speed, it’s sometimes referred to as a 2.5G network.) Edited February 2, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_86 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Το θέμα ειναι οτι απο τα σχολια που βλεπω στο reddit το προβλημα με τα Drop calls υπαρχει ακομα σε μεγαλο βαθμο.Λογικα υπαρχει και σε χωρες που τα pixel πωλουνται επισημα και τα 5G/Volte/Vowifi λειτουργουν κανονικα αρα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα οτι η κληση γινεται με 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Με πρόλαβες. Ότι ετοιμαζομουν να το γράψω.Και σε ξένα φορα που διαβάζω, το πρόβλημα υπάρχει για τα καλά.Συνεπώς δε νομίζω ότι έχει να κάνει με 2G, edge κτλ.Άλλωστε δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Και πριν με το 5 αλλά και ακόμα πιο πίσω με το 4a5G που είχα, πάλι με edge μιλουσα χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_86 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Δεν εχω εμπειρια απο pixel αλλα το γεγονος οτι οταν συμβαινει το προβλημα με τις κλησεις κολαει και ο Dialer μαζι εμενα μου δειχνει οτι ισως το προβλημα δεν ειναι απλα το κομματι των Carrier Services και του σηματος.Προσωπικα θα τους δωσω 2 μηνες ακομα και αν δω οτι συνεχιζουν τα θεματα με τις κλησεις θα σταλει πισω στο amazon για refund. Eιναι κριμα να δουλευουν ολα εκτος απο το βασικοτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Προσωπικα θα τους δωσω 2 μηνες ακομαΚαι πολύ λες.....Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Κυριολεκτικά όμως "do or die".https://www.androidpolice.com/february-patch-do-or-die-pixel-6/Εστάλη από το Google Pixel 6 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_86 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Έκανα ενα check κατά τη διάρκεια κλήσης και το δίκτυο είναι UMTS(3G).Να πω ότι στη συγκεκριμένη δοκιμή μου έκανε και το συγκεκριμένο πρόβλημα 1 φορά και μετά έστρωσε. Επιπλέον κάποια θέματα που είχα αναφέρει για τη μπαταρία διορθώθηκαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Κάτι ακόμα το οποίο έχω ξεχάσει να αναφέρω, αλλά σήμερα που μου ξανατυχε το θυμήθηκα, είναι το εξής.Κατά καιρούς στη διάρκεια της κλήσης, ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος από το ακουστικό (κάτι σαν τα μηνύματα πολιτικής προστασίας) και τερματίζεται η κλήση.Σας έχει τύχει ποτέ;Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Αυτό το UMTS(3G) μου κάνει το θέμα στην esim , στην φυσική δεν έχω θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_86 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, zaras27 said: Αυτό το UMTS(3G) μου κάνει το θέμα στην esim , στην φυσική δεν έχω θέμα Προσωπικά όταν το πιάνει κοκομπλοκο μου το κανει και με τις 2 κάρτες (Φυσική και Esim). Παράλληλα την στιγμή που το κανει οι ενδείξεις σήματος είναι με θαυμαστικά(όπως φαίνεται στην φωτογραφία). Σήμερα ξέκανα μια επανεκκίνηση την στιγμή που το έκανε και έστρωσε αμέσως μετα. Και οι 2 SIM μου λειτουργούν με το UMTS(3G) στις κλήσεις. Edited February 4, 2022 by Nick_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Ναι, εννοείται αυτό.Όταν κάνει τα χαζά του, στην ένδειξη σήματος βγάζει πάντα το θαυμαστικό.Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Προσωπικά όταν το πιάνει κοκομπλοκο μου το κανει και με τις 2 κάρτες (Φυσική και Esim). Παράλληλα την στιγμή που το κανει οι ενδείξεις σήματος είναι με θαυμαστικά(όπως φαίνεται στην φωτογραφία). Σήμερα ξέκανα μια επανεκκίνηση την στιγμή που το έκανε και έστρωσε αμέσως μετα. Και οι 2 SIM μου λειτουργούν με το UMTS(3G) στις κλήσεις. το θαυμαστικό το βγάζει όταν δεν έχεις σύνδεση σε δεδομένα. τουλάχιστον σε μένα αυτό συμβαίνειΣτάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Eχει δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει τα χρωματα που αντιστοιχούν στις σιμ; Network and internet-Sims-επιλογή σιμ-το μολύβι πανω δεξια-Sim name and colour Δοκιμασα να τα αλλάξω και έχουν πάει και τα δυο orange και ενω επιλέγω να σωσει την αλλαγή τίποτα.Και οι δυο σιμ το ίδιο χρωμα οποτε στον dialer τις εχει με λευκά γράμματα. Eβγαλα και την σιμ αλλά πάλι τα ίδια,η esim δεν άλλαζε χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Ούτε σε εμένα αλλάζει.Όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά ότι χρώμα κι αν επιλέξω, αυτό βγάζει συνέχεια το πορτοκαλί ως επιλογή.Παρόλα αυτά όμως, είναι πάντα κυανό στην πραγματικότητα.Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Εμένα ήταν πράσινη η cosmote και κόκκινη η vodafone που είναι η esim χωρίς να πειράξω τίποτα. Τώρα που το είπες δοκίμασα να κάνω την cosmote ροζ και έγινε μαύρη.. η επιλογή δείχνει ότι είναι πορτοκαλί και ότι και να πατήσω δεν αλλάζει..Στάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Εμενα ήταν πρασινη η κοσμοτέ esim και μπλε η σιμ της 3.Τωρα καταχωρεί μονο πορτοκαλί και στις 2 ενω στον dialer εχουν και οι δυο το ίδιο χρώμα ,κατω απο το ονομα που λεει με ποια κάρτα έγινε η κληση. Αλλαξα τον launcher, εβγαλα το dark theme,καμιά αλλαγή. Γκουγλαρα και δεν βρίσκω κάποια αναφορά για τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Έχουμε ενημέρωση σήμερα, σωστά;Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Google.Εστάλη από το Google Pixel 6 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Βγηκε Βγήκε! Αντε να δούμε τι θα διορθώσει..Αν και δεν περιμένω πολλά..Στάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Βγηκε Βγήκε! Αντε να δούμε τι θα διορθώσει..Να μη χαλάσει είναι το θέμα.Εστάλη από το Google Pixel 6 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Να μη χαλάσει είναι το θέμα.Εστάλη από το Google Pixel 6χαχαχα...μα αφού λέει critical bugs.. γιατί δεν εμπιστεύεσαι τη μαμά google CameraFix for issue causing device reboot when using camera in certain conditions *[1].BluetoothFix for issue causing audio playback to disconnect while using certain Bluetooth devices *[1].General improvements for Bluetooth audio quality with certain media codecs *[1].FrameworkFix for issue causing keyboard to display over input text in certain conditions *[2].TelephonyConnectivity fixes for specific carrier networks*[3]*[1] Included on Pixel 6 & Pixel 6 Pro*[2] Included on Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a (5G), Pixel 5, Pixel 5a (5G), Pixel 6 & Pixel 6 Pro*[3] Included on Pixel 4, Pixel 4XL, Pixel 4a (5G) & Pixel 5 (C Spire, CellcomΣτάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts