VIPdriver Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) 50 minutes ago, ANAGNPANA said: Να ρωτήσω εσείς που έχετε COSMOTE NEO γνωριζετε αν μπορείς να βγάλεις TWINSIM? Δεν εχω Neo αλλά φαντάζομαι μπορείς να τους πάρεις τηλ και να ρωτήσεις. Edited 24 Μαΐου by VIPdriver Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 13 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν εχω Neo αλλά φαντάζομαι μπορείς να τους πάρεις τηλ και να ρωτήσεις. Απλά ρωτάω αν κάποιος ξέρει από εδώ και το έχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου όταν κάνεις την αίτηση για neo ποτέ γίνεσαι neo ,την ίδια μέρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 12 ώρες πριν, akalos said: όταν κάνεις την αίτηση για neo ποτέ γίνεσαι neo ,την ίδια μέρα ? Από άλλη εταιρεία όχι. Από την ίδια δεν το έχω κάνει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 3 ώρες πριν, sou_d said: Από άλλη εταιρεία όχι. Από την ίδια δεν το έχω κάνει ακόμα Από καρτοκινητά της κοσμοτε σε NEO γίνεται σε λίγα λεπτά η αλλαγή έκανα από what’s up 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) υποθετικά ναι αλλά κάπου κολησε το σύστημα για αυτό ρώτησα,τώρα μου δείχνει σε επεξεργασία το αίτημα στις παραγγελίες με χρέωση 0.01 στην κάρτα μου ,edit όλα καλά Edited 26 Μαΐου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Παιδιά Καλημέρα. Έχει μια προσφορά με 16 ευρώ έως 30-6 με 16 ευρώ για μετατροπή σε neo απο what's up . Δηλαδή ? 16 ευρώ για πάντα , η 16 ευρώ έως 30-6 και μετά ανεβαίνει στο αμέσως επόμενο πάγιο; Μάλλον το πρώτο είναι αλλά θέλω να σιγουρευτώ Ευχαριστώ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Επειδή έχει παράταση δεν ξέρουμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι το δεύτερο, για αυτό και δίνει συνεχώς παρατάσεις. Σε κάθε περίπτωση, αν πρέπει να αλλάξει το πλάνο σου θα λαβεις ενημέρωση πριν ανανεωθεί και μπορείς με ένα απλό ΑΛΠΑΚ να γυρίσεις σε καρτοκινητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 9 minutes ago, nik187 said: Παιδιά Καλημέρα. Έχει μια προσφορά με 16 ευρώ έως 30-6 με 16 ευρώ για μετατροπή σε neo απο what's up . Δηλαδή ? 16 ευρώ για πάντα , η 16 ευρώ έως 30-6 και μετά ανεβαίνει στο αμέσως επόμενο πάγιο; Μάλλον το πρώτο είναι αλλά θέλω να σιγουρευτώ Ευχαριστώ δεν βλέπω καμιά προσφορά μόνο τον πρώτο μήνα δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 46 minutes ago, akalos said: δεν βλέπω καμιά προσφορά μόνο τον πρώτο μήνα δωρεάν Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 57 minutes ago, nik187 said: Παιδιά Καλημέρα. Έχει μια προσφορά με 16 ευρώ έως 30-6 με 16 ευρώ για μετατροπή σε neo απο what's up . Δηλαδή ? 16 ευρώ για πάντα , η 16 ευρώ έως 30-6 και μετά ανεβαίνει στο αμέσως επόμενο πάγιο; Μάλλον το πρώτο είναι αλλά θέλω να σιγουρευτώ Ευχαριστώ 16€ για όσο διάστημα μείνεις στο πρόγραμμα. Αν αποχωρήσεις, επιστρέφοντας θα διαλέξεις κάποιο πρόγραμμα από αυτά που θα υπάρχουν εκείνη τη στιγμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) 17 minutes ago, nik187 said: εγώ φίλε μου θα πάρω τον δωρεάν μήνα της προσφοράς και θα γυρίσω φρογκ και πάλι,διότι πέρα του δωρεάν μήνα δεν βλέπω κάτι που να με συμφέρει να μείνω σε συμβόλαιο Edited 26 Μαΐου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 12 ώρες πριν, akalos said: εγώ φίλε μου θα πάρω τον δωρεάν μήνα της προσφοράς και θα γυρίσω φρογκ και πάλι,διότι πέρα του δωρεάν μήνα δεν βλέπω κάτι που να με συμφέρει να μείνω σε συμβόλαιο Μα το NEO δεν είναι συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Αύριο λήγει ο διπλασιασμός των MB με την payzy λογικα θα το ανανεώσουν όπως κάνουν κάθε μήνα Συμβόλαιο καρτοσυμβολαιο και φυσικά το αγαπημένο μου ΝΕΟ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 100 gb στο φρογκ με 13.50 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 3 minutes ago, akalos said: 100 gb στο φρογκ με 13.50 Βάλε ΝΕΟ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου On 18/5/2024 at 5:27 ΜΜ, sou_d said: Έχει δοκιμάσει κανείς, να φύγει από frog προς neo, έχοντας υπολοιπόμενα € στον λογαριασμό του; Αν ναι, παρέμειναν αυτά μέσα; Έχει δοκιμάσει επίσης κανείς να επιστρέψει από neo, σε what's up/cosmocarta, έχοντας επίσης €; Παραμένουν; Θέλω σε λίγο καιρό να μεταφέρω έναν αριθμό σε what's up και σκεφτόμουν να το κάνω "μέσω Λαμίας" (frog>neo>what's up) Δια στόματος cosmote λοιπόν, ενημερώνει πως δεν θα χαθούν τα υπολοιπόμενα ευρώ και παροχές, κατά την μετάβαση από frog σε cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου όχι δεν χάνονται από frog σε νέο,το λέω εκ πείρας 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 1 hour ago, akalos said: όχι δεν χάνονται από frog σε νέο,το λέω εκ πείρας Και εγώ από what’s up σε ΝΕΟ δεν χάθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Τώρα μένει η μεταφορά από neo σε what's up. Αν κοστίζει και αν χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Ο διπλασιασμός των GB πληρώνοντας με payzy παρατάθηκε έως 30/09/24. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 1 hour ago, motoboots said: Ο διπλασιασμός των GB πληρώνοντας με payzy παρατάθηκε έως 30/09/24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Δεν μου δουλεύει το αλπακ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Μήπως έχεις φραγή στον αποστολέα COSMOTE; Ή δες μήπως σου τα πάει στο σπαμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, paanos said: Μήπως έχεις φραγή στον αποστολέα COSMOTE; Ή δες μήπως σου τα πάει στο σπαμ μήπως το έχεις κάνει παύση το πρόγραμμα? 3 ώρες πριν, sou_d said: Δεν μου δουλεύει το αλπακ... μήπως έχεις κάνει παύση το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts